Şimdi Ara

Monster Abra A5 v1.1 telefon bağlantı problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence win 8 den kaynaklanıyor. yada bios da usb lerle ilgili bir ayardan.
    aynı sorunu harici disk de yada flash bellektede yapıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.C.O -- 4 Nisan 2015; 15:55:07 >
  • I.C.O kullanıcısına yanıt
    Win 8.1 'den olsa garanti win 8.1 kurmayın derdi. Oysaki üstüne basa basa win 8.1 kurun diyorlar. Ayrıca özellikle telefon bağlantısı için denemedğim işletim sistemi kalmadı. Bi Mac os x kaldı hackintosh içinde saatlerce uğraşamam :)
  • Domatesli Makarna Sosu kullanıcısına yanıt
    Sn. Domatesli Makarna Sosu;

Yaşamış olduğunuz konu altından belirttiğiniz problemler ile ilgili size yardımcı olabilmemiz içinhttp://www.monsternotebook.com.tr/yardim.aspx?yrd=217&lang=tr-TR linkindeki teknik servis numaramızı arayarak teknik servis müşteri temsilcilerimiz ile yaşadığınız problemleri görüşmenizi rica ediyoruz. Arkadaşlarımız yaşamış olduğunuz bu problem ile ilgili size memnuniyetle yardımcı olmaya çalışacaklardır. Ancak problemin tespit edilebilmesi için notebookunuzun teknik servisimize gelmesi gerekebilir böyle bir durumda teknik servis müşteri temsilcilerimiz notebookunuzu teknik servisimize göndermenizi sizden rica edeceklerdir. Notebookunuzun teknik servisimize ulaşmasının ardından teknik inceleme ve sorunların tespit edilmesi aşamasına geçilecektir. Sizler de teknik servisimizi arayarak notebookunuzu son durumu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Monster ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• Sayın @MonsterMusteriHizmetleri, açık olamadıysam özür dilerim fakat asıl sormak istediğim şu, yukarıda Ebuu arkadaşımız servise göndermiş, sorun yok deyip geri gönderilmiş cihaz. Servise gönderebiliriz o problem değil de büyük ihtimalle bizim cihazlara da böyle olacak, ya sorun yok, ya da sorun halledildi deyip geri gönderilecektir diye düşünüyorum. Fakat sorun ortadan kalkmadıysa veya tekrar oluşursa, yani aynı problemden üçüncü kez servise gönderdiğimizde (sayıyı tam hatırlayamıyorum, belki üçten fazladır) veya problem halledilemezse ya da onarım 20 iş günü içerisinde tamamlanamazsa değişim veya iade işlemlerimiz sorunsuz yapılır değil mi? Çünkü bazı firmaların bu çeşit tüketici haklarını pek sallamayıp işi yokuşa vurduklarını ve müşterilerini mağdur ettiklerini biliyoruz, Monster ile böyle bir sorun yaşamayız değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Domatesli Makarna Sosu -- 4 Nisan 2015; 23:29:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Snelius

quote:

Orijinalden alıntı: Ebuu

Üstat selamlar;

Garantiye gönderdim cihazı garantiden 'sıkıntı yok' denilerek geri gönderdiler. Bende sıfırdan format attım win 8.1 kurdum. İlk başta sıkıntı yoktu fakat driverları ve kendime özel programları(steam,visual studio,eclipse,netbeans vb.) kurdum ondan sonra aynı sıkıntı tekrar başladı. Şuan vizelerimden dolayı geri gönderemiyorum garantiye. Vizelerden sonra tekrar göndereceğim. Orjinal kablo ile denedim. Evde herkeste akıllı telefon var. S3 mini,htc m7,iphone 4, nokia 700 her birinde aynı sıkıntıyı yapıyor. Orjinal kablolarında denedim, çinde denedim, kaliteli çin dediğimi kablolarda bile denedim sıkıntı aynı.

kurduğunuz programlara bakarsak hocam bilgisayar mühendisliği ile bi ilginiz olduğunu düşünüyorum ben bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim, saydıklarınızdan steam ve eclipse bende de var. visual studio ve netbeans yok ama farklı kod programları var. merak ediyorum acaba ikimizde de kesişen programlar, eclipse ve steam, bu tarz yazılımsal bi soruna neden olur mu? çok saçma görünüyor ama onları kurunca piyasaya çıkıyor diyorsunuz, iki program ikimizde de ortak ve bilgisyar konusunda bazen bazı şeylerin çok alakasız bi noktaya etki edebildiğine şahit oldum.

Bende bilgisayar muhendisligi okuyorum :) , jdk1.7 ile 1.8, visual studio ve code blocks kurmadan once sorun yoktu, bunlari kurunca telefonu(note2), usb den bagladigim harici wifi kartini, g930 kulakligimin kablosuz usb adaptorunu ve bazende mp3 calarimi bu sekilde tak cikar yapiyordu surekli. Bilgisayarin baslangicinda acilan bazi seyleri engelledim ve sorunu cozdum. Kulaklik icinde kendi Sound Blaste Cinema programinin baslangicta acilmasini engelledim ama 1 ay gecti aradan tekrar basladi, sadece g930 un usb adaptorunde yapiyor su anda. Tam 10 kere elektrigi kesip geri veriyor ve onuncu kez tamamen baglanmis oluyor.

