Şimdi Ara

MONSTER ABRA A5 V2.1 KONU / İNCELEME / TEST (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağolun hocam.
  • Ekran kamerasının driverı nedir arkadaşlar, açamadım bir türlü... (windows7 64bit)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 8 Mayıs 2014; 13:18:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

Ekran kamerasının driverı nedir arkadaşlar, açamadım bir türlü... (windows7 64bit)

Windows 7 sürücüleri için size tavsiyem teknik servisle iletişime geçmeniz. En ufak sorunda bile çok iyi ilgileniyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

quote:

Ekran kamerasının driverı nedir arkadaşlar, açamadım bir türlü... (windows7 64bit)

Windows 7 sürücüleri için size tavsiyem teknik servisle iletişime geçmeniz. En ufak sorunda bile çok iyi ilgileniyorlar.

windows 8 için driver bulabiliyorlar,

windows 7!yi başka modellerin benzer sürücülerinden indirmemi tavsiye ettiler

ama önerdikleri sürücülerin içinde kamera sürücüsü yok

kullanan varsa onlara bi sorayım dedim

kamera nerden açılıyor ayrıca..
  • Hocam inceleme icin tesekkurler yalniz test ettigin oyunlar biraz eski oyunlar soyle bf4 ac4 gibi son zamanlarda cikan oyunlari test edersen daha aydinlatici olur diye dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiny Titan -- 8 Mayıs 2014; 22:17:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    Win 8.1 de SCM diye program var Utility bölümünde onunda kontrol edilebiliyor. Win8.1de aramaya kamera yazarsanız da kameraya ulaşabilirsiniz. Win7 için yardımcı olamıcam maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyond J.

Hocam inceleme icin tesekkurler yalniz test ettigin oyunlar biraz eski oyunlar soyle bf4 ac4 gibi son zamanlarda cikan oyunlari test edersen daha aydinlatici olur diye dusunuyorum

Evet farkındayım fakat uzun süredir oyun piyasasında uzak olduğum için köşede bir yerde tozlanmış dvdlerde bunları buldum. İndiricek sağlam bi internetim de yok.Artık sağdan soldan temin ettikçe test eder paylaşırım
  • güzel konu hocam teşekkürler windows 8 yüklü mü aldınız siz mi yüklediniz
  • mcangul M kullanıcısına yanıt
    Ben yükledim 8.1
  • Aynı şekilde touchpad'i açma kapama tuşu nedir onu bulamıyorum

bluetooth açma kapama tuşu yok ya da ben bulamadım...
  • quote:

Aynı şekilde touchpad'i açma kapama tuşu nedir onu bulamıyorum

bluetooth açma kapama tuşu yok ya da ben bulamadım...

Windows8.1 ayarlarından ve SCM yazılımından Bluetooth kapatılıp açılabiliyor. Touchpad ise yazılımı sayesinde otomatşkman bir fare takılınca kapanıyor. Windows 7 için bir şey söyleyemicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 11 Mayıs 2014; 3:18:45 >
  • Güncel olan yeni oyunlar eklenmiştir. Metro Last Light, Crysis 3, Call of Duty Ghosts. Eklenmeye devam edilicektir.
  • quote:

Güncel olan yeni oyunlar eklenmiştir. Metro Last Light, Crysis 3, Call of Duty Ghosts. Eklenmeye devam edilicektir.

last light'ın tr çevirisi var mıydı
  • quote:

quote:

Güncel olan yeni oyunlar eklenmiştir. Metro Last Light, Crysis 3, Call of Duty Ghosts. Eklenmeye devam edilicektir.

last light'ın tr çevirisi var mıydı

oyun çeviri.com adresinde birçok oyunun tr çevirisini bulabilirsiniz. Call of duty modern warfare 3 ün de tr dublajı mevcut

• Up
  • İlk mesaja yeni oyun incelemeleri eklenmiştir.
  • Cidden tebrik ediyorum bu denli detaya yer verdiğiniz için . Abra a 7 incelemesi yapacaktım bende yarışma için değil katkım olsun diye ancak mega video başlığı altında bir arkadaş incelemiş ki muhteşem olmuş onuda tebrik ediyorum benim incelemem ve yorumlarım sizlerinkinin yanında fasa fiso kalır. Tekrar tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nurkan58 -- 6 Kasım 2014; 0:52:07 >
  • Nurkan58 N kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah. Burada herkezin görüşü / incelemesi bizler için önemli. Ne kadar fazla görüş olursa o kadar fazla şekillenir ürün satın alıcakların kafasında. Yani bizi görüşlerinizden mahrum bırakmazsanız seviniriz :) Ayrıca yorumlarınız için de çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

p1 tuşu nasıl çalışıyor neye yarıyor?

Tıkladığınızda istediğiniz bir uygulamayı çalıştırıyor. Programlarken sadece kısayolunu ya da .exe sini goatermeniz yeter. Tuşa tıklayınca programlama arayüzü geliyor(ilk programlamada)

• ürün bugün elime geçti, windows 7 uyumlu driver ararken kafayı yemek üzereydim ve windows 8 i kuruyorum
    vallahi anlamadım.. neden bu kadar özellikle windows 8 için ısrar ediyorlar kafam almıyor
    hayır adamlar kendisi bile çıkıp 'windows 8 için özür dileriz' dedi, bunlar hala win8
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.