Şimdi Ara

Monster ABRA | 5.1x | 4.1x | Kullanıcıları Kulübü (Gtx 960m) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
14
Favori
50.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turgut89

Bilgisayar nasıl arkadaşlar? Tulpar T5 ile performans açısından karşılaştırırsak fark maksimum ne kadar? Eğer fark fazlaysa arada ki 500-600 lirayı ödeyip 2 sene fazla kullanırım diyebilir miyiz?

Ben öyle yapcam gibi biraz daha bekleyip tulpar t5 düşünüyorum. Forumda ikisinin de incelemesi var bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha beklemenizdeki Nedeni öğrenebilirmiyim :)

• abasgun kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. :)

• Biraz daha beklemenizdeki Nedeni öğrenebilirmiyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiteMan92

Biraz daha beklemenizdeki Nedeni öğrenebilirmiyim :)

Para biriktirmek :)

• Bütçen yoksa bosuna Okadar verme ama genede sen bilirsin

• quote:

Bütçen yoksa bosuna Okadar verme ama genede sen bilirsin

Olacak

• ekran kartı 3-4yıl sonra güncel kalsa da kasa perte çıktıktan sonra ne anlamı kalır ki. teknolojide herşey çok çabuk eskiyor artık 4-5 senelik plan yapmak ne kadar güvenilir olur bilemem. hele ki arada 1000lira fark barken bütçeyi zorlamamak da önemli bence. haftaya abra 5.1 ile aranıza katılacağım inşallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 145 tl ye kargo dahil kingston v300 ssd now temin etme şansım var. Adınıza faturalı ve sıfır kutusunda orijinal distribütör garantili. Düşünenler mesaj atabilir.

249 tl ye de kargo dahil 240 gb mevcut.

Netten araştırın fiyatlar kampanya fiyatıdir. Bundan uyguna yoktur :)
  • Monster Abra A5 V5.1.1 almak istiyorum. Aldıktan bir süre sonra IPS ekran taktırabiliyor muyuz ? Kadıköy şubesine götürsem bilgisayarı verdikten ne kadar süre sonra alabilirim? Fiyat değişimi olur mu?
  • beni cikarabilirsiniz listeden, ekrandaki kumlu goruntu rahatsiz etti ,servis cozemedi, sitelerinde bahsedilen kosulsuz iade durumunda urunu iade almalarini rica ettim cevap bile vermediler. bende urunu sattim. msi aldim. birdaha bulasmam.
    almak isteyenlerin bilgilerine...
  • Arkadaşlar bugün gördüm fiyatı gayet olumlu geldi bana ama servis filan nasıl sizce alınırmı
    m.n11.com
    Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar n11.com
    http://m.n11.com/victor-p503s2-15-6-full-hd-ips-3gb-gtx-970m-25mm-incelik-P38196364

• quote:

Arkadaşlar bugün gördüm fiyatı gayet olumlu geldi bana ama servis filan nasıl sizce alınırmı
    http://m.n11.com/victor-p503s2-15-6-full-hd-ips-3gb-gtx-970m-25mm-incelik-P38196364

Servisi Monster kadar iyi olmadığını biliyorum. Bu fiyat farkı yüzünden Monster alıcı kaybediyor. Fiyatlarda bi indirim yapması lazım bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marko Ramius

arkadaşlar merhaba, bugün bir abra a5 v5.1 ips ile aranıza katıldım. birkaç sorum olacak;

cpu ısısı 50 derecenin altına inmedi ama fan sesi çok az, normal mi?
    entegre gpu'nun devrede olduğunu nasıl anlarım? güç butonunun rengi sürekli beyaz.
    bir de gtx960m için nvidia'nın sitesinde driver bulamadım, clevo'nun sitesinden de indiremedim.

yardımcı olabilecek biri yok mu?
  • Marko Ramius kullanıcısına yanıt
    Sistem boştayken 50 derece biraz yüksek ama öyle dert edilecek bir şey değil yük altında kaç derecelere çıkıyor? yinede sen işlemcinin modelini "idle temps" ile birlikte yazarak google da bir arat insanların sıcaklık değerleri nasılmış bir bak.

Entegre gpu'nun ayarlarına biostan bakabilirsin. Onun dışında windowstan bakılıyor mu bilmiyorum.

GTX960m driverları işin şöyle demişler "I spoke with Nvidia support...they said sorry there is no driver for this card, as it was released by manufacturers before it's official release date..." yani diyor ki imalatçı firmalar orijinal çıkış tarihinden önce kartı piyasaya sürdükleri için henüz bir driver'ı yok. Bu yüzden özellikle yeni oyunlarda biraz sorunlu çalıştığı söyleniyor hep. Şöyle bir iki tane güncellemeyle gpu arap atı gibi açılıp dört nala koşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fevri Pil

Sistem boştayken 50 derece biraz yüksek ama öyle dert edilecek bir şey değil yük altında kaç derecelere çıkıyor? yinede sen işlemcinin modelini "idle temps" ile birlikte yazarak google da bir arat insanların sıcaklık değerleri nasılmış bir bak.

Entegre gpu'nun ayarlarına biostan bakabilirsin. Onun dışında windowstan bakılıyor mu bilmiyorum.

GTX960m driverları işin şöyle demişler "I spoke with Nvidia support...they said sorry there is no driver for this card, as it was released by manufacturers before it's official release date..." yani diyor ki imalatçı firmalar orijinal çıkış tarihinden önce kartı piyasaya sürdükleri için henüz bir driver'ı yok. Bu yüzden özellikle yeni oyunlarda biraz sorunlu çalıştığı söyleniyor hep. Şöyle bir iki tane güncellemeyle gpu arap atı gibi açılıp dört nala koşabilir.

cevabınız için teşekkürler. sıcaklık konusunda içim rahat zaten soğutma sistemi benim gözümde kendini kanıtladı. yük altında 70-72 dereceyi geçmiyor. gpu driver'ı konusunda da nvidia'yı anlamış değilim. madem donanımı üreticiye sağladın, yazılımı da sağlayacaksın. pek mantıklı hareket etmemişler bence. çok oyun oynayan biri olmasam da can sıkıcı bi durum.
    bu arada, bende au optronics marka ips panel var ve ekranın bir kısmında ışık sızması var. servise vereyim diyorum ama aynı gün halledebilirlerse servise götürebilirim cihazı aktif kullandığım için. samsung marka panel de kullandıklarını ve o panelin daha kaliteli olduğunu duydum, doğru mudur acaba?

• Monster Abra A5 V5.1.1 in BIOS a veya BOOT menüsüne girmek için klavyeden hangi tuşa basmamız gerekmektedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Korkmaz

Monster Abra A5 V5.1.1 in BIOS a veya BOOT menüsüne girmek için klavyeden hangi tuşa basmamız gerekmektedir?

Laptop açılırken F2 tuşuna basın.

• Aranizda lolu ultra ayarlarda oynayan oldu mu kaç fps veriyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

Aranizda lolu ultra ayarlarda oynayan oldu mu kaç fps veriyor :D

Lol gibi oyunların FPS sini merak etmeyin :) Akıcı oynanır.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.