Şimdi Ara

monster abra a5 fps drop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. monster abra a5 var bende geçen sene aldım şu vakte kadar kullanıyordum sorunsuz ama son 1 aydır anlamsız bir fps drop yaşıyorum. cyperpunklar witcherlar oynarken şu an lolu bile orta grafikte drop yiye yiye oynuyorum. format attım ve driverları güncelledim ama düzelmedi hala aynı herhangi bir ayarla da oynadığımı düşünmüyorum. nasıl çözebilirim? sistemimi ve fps drop yediğim videoyu bırakıyorum. videoda görmüş olduğunuz üzere oyunlarda herhangi bir kasma yok fps gayet yüksek ama birden takılıyor drop yiyorum. bilgisayarın çok iyi olmadığının farkındayım ama dediğim gibi bu durum çok anormal, daha düne kadar nerdeyse oynayamadığım oyun yokken şimdi lol falan bile giremiyorum.

sistem: monster abra a5 v15.2

intel i7-9750H 2.60 ghz

16 gb ram

intel uhd graphics 630 dahili

nvidia geforce gtx 1650 harici

video: 2024 09 29 03 39 33 (youtube.com)

güncelleme1: monsterdan ekip iletişime geçti, uzaktan bağlantı ile laptopu kontrol ettiler. işlemcinin fazla ısınmasından kaynaklı olduğu söylendi. ömür boyu servis olduğu için bize gönderebilirsin dediler ama en az 1 hafta falan süreceği için reddettim kendim bilgisayarcıya götürüp düzeltmeye çalışcam. iç bakım + termal macun işlemi yapılmasını söylediler, yaptıktan sonra güncelleyeceğim burayı.

güncelleme final: tamamen tesadüfen windows mobility center'a denk geldim. orda pil durumunun dengeli olduğunu farkettim ve performansı seçtim. şu an tekrar eski haline döndü ve sorunum çözüldü. her ihtimale karşı yine gidip bakımını yaptıracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grower00 -- 1 Ekim 2024; 17:48:2 >

• ısınmadığından emin ol. başka da bişey yapamazsın. fps drop'ların net bir çözümü yok.

• Ekran kartı güncellemesi bozmuş olabilir. Eski sürüme geçmeyi dene. Bazen güncellemeler ile bozuluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.