Şimdi Ara

Monster Abra A5 v1.1 telefon bağlantı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, 1-1,5 aydır monster abra a5 v1.1 bilgisayarı kullanıyorum. Cihazın güzel bir şekilde çalışıyor(en azından şimdilik) yalnız tek sıkıntım Her hangi bir telefon taktığımda saniyede bir kez telefon sanki usb den çıkarılmış 2. saniye geri takılmış gibi davranıyor.Yani aygıt bir takılıyor, bir çıkarılıyor, Bunu arka arkaya yapıyor. Win 8.1 de denedim olmadı. Win7 de denedim olmadı dedim windows boktandır gittim linux mint kurdum olmadı. Mintta adidir dedim ubuntu kurdum olmadı. Hiç bir şekilde cihaz ne şanrj oluyor ne de telefonun deposuna ulaşabiliyorum. Aygıttan baktığımda unknow device diyor. Usb driver tekrar kuruyorum olmuyor. Ne yaptıysam olmadı. Belki başka bir bilgisayarda başına gelmiş olabilir bazı kişilerin bilen var mı bu problemi? Ne yaptıysam olmadı. Evde s3 mini var kesmedi,htc one m7 var olmadı, itunes kurup iphone 4 te de aynı şey oluyor. Hele i4 ü taktığımda cihaz milisaniyeler içinde şarj oluyor olmuyor titreşimi göreceksiniz pancar motoru gibi çalıştırıoyr. Ama masaüstünde böyle problem olmuyor. Bilmediğim bir şey mi var?

• Ebuu kullanıcısına yanıt
    up up!!

bende a5 v1.1.2 var, kısaca cihazlarımız hdd dışında aynı ve bende de bu sorun var ama bunu okuyana kadar kablodan sanıyordum. telefonum da xperia sp, kendi orjinal kablosu, şarj cihazına takıyorum hiç bi sorunu yok. bilgisayara takınca bağlan-kop, bağlan-kop art arda bunu yapıyor. sanki kabloda temassızlık varmışçasına, belli bi açıda, belli bi yerde sabitlersem kopmayabiliyor bağlantı ama normal şarj ederken hiç böyle bi sorunum yok aynı kablo ve telefonla.

ben laptopta başka telefon ya da telefonu başka laptopta deneme fırsatı bulamadım. yazınızı görünce durumu merak ettim, bi deneyeceğim bakalım farklı cihazları
  • Üstat selamlar;

Garantiye gönderdim cihazı garantiden 'sıkıntı yok' denilerek geri gönderdiler. Bende sıfırdan format attım win 8.1 kurdum. İlk başta sıkıntı yoktu fakat driverları ve kendime özel programları(steam,visual studio,eclipse,netbeans vb.) kurdum ondan sonra aynı sıkıntı tekrar başladı. Şuan vizelerimden dolayı geri gönderemiyorum garantiye. Vizelerden sonra tekrar göndereceğim. Orjinal kablo ile denedim. Evde herkeste akıllı telefon var. S3 mini,htc m7,iphone 4, nokia 700 her birinde aynı sıkıntıyı yapıyor. Orjinal kablolarında denedim, çinde denedim, kaliteli çin dediğimi kablolarda bile denedim sıkıntı aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snelius

up up!!

bende a5 v1.1.2 var, kısaca cihazlarımız hdd dışında aynı ve bende de bu sorun var ama bunu okuyana kadar kablodan sanıyordum. telefonum da xperia sp, kendi orjinal kablosu, şarj cihazına takıyorum hiç bi sorunu yok. bilgisayara takınca bağlan-kop, bağlan-kop art arda bunu yapıyor. sanki kabloda temassızlık varmışçasına, belli bi açıda, belli bi yerde sabitlersem kopmayabiliyor bağlantı ama normal şarj ederken hiç böyle bi sorunum yok aynı kablo ve telefonla.

ben laptopta başka telefon ya da telefonu başka laptopta deneme fırsatı bulamadım. yazınızı görünce durumu merak ettim, bi deneyeceğim bakalım farklı cihazları

aynı sorum bende de var, benim telefonum da xperia sp ben şöyle bir çare buldum, oynadığım bir oyun var ismi c9 bilir misiniz bilmem (continent of the ninth) oyuna giriyorum, daha sonra telefonu bağlıyorum bu sefer sıkıntı olmuyor, kopmuyor bağlantı. ama normal deneyince yine aynı sorun devam ediyor. çok ilginç bir problem başka çözüm bulan varsa ben de duymak isterim.

