Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Monster Abra A5 V12.1 (SORUNSUZ, +1 TB HDD İLE) Satın Al 10 Mayıs 2022 17:32 1 1 Monster Abra A5 V12.1 (SORUNSUZ, +1 TB HDD İLE) Merhabalar. 2017 Temmuz'da Monster mağazasından bizzat aldığım bilgisayarımı bir üst modele geçmek için satıyorum.Cihazda lisanslı Windows 10 Pro mevcuttur. Bilgisayarda hâlâ herhangi bir oyunu zorlanmadan oynayabilirsiniz.4 GB NVIDIA GTX 1050 ekran kartı, Intel i5-7300HQ işlemci, 8 GB ram, 250 GB SSD ve 1 TB HDD gibi özellikleri mevcuttur. HDD'yi kendim eklettim ve mağazada bilgisayarı teslim alırken Monster yetkilileri tarafından montajı yapıldı.Bir kez kronik menteşe problemi yaşadım ve servise götürdüm, serviste ön ve alt kapak değişerek tamiri yapıldı. Servis kağıdı mevcuttur.2 yıl doldurduğu için garantisi bitmiştir ancak ömür boyu Monster servisinde bakım hizmeti devam etmektedir. Kutusu vs. İle teslim edilecek.Termal macun değişimi ve temizliği yeni yapıldı, yıpranmış cihazlardaki rahatsız edici fan sesi bu cihazda mevcut değildir. ?İstanbul içi uygun bir saatte elden teslim olabilir, istediğiniz gibi test edip inceleyebilirsiniz bilgisayarı.Sorularınız için site üzerinden ulaşabilirsiniz.Kozmetik olarak tek kusur son fotoğrafta görünen beyaz lekedir. Bilgisayarın alt kapağının sağında. Çok belli olmuyor ve herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Alacağınız zaman inceleyip bakarsınız zaten. Dediğim gibi görünüş dışında herhangi bir sıkıntıya sebep olmamakta.Pazarlık ile son fiyat 5500'dür, lütfen farklı teklifler için (takas dahil) iletişime geçmeyiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Paraflytravel uçak/otobüs bileti %30 indirim Paraflytravel uçak/otobüs bileti %30 indirim Paraflytravel uçak bileti %20 indirim Monster Abra A5 V12.1 (SORUNSUZ, +1 TB HDD İLE)