Bildirim
Monster Abra A5 V16.6.1 Intel Core I5 10200h 16gb 500 Ssd Gtx1650ti Freedos 15.6'' Fhd 7700TL
Amazon.com.tr: ?500'ye Sepette ?150 İndirim! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/ABIJ4KOGES8I6
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
8200 diye satilan hpnin 1660ti li laptoplarinda maxq kartlar vardi onun yerine bu alinabilir gibi
yapilan indirimler hep dolarin artmasiyla yapilan zamlarin goze hos goruncek kadar indirilmesi gibi. onceki indirimde mart ayinin fiyatini gorurduk simdi eylul ekim... bu urune has konusmuyorum. Birkac bakan daha istifa etse dolay 6tl ye duser mi acaba yine 8 oldu ;) -
Aynı şekilde 8gb 250ssd 7200TL
-
Ekran 60hz mi -
gece bi 12 olsun da bakalım
-
ürün bitti -
Ne için sordunuz merak ettim -
quote:
Orijinalden alıntı: HattaPys
ürün bittialacağımdan değil ya işte knouşyoruz
-
Bende buna baktım özellikle ama hiç bilgi yoktu maalesef, FHD ibaresi var sadece.
-
Bir de 144hz olan modeli var bunun da o yüzden sordum, oyunlarda Hz değeri çok farkettiriyorquote:
Orijinalden alıntı: MalıArapFaiktenAlıyoduk
Ne için sordunuz merak ettim -
Evet, 60Hz. Satıcıya sorulan sorular kısmına bakabilirsiniz.
-
Ekran kartı 1650 -
hocam bunu neden yazdınız merak ettim, 1650 ile ekranın 144 hz olmasına gerek yok mudur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X