• Domatesli Makarna Sosu kullanıcısına yanıt
    ghjkdfsgdfhjgkg sırf çözüm için oyun indiricez desene sizin bilgisayar ne hocam?
  • Abi kimse göndermedi mi garantiye? benden başka? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebuu

Üstat selamlar;

Garantiye gönderdim cihazı garantiden 'sıkıntı yok' denilerek geri gönderdiler. Bende sıfırdan format attım win 8.1 kurdum. İlk başta sıkıntı yoktu fakat driverları ve kendime özel programları(steam,visual studio,eclipse,netbeans vb.) kurdum ondan sonra aynı sıkıntı tekrar başladı. Şuan vizelerimden dolayı geri gönderemiyorum garantiye. Vizelerden sonra tekrar göndereceğim. Orjinal kablo ile denedim. Evde herkeste akıllı telefon var. S3 mini,htc m7,iphone 4, nokia 700 her birinde aynı sıkıntıyı yapıyor. Orjinal kablolarında denedim, çinde denedim, kaliteli çin dediğimi kablolarda bile denedim sıkıntı aynı.

kurduğunuz programlara bakarsak hocam bilgisayar mühendisliği ile bi ilginiz olduğunu düşünüyorum ben bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim, saydıklarınızdan steam ve eclipse bende de var. visual studio ve netbeans yok ama farklı kod programları var. merak ediyorum acaba ikimizde de kesişen programlar, eclipse ve steam, bu tarz yazılımsal bi soruna neden olur mu? çok saçma görünüyor ama onları kurunca piyasaya çıkıyor diyorsunuz, iki program ikimizde de ortak ve bilgisyar konusunda bazen bazı şeylerin çok alakasız bi noktaya etki edebildiğine şahit oldum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ABRA A5 V17.3 Kamera Problemi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Abi kimse göndermedi mi garantiye? benden başka? :)

ben yakın zamanda (vizeler bi bitsin) ufak tefek sorunlardan oluşan bi kaç istekle servise götürmeyi düşünüyorum. hatta aynı modeli bi arkadaşıma daha aldırmıştım ama onun sorunu daha ciddi, sanırım donanımsal bi arıza, beraber gidicez bakalım.

edit: hocam benim sıkıntım sorun pc'de mi yoksa etkileştiği diğer kaynakta mı bi türlü emin olamıyorum. mesela wi-fi kopması gibi bi sorunum var, anlık kopup geliyor. nette gezerken hiç sorun değil ama mesela lol oynarken tam hero seçicem bi kopuyor-geliyor ama oyun geri bağlandığımı anlık algılamıyor, neticesinde hero seçemedim diye düşüyorum oyundan vs. biraz sinir bozucu. ancak bu laptoptan mı, modemden mi bi türlü çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 31 Mart 2015; 20:54:03 >

• Benim de vizeler bitince 2. kez göndereceğim. Sanırım 3. kezde değişme hakkı mı vardı?

Hocam zannetmiyorum. Aslında deneme yanılma yöntemiyle bulabiliriz diyeceğim ama uğraşacak cemalim ve vaktim yok. Eclipse den yapacağını sanmıyorum.Eclipse'i kurmuyoruz bile direk exe'den açıpta işlerimizi yürütüyoruz. Netbeans desem sorun ilk çıktığında yüklü bile değildi. Arada bir tek Steam kalıyor :D ama sanmıyorum :)

Onuda geçtim bir aralar linux lazım oldu ilk problem çıktığında win 8.1 vardı. Linux lazım olunca win 7 + linux kurdum. Linuxta da aynı sorun. Hani diyeceğim driverda mı sıkıntı var driverlık problemde değil demek ki.. Linux türevlerinin çoğunuda denedim :) linux mint,ubuntu,centos,fedora,open suse,zorin os vb. Cidden sıkıntı :)

Aslında bakarsanız umrumda olmaz da ama insan ister istemez kendini sıkıntıya sokuyor. Lazım olmaz genelde ama lazım olacağı tutar o zaman çok sıkıntı çekeriz .

MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    her işimi rahatça görüyorum, on numara pc ama bu konuda can sıkıcı. bazen okulda yeterli priz olmayınca laptopı prize, telefonu laptopa takıyorum, sıkıntı çıkarıyor. şarkı vs atıyorum telefona yine sıkıntı oluyor.

bugün başka orjinal kablo ile denedim aynı sıkıntı. başka pc de her iki orjinal kablo ile denedim arada kopma oldu ama çok çok nadir oldu benim pc'de olana oranla. hani kopsun diye uğraştım resmen öyle bağlantı koptu ancak. biraz pc de gibi sorun ama hala emin değilim, zorla da olsa kopma olunca telefondanmış gibi de oldu (neticede kabloyu komple çıkarmadım, sağa sola oynattım vs). ama kablodan değil o kesin

edit: monster müşteri hizmetleri hesabını konuyla ilgilenmeye davet ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 31 Mart 2015; 21:11:43 >
  • Üstat ne kablodan ne telefondan. Sıkıntı %100 pcden. Bak evde kaç tane telefon var saydım yukarıda. Her biri orji telefon replikada değil. Kabloları desen orjinal. Samsungun orjinal kablosunu nokia da denedim, nokia nın kini samsungta htcnin samsungta bilidğin her kabloyu her telefonda denedim. Yine aynı. Hani saniyede bir hatta bazen daha kısa sürede telefonun kablosu sanki çıkıyor geri takılıyor. Şarj edicem edemiyorum, müzik atıcam atamıyorum. Allahtan 2. pc var evde oradan hallediyorum. Sadece bende var sandım demek ki çok kişide varmış.

