Şimdi Ara

Monster Abra A5 v13 Serisi Klavye Işığı Sönmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abra A5 V13.4 bilgisayarımın eskiden mavi ledleri ışıl ışıl yanıyordu fakat son zamanlarda o kadar sönük ki.
    Örneğin gökkuşağı modunda mavi neredeyse yok. Klavyeyi mor yapıyorum fakat pembe oluyor, turkuaz yapıyorum yeşil oluyor (mavi ışığın eksikliğinden kaynaklı). Görüntülerini ekliyorum.
    Sizden isteğim lütfen kendi bilgisayarınızda mavi ledleri açıp özelden veya buradan fotoğraf atın acaba tek bende mi böyle sorun oldu.

Monster Abra A5 v13 Serisi Klavye Işığı Sönmesi ŞUANKİ GÖKKUŞAĞI
    Monster Abra A5 v13 Serisi Klavye Işığı Sönmesi ESKİ GÖKKUŞAĞI MAVİ RENGİN BELİRGİNLİĞİNE DİKKAT
    Monster Abra A5 v13 Serisi Klavye Işığı Sönmesi mor yaptığımda kırmızıya yakın bir pembe renk oluyor.
    Monster Abra A5 v13 Serisi Klavye Işığı Sönmesi turkuaz yaptığımda ise neredeyse yeşil oluyor.
    Monster Abra A5 v13 Serisi Klavye Işığı Sönmesi eski mavi ışık
    Monster Abra A5 v13 Serisi Klavye Işığı Sönmesi yeni mavi ışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy Larkin -- 28 Temmuz 2020; 0:46:57 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Monster Abra A5 v13 serisi klavyendeki ışık sönüyorsa, sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• Klavye Işığı Kısayolunu Kullan: Klavye ışığını açmak veya kapatmak için "Fn" + "F5" tuşlarına aynı anda basmayı dene.
    • Windows Ayarlarını Kontrol Et: Windows ayarlarında, klavye ışığının açık olup olmadığını kontrol et. Ayarlar > Kişiselleştirme > Renkler > Gece Işığı'na git ve "Gece Işığı'nı Aç" seçeneğinin kapalı olduğundan emin ol.
    • USB Bağlantısını Kontrol Et: Klavyeni bilgisayarına bağlayan USB kablosunu çıkarıp tekrar takmayı dene. Bağlantının gevşek olmamasına dikkat et.
    • Sürücüleri Güncelle: Klavye sürücülerinin güncel olduğundan emin ol. Aygıt Yöneticisi'ne git, "Klavyeler" bölümünü genişlet ve Monster klavye sürücüsüne sağ tıklayarak "Sürücüyü Güncelle" seçeneğini belirle.
    • BIOS Ayarlarını Kontrol Et: Bazı BIOS ayarları, klavye ışığının davranışını etkileyebilir. BIOS'a gir ve klavye ışığı ayarlarını kontrol et.
    • Monster Destek Merkeziyle İletişime Geç: Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra sorun devam ediyorsa, Monster Destek Merkezi ile iletişime geçerek daha fazla yardım alabilirsin.

Klavye ışığını "Monster klavye ışığı açma" kısayoluyla açabilirsin. Benzer şekilde, "Monster klavye ışığı kapatma" kısayolu ile ışığı kapatabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaşla ilgilenelim sevgili monster.
  • Güncel kontrol merkezi var mı monster sitesinden gir bak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anaoglu kullanıcısına yanıt
    evet güncel
  • son atılan mavi ışık fotoğraflarında gerçekten belirgin bir şekilde görülüyor azalma. belki montajla alakalıdır belki yazılımla. umarım hallederler. garanti devam ediyor mu?
  • Bahsettiğiniz mavi ışık sorunu bende de var. Konu güncel. Beklemedeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmachingCube

Bahsettiğiniz mavi ışık sorunu bende de var. Konu güncel. Beklemedeyim.
    hocam yakın bir zamanda servise götüreceğim bu konuyla ilgili. Sizce ne yapabiliriz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Andy Larkin kullanıcısına yanıt
    Şu virüs muhabbeti yüzünden pek çıkmak istemiyorum. Şimdilik klavyeyi kırmızı yaptım. Böyle idare ediyorum. Gündüz tamamen kapatıyorum ışıkları.
  • SmachingCube kullanıcısına yanıt
    zahmet olmazsa fotoğraf ekleyebilir misin mavi , mor ve turkuaz deneyip?
  • Monster Abra A5 v13 Serisi Klavye Işığı Sönmesi
    Hocam bu kendi mavi rengi, parlaklığı en yüksekte bu kadar yanıyor.
    Bu kırmızı seçtiğim zaman gözüken renk. Birebir kırmızı. Parlaklığı en yüksekte.
    Bu mor seçtiğim zaman gözüken renk, kırmızı pembe arası bir tonda. Parlaklığı en yüksekte.
    Bu da turkuaz seçtiğim zaman çıkan renk. Yeşil. Razer yeşili. Parlaklığı en yüksekte.

hocam senin mavi led tamamen sönmüş demekki yazılımsal bir problem değil. Sersive götürmek şart oldu
  • Kronik bi sorun değildir umarım bu kullanıcı hatasi olamaz. İnşallah duzeltirler problem yaratmazlar. Lutfen servis deneyimlerinizi de paylaşin takipteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • martikafasi kullanıcısına yanıt
    Daha önce temizletmek için bile gitmedim servise. Bir keresinde bilgisayarım var, getirsem ücretini versem ram yükseltmesi yapar mısınız dedim, biz yapmayız ama servisimiz var, rami getirin takalım falan dediler. Tamam zaten rami sizden alıcam, siz takın diyorum biz takmayız servisimiz takar diyor. O gün delirip çıkmıştım mağazadan. Buna dayanarak kullanıcı hatası diyip işin içinden çıkmaya çalışacaklarını düşünüyorum.
    Hocam İzmir mağazası mı? Kelime oyunuyla espri yapmaya çalıştılar diye umuyorum... Garantiniz bitmiş zaten illaki ücret talep ederler. Benim garantimin bitmesine 1ay kaldı müsait olduğumda götüreceğim.
    İstanbul Kadıköy mağazasında gelmişti başıma. Yine de kullanıcı yüzünden oluşmayan bir hata ise para talep edilmesi çok saçma geliyor bu konularda. Klavyeye ne su döküldü ne de başka bir şey.
  • O konuda rahat olabilirsin ram takma macuk degistirme ssd takma, yani kasayi acmak monsterda garanti disi bırakmıyor

• Bilgisayarı servise elden verdim 8.gün elden aldım. Klavyemi tamamen değiştirmişler ve mavi ışıklarım geri gelmiş.
    Sorunu çözmeleri güzel olmuş, bir sonraki laptobum için ben de monster markasını düşünüyorum.

• Aynı sorun bende de var normalde yeşil kullandığım için farketmedim, bugün mor yapmaya çalışırken farkettim. Servisten başka bir şansı yok mu yaşadığım ilde servis yok çünkü.

• Thorinoak kullanıcısına yanıt

Hayır dostum ledlerin ömrü bitmiş dandik demekki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.