Bana kalirsa problem yazilimsal, format attigimda bir sorun yokken kurulumlardan sonra kendini gosteriyor. En azindan benimki yazilimsal gibi, jdk dan supheleniyorum ama bire bir deneme firsatim olmadi(buyuk ihtimal o degil zaten).
    Bu arada kullandigim model A7 v1.1

• bana da jdk gibi göründü, sanırım hepimizde kesişen yazılım olarak o var. başlangıçta açılanlardan neleri engellediniz hocam? ben de bi test edeyim tek tek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snelius

bana da jdk gibi göründü, sanırım hepimizde kesişen yazılım olarak o var. başlangıçta açılanlardan neleri engellediniz hocam? ben de bi test edeyim tek tek

Gorev yonetisinden ses ile ilgili: Sound Blaster Cinema ve VIA HD Audio CLP'yi engelledim, digerlerini hatirlamiyorum/goremiyorum engellerken yedek almadigim icin.

edit: vaktin varsa: gorev yoneticisinden hizmetlere gir, calisanlari durdurarak belki bulabilirsin(dikkatli ol ama )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcs -- 5 Nisan 2015; 0:55:35 >
  • Aynı sorun bendede var. Telefonu bağlayınca bağlanıp kopuyor ard arda. Yalnız benim şarj aletim orjinal değil ondan oluyor diye düşünüyordum. Arkadaşımın orjinal kablosuyla deneyince hiçbir sorun çıkmamıştı. Ama sizde şimdi aynı sorunu yaşayınca bir çelişkiye düştüm.
    Not bende makine mühendisliği okuyorum Sorun mühendislerde olmasın
  • tam yatıcam konu hortladı gece gece
    zamanında az uğraşmadım, az özellikli, bol virüslü bilgisayarlarla. o yüzden az buçuk bilirim; ne kapatılır, ne kapatılmaz çalışanlardan. artık yanlış bişey yaparsak da şans

benim telefon öyle bi kaç kere bağlan-kop yapıp sonra tamamen bağlanmıyorda. sanki kabloda sorun varmışçasına belli bi yere sabitleyince bağlanıyor ama değil milimetre oynamak, titrese kopuyor. dicemki kabloda sorun, başka pc de yok, şarjda yok...

genel kesişim noktamız da mühendislik, bi yazılım neden oluyor diye düşünmeye başladım iyice. wi-fi kopma sorununa da wlan optimizer diye bi program buldum ama ne kadar işe yarar uzun vadede görücez, çünkü her zaman olmuyor. siz de bi deneyin domatesli hocam

• Dün SD kartımı okumadı. Artık kafayı yer derecesine geldim ve win 8.1 tekrar formatlayarak kurdum. İlk kurduğumda LAN bağlantısını görüyordu. Driverları kurmaya başladım bilgisayarımı yeniden başlattığımda LAN bağlantım yoktu, sadece wireless vardı. Tekrar LAN driverını kurayım dedim 'sisteminizde lan kartı bulunmamaktadır' diye uyarı verdi(ingilizce). Sinirimden neredeyse parçalayacaktım aleti. 2.kez format attım.

Telefon sıkıntısına gelirsek; bu sefer 3-4 kere bağlanmama problemi yapıyor fakat sonrasında bağlanıyor, bu ne kadar sürecek bilmiyorum. Yüklü olan programları aşağıya yazıyorum. Bakalım üstüne ne eklediğim zaman ya da eklemeden ne kadar zamanda ilk mesajımda yazdığım milisaniye oranında bağlantı problemini verecek göreceğiz.. (bi umut belki hiç vermez :))

Yüklü olan Programlar;

Visual Studio 2012 Ultimate
    Notepad ++
    Sublime Text
    Steam
    Nimbus Note
    Simple Sticky Notes
    EasyPHP
    Java JDK
    Eclipse

Gün içerisinde Dreamweaver kuracağım... Bakalım yüklediğim programlarıda not edeceğim her birinden sonra deneme yapacağım. Zannediyorum bence ne jdk ne de başka bir program telefon sorununu öne getiriyor. Tamamen bilgisayarla alakalı.

Bu yazıyı yazarken telefon durduk yere sanki USB den çıkarılmış gibi tepki verdi, ardından tekrar gördü. Bende kesinlikle bilgisayarda problem. İlk format attığında sağlam fakat bana göre 'zaman' geçince yapıyor..

Selametle..

• @Snelius dostum, bence sen ilk fırsatını bulduğunda servise göndermelisin. Umarım hepimizin sorunları bir şekilde halledilir.

Not: Söylediğiniz Wlan Optimizer programı bende bayağı işe yaradı, bu çeşit programların var olduğunu dahi bilmediğim için de biraz utandım açıkçası.
  • Domatesli Makarna Sosu kullanıcısına yanıt
    zaten monsterla da görüştüm, bi iki hafta içinde teknik servise elden teslim edip, özellikle belirterek, hatta gerekirse göstererek anlatıcam sorunlarımı.

programa gelince; öyle de demeyin hocam, ben de dün gece keşfettim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.