Aslında organize mi olsak? Aynı anda aynı sıkıntıdan gönderirsek o zaman ayılırlar belki :D
    sizinkinde kesin olarak pc de sorun, her şey oraya çıkıyor ama bende tam net değil daha. benden başka 2 arkadaşa aldırmıştım aynı model laptopı, onlarda da bi denicem. burdan organize olup durumu iletmeyi başarsak yeterli olur. yardımcı olmaları için servisi basmamıza gerek yok

edit: her mesaja MonsterMusteriHizmetleri'ni kişi ekle kısmından eklesek mi? her mesaja ekleyince illa ki dikkat çekeriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 1 Nisan 2015; 2:39:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snelius

ghjkdfsgdfhjgkg sırf çözüm için oyun indiricez desene sizin bilgisayar ne hocam?

A5 v1.1 benim bilgisayar alalı 6 ay falan oldu sanırım. Yukarda arkadaşın bahsettiği nette gezerken olmayan fakat oyun oynarken olan internet kopması bende de bahsettiğim c9 oyununu oynarken oluyor. Yurtta kalıyorum ben bağlantıdan sanıyordum demek ki o da pcdenmiş. Telefon bağlayamama olayı kesin pcden ama, aynı kablo aynı telefon ile 100 pcde denedim bir tek benimki sorun çıkarıyor dahası usb girişinden de değil aynı giriş başka hiçbir işlemde sorun çıkarmıyor. Kronik problemler silsilesi (bu kelimeyi hep kullanmak istemişimdir :) ile karşı karşıyayız beyler. Telefon bağlayamama sorunu yüzünden servise göndermeye gerek görmedim fakat internet kopması pc yüzündense ben de vizelerden sonra servise gönderebilirim en olmadı finallerden sonra kesin :) ben de bilgisayar mühendisliğindeyim bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bakma telefon bağlantı sorununudan benimde gönderesim yok. 3 gün orada kalacak 3 gün yol çekecek. 1 haftada ne dersler çalışırım ben :) ama işte kafam takıldı oraya. Yarın öbür gün satarken sıkıntı yaşamayalım. Zaten satıp 2. bir mac alasım var. 15" :)
  • quote:

Hocam bakma telefon bağlantı sorununudan benimde gönderesim yok. 3 gün orada kalacak 3 gün yol çekecek. 1 haftada ne dersler çalışırım ben :) ama işte kafam takıldı oraya. Yarın öbür gün satarken sıkıntı yaşamayalım. Zaten satıp 2. bir mac alasım var. 15" :)

Ben bu sorunun pc den olduğunu çözeli çok oluyor, hatta bu foruma da bir konu açmıştım bununla ilgili ama pek cevap gelmedi, gelenler de yardımcı olamadı. Şu oyunu oynadığım için bu sıralar pek dert olmuyor ama baya sıkıldım bu oyundan da az zaman sonra bırakırım. O zaman da sırf telefon bağlayabilmek için oyunu mu açmam gerekecek yani? Ayrıca ben telefon yazılımını da bilgisayardan güncelliyorum, yarın bir gün güncelleme gelirse yükleyemeyecek miyim mesela? (Geleceğinden de değil ya :) Yani anlatmaya çalıştığım şu, çok dert olsun olmasın, onların çözmesi gereken bir sorun var ortada ve çözemezlerse de benim değişim isteme hakkım var bildiğim kadarıyla. Ve dediğin gibi yarın bir gün satmaya çalışsak al başına belayı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Domatesli Makarna Sosu -- 1 Nisan 2015; 17:47:45 >

• bilgisayarlar aynı, sorunlar aynı öyleyse kronik problemler silsilesi durumu gerçekten var (benim de içimde kalmasın, bende kullanayım ). bu konuyu gümdende tutalım bence ve tekrardan Monster Müşteri Hizmetleri hesabını konu ile ilgilenmeye davet ediyorum.
  • Ben de ediyorum.

@MonsterMusteriHizmetleri
  • Ben de;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebuu -- 3 Nisan 2015; 9:02:44 >
  • Benim bilgisayar şuan SD kartta görmüyor :)) Hayır olsun bakalım :) kaç defa driver kurdum hem sitesinden hemde donanım kimliklerinden devid.info aracılığı ilede indirip kurdum olmadı. :)
  • @MonsterMusteriHizmetleri henüz bir cevap yazmayı düşünmüyor musunuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.