Şimdi Ara

MONSTER ABRA A5 V2.1 KONU / İNCELEME / TEST (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çünkü 4. Nesil haswell işlemciden tam verim almak istiyorsanız win 8 ve üzeri kurmalısınoz diye düşünüyorum ben. Bir de win7 de ölmek üzere. Win8.1 kurun arkanıza bakmayın ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

sağol. scm uygulamasını kurduktan sonra çalıştı. touchpad sürücüsünü kurdum fakat ekstra bi özellik yok mu? çift parmakla kaydırma , tıklama falan gibi?

Onu aygıt yöneticisinden touchpad i bulup özelliklerinden 2 parmak 3 parmak için özellikler atanabiliyordu ama ben kullanmadığım için fazla kurcalamadım

• iSpeedy kullanıcısına yanıt
    öyle yaptım dostum zaten yapıcak bi şey yok, sana şeyi sorayım
    klavye aydınlatmasını nasıl yapıyoruz ve klavye kısayol tuşları driverı kendi sitelerinde 404 hatası veriyor, silinmiş yani
    bulabileceğim başka bi yer var mıdır?
  • Klavye ışıklarını FN + Numpad(-)(+)ile açıp kapatıyoruz. Klavye kısayollarını da bende f1-f12 arası çalışıyor. Diğerlerini denemedim. Müsait olunca bakarım

Edit : F2 F3 F4 F5 F6 F10 F12 tuşları Yön tuşları ve klavye ışık tuşları çalışıyor FN ile. Numpad deki 7(HOME) 9(PgUp) 1(END) 3(PgDn) 0(Ins.) tuşları çalışmıyor. Onun yerine En üstte aynı tuşlar var fakat numpadin üstünde neden varolan tuşların isimleri yazıyor çözemedim. Herhalde yedek diye :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 14 Kasım 2014; 19:36:25 >
  • everest veya hw monıtor yukleyıp pıl yıpranmasına bakan olur mu acaba yuzde kac yazıyor bır de yukarıdan bakınca sıyah bı ekrana nazı yerler daha koyu gorunuyor bu normal mı
  • Tamam arkadaşlar burada tartışmanızı uzatmayın biliyorsunuz yeri değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 15 Kasım 2014; 20:22:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fym2005

everest veya hw monıtor yukleyıp pıl yıpranmasına bakan olur mu acaba yuzde kac yazıyor bır de yukarıdan bakınca sıyah bı ekrana nazı yerler daha koyu gorunuyor bu normal mı

bır de kamera surucusunu bulamadım cd de yok nette yok kamera su an calısmıyor kamera baglayın dıyor nasıl calıstıracagız kamerayı 2. si pılı takılı mı kullanıyorsunuz sureklı
  • Buyrun sorularınıza cevap olur zannedersem. Küçük bir not daha kamerayı SCM uygulamasından aktif etmelisiniz.
     MONSTER ABRA A5 V2.1 KONU / İNCELEME / TEST MONSTER ABRA A5 V2.1 KONU / İNCELEME / TEST MONSTER ABRA A5 V2.1 KONU / İNCELEME / TEST

• Yahu dostlar bu canavar oyun esnasinda baya bir isiniyor anlasilan. Peki bu isi tuşlara ne kadar yansiyor ? Turbo fani acmadigimizda sesi ne durumda oyun ve normal kullanımda ? Çünkü yurttayiz bf oynadik mi kucur yemiyelim.

• tsk ederım yalnız scm yok ben de gelen kurulum cdsını tek tıkla kur yaptım hepsını sırasıyla kendı kurdu scm yok nette de bulamadım nasıl yuklemıstın sen bırde sound blaster cınema programı da yuklu degıl ses cok az cıkıyor bı yardımcı olur musun bu 2 konu hakkında
  • ader54 A kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar ısındıkça fan devrini arttırıyor yani 90° olduğunda turbo fanı aç ya da açma, birbirine çok yakın devirde dönüyor yani ses de pek anlaşılır bir fark yok

• quote:

Orijinalden alıntı: fym2005

tsk ederım yalnız scm yok ben de gelen kurulum cdsını tek tıkla kur yaptım hepsını sırasıyla kendı kurdu scm yok nette de bulamadım nasıl yuklemıstın sen bırde sound blaster cınema programı da yuklu degıl ses cok az cıkıyor bı yardımcı olur musun bu 2 konu hakkında

Buyrun bu SCM :http://www.megafileupload.com/en/file/580120/SCM-rar.html
    BU da Sound Blaster :http://www.megafileupload.com/en/file/580126/Sound-Blaster-Cinema-AP-rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 16 Kasım 2014; 14:10:40 >

• tsk ederım batarya baglı mı kullandın aldın alalı sureklı yuzde 11 ıyı gıbı benım makına da yuzde 5 sanırım kullanılmadan durmasından dolayı daha dun geldı bır de ekranın sol alt kosesınde bır bolumde ısık fazlalıgı var daha parlak bu da alt tarafının sıyahlasmasına sebep oluyor bu durum ılerler mı acaba ustten dık bı sekılde bakınca daha bellı oluyor sızlerde de var mı boyle bı sey
  • aldım alalı neredeyse hep pilde kullandım. Bataryanın ölmesi pek de umrumda değil. Yani rahat takılın. Dediğiniz ekran ışık sızma problemini de müsait olunca bakarım. Duruma göre fotoğraf çekerim size bilgi veririm.

• Sizce bu sistem GTA 5'i oynatır mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mic kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle oynatir . Ama ultrada acamaz heralde. Full hd + medium olabilir ya da fazlasi ama altı olmaz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: mic

Sizce bu sistem GTA 5'i oynatır mı?

Evet oynatır ama yüksek ayarlarda oynatıcağını zannetmiyorum. Assasins Creed Unity'i low ayarlarda 1600x900 çüzünürlükte 28-30 FPS alarak oynatıyor ama oyunun büyük sıkıntıları olduğu bariz. Şimdi birşey söylemek zor fakat ilerleyen vakitlerde herşey netleşicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 23 Kasım 2014; 19:38:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

quote:

Orijinalden alıntı: mic

Sizce bu sistem GTA 5'i oynatır mı?

Evet oynatır ama yüksek ayarlarda oynatıcağını zannetmiyorum. Assasins Creed Unity'i low ayarlarda 1600x900 çüzünürlükte 28-30 FPS alarak oynatıyor ama oyunun büyük sıkıntıları olduğu bariz. Şimdi birşey söylemek zor fakat ilerleyen vakitlerde herşey neyleşicek.

Orta ayarlarda oynatsın yeter bana. Unity'nin optimizasyon sorunu var heralde. Watch Dogs test videonda iyi fps almışsın, GTA 5'de öyle olur diye tahmin ediyorum.
  • iSpeedy kullanıcısına yanıt
    Kardeş mükemmel bir inceleme olmuş tebrik ederim. bu hafta bende alıyorum ürünün yanında win8lisans almak mi daha mantıklı yoksa oem mi?

• Uhrevimen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Hangisi ucuza geliyorsa ou tercih edin. Sonuçta anakarta gömülü bir lisans anahtarı yok. Kutulu ya da kutusuz almak sizin tercihinizde. En ucuzu tercihimdir benim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 23 Kasım 2014; 22:45:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.