Şimdi Ara

MONSTER ABRA A.5 V.12 İÇİN SSD ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Bu bilgisayar için ssd önerirmisiniz ?
    M2 destegi var firma bir fiyat cıkardı fakat tam anlamadıgım ıcın buraya da yazmak istedim,firmanın göndermiş oldugu ürünler şunlar;

Abra A5 V12.1 ürünümüzün 1 ad. M2 Sata SSD desteği bulunmaktadır. Yedek parça fiyatı dışında ekstra servis ücreti talep edilmemektedir. Firmamızdan alınmayan yedek parçalara yönelik teknik servis hizmeti sağlayamamaktayız. Stoklarımızda bulunan M2 Sata SSD fiyat ve ürün özellikleri bilgisi aşağıdaki gibidir. Ürününüzü Aras Kargo ile karşı ödemeli olarak Monster Bilgisayar - Kadıköy / İST. adresine yönlendirebilirsiniz.

256GB SAMSUNG PM981 M.2 SSD PCIe 3.0 x4 (Okuma: 3000 MB/s - Yazma: 1300 MB/s) 470,00 TL
    512GB SAMSUNG PM981 M.2 SSD PCIe 3.0 x4 (Okuma: 3000 MB/s - Yazma: 1800 MB/s) 94,00 TL

• İlk defa SSD kullanacaksanız PCIe (NVMe) SSD almanıza gerek yok. Herhangi bir M.2 SATA SSD de işinizi görecektir.

Mesela aşağıdaki iki üründen birini alabilirsiniz;
    www.hepsiburada.com
    WD 240GB Sata Green M.2 SSD WDS240G2G0B Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/wd-240gb-sata-green-m-2-ssd-wds240g2g0b-p-HBV00000AVMZI?magaza=Bisistem

www.hepsiburada.com
    WD Green 480GB 545-465MB/s SSD Disk WDS480G2G0A Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/wd-green-480gb-545-465mb-s-ssd-disk-wds480g2g0a-p-HBV00000JAER7?magaza=Techburada

M.2 SSD'yi bilgisayara takmak çok kolay. Bilgisayarı servise göndermenize gerek yok yani

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Bu marka ve modelleri duymadım fakat daha güvenilir ve iyi bir marka tercih etmek gerekmez mi ?
  • SSD'yi firmadan almanıza gerek yok, başka bir yerden alıp kendiniz takabilirsiniz.

NVMe(PCIe) SSD istiyorsanız Samsung 970 Evo/Evo Plus, SATA M.2 SSD istiyorsanız da Samsung 860 Evo öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lars ulrıch

Bu marka ve modelleri duymadım fakat daha güvenilir ve iyi bir marka tercih etmek gerekmez mi ?
    Western Digital dünyadaki en büyük depolama üreticisi. Büyük bir ihtimalle şu an bilgisayarınızda takılı bulunan HDD, Western Digital marka.

Güvenilir yani
  • Teşekkür ederim cevaplar için . Peki bu önerdiginiz ürünlerin benim laptop marka ve modelini uygunlugu vardır herhalde degil mi ?Yanlış birşey almayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lars ulrıch

Teşekkür ederim cevaplar için . Peki bu önerdiginiz ürünlerin benim laptop marka ve modelini uygunlugu vardır herhalde degil mi ?Yanlış birşey almayalım.
    Uyumlular tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.