Bildirim
Monster Abra A5 v12.1
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Cok rahat bi sekilde oynayabilirsin.benimde almayi dusundugum urunlerden biri.3500 liraya ssd lisi var .onu alsan daha iyi olur.bilgisayarin performansi ne kadar iyi olursa olsun hdd hizi sinirlandiran bi durum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ssdyi sonradan alsam nasi olur? elektronikci tanidiklar monster marka degil almayin diyor genelde ama o kafama takildi.
Olabilir monsterda garantide bozulmuyor urununherhangi bir zarar vermeden ssd takarsaniz.performans olarak parana gore en iyi secenek diyebilirim.monster kasasi iyi degil diyolar yani yipranmalar olabilir.bende arastirdigim kadar soyluyorum.
https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/acer-an515-51-53f2-intel-i5-7300hq-8gb-1tb-gtx1050-freedos-15-6-fhd-bilgisayar-nh-q2zey-003-339793911?rcp_action=rcpProductClicked
Bende bur urun veya monster dusunyorum.acer nitro 5.hem 150 tl daha ucuz kasa kalitesi ses nisoeten daha iyi.ama bu urun hakkinda da cok inceleme var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
tehlikeli derecede ucuz. epey.com'dan karşılaştırma yapmak lazim hic performans ozellik farki var mi diye. aslinda biraz daha verip 1050ti ekran kartiyla Asus ROG FX553VE almasi cok mantikli olur. incehesap.com'da 3.550 liraya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acannps4 -- 10 Haziran 2018; 14:6:32 >
150 tl de buyuk fark degil.ozellikler tamamen ayni ram de bi farklilik olabilir 2133 mh
2gb gtx 1050ti.yine daha iyidir galiba.
gtx 1050ti performansı %14 artiriyor. fps olarak 10 puan falan oynuyor yani. ve asus marka oldugu icin guvenilirlik vs acisindan kasa kalitesi acisindan da bir tik daha iyi olabilir.
arkadaşlar bende de ssdlisi var bu bilgisayarın. witcher 3 oynamaya çalışıyorum ama fazlasıyla yavaş ve kare kare gidiyor oyun. normalde bu bilgisayarın rahat rahat kaldırması gerekmiyor mu, benim bilgisayarımda mı bir problem var acaba...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X