Şimdi Ara

MONSTER ABRA A5 V2.1 KONU / İNCELEME / TEST (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Monsternotebook abra a5 v2.1 i kaldırmış veya yok sitede gözükmüyor n11.com da ise ebrar bilgisayarın satıcılığında var sizce n11.com dan almalı mıyım
  • Xxtarzi08 kullanıcısına yanıt
    Satıcı hakkında bi fikrim yok. Monster müşteri hizmetlerini arayıp gerekli bilgiyi alabilirsiniz satıcı hakkında.
  • iSpeedy kullanıcısına yanıt
    Benim merak ettiğim niye monsterın kendi sayfasında artık yok neyse genede teşekkürler
  • Xxtarzi08 kullanıcısına yanıt
    Stoklarda yok, daha da gelmiyecek yani satılmayacak bu model. Artık 900 serisine geçilicek ve elde kalan 800 serisinin stokları eritilecek. Duyduğuma göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

Stoklarda yok, daha da gelmiyecek yani satılmayacak bu model. Artık 900 serisine geçilicek ve elde kalan 800 serisinin stokları eritilecek. Duyduğuma göre.

900 serisi kullanan modellerde fiyat artışı olur mu? Bide v2.1 ile v1.1.2 arasında ne fark var. Bu fiyata böyle bir laptop yok çünkü. Kaçırmak istemiyorum yılbaşından sonra almayı planlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xxtarzi08

Monsternotebook abra a5 v2.1 i kaldırmış veya yok sitede gözükmüyor n11.com da ise ebrar bilgisayarın satıcılığında var sizce n11.com dan almalı mıyım

Sn. Xxtarzi08 ve Değerli Arkadaşlar;

Abra A5 V2.1 serisi GTX 860m ekran kartlı modellerimizde stoklarımız tükenmiştir.

Bu serideki yeni modellerimizin, Mart ayı sonu veya Nisan ayının ilk haftası civarında GTX 960m ekran kartlı olarak stoklarımıza girmiş olabileceğini tahmin ediyoruz.

GTX 960m ekran kartlı modellerimizin USD kurlarında veya tedarik maliyetlerimizde olağanüstü bir değişim olmaması halinde, şu an yayınladığımız kampanya fiyatlarının ortalama 200 TL üzerinde olacağını tahmin ediyoruz.

Saygılarımızla,

Monster Müşteri Hizmetleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mic

quote:

900 serisi kullanan modellerde fiyat artışı olur mu? Bide v2.1 ile v1.1.2 arasında ne fark var. Bu fiyata böyle bir laptop yok çünkü. Kaçırmak istemiyorum yılbaşından sonra almayı planlıyorum.

Duyduğuma Göre 200tl Fark olacak şimdikinden

Yanlışım Varsa biri düzeltsin
  • MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    hocam sizce 960m ve 860m arasında çok fark olacak mı?
    buna ek olarak 960m ne zaman gelecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic

quote:

960M li modellerde ortalama 200 TL fark olacakmış. Dediğiniz modeller arasındaki farklar ise Tasarım farkı ve beraberinde getirdiği depolama slot farklılıkları( 2.5" yuvası v1.1 serisinde daha fazla), Mekanik diskin 1 TB yerine 750 GB olması ve ürünün yanında verilen hediye çantanın olmaması şeklinde.

• abra a5 v2.1 laptop isteyenler için

Notebook Serisi ABRA A5 V2.1

İşlemci Kod Adı Intel® Core™ i7-4710MQ 4-Cores; 6MB L3; 2.50GHz > 3.50GHz; 47W; 22nm

VGA 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX860M 128-Bit DX11.2

Sabit Disk Kapasitesi 1TB

Bellek 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz SODIMM

cihaz 18.11.2014 faturalıdır.jelatini dahi sökülmemiştir.sıfırı 2600 tl ama stoklarda yok

2450tl son fiyat.

ankara içi elden teslim edilir. (çantasıda verilecektir.)

sahibinden ilan no :190620005

0536 469 98 30
  • Dying Light Test videosu eklendi.
  • Mortal Kombat X test videosu eklendi.
  • teşekkürler videolar için.
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Yararlı olması dileğiyle.
  • Crysis3 testinde kasıyor mu cihaz bana mı öyle geldi :)
  • gta5'i de iyi oynatıyor sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel My Heart

Crysis3 testinde kasıyor mu cihaz bana mı öyle geldi :)

Videoda göründüğü gibi FHD'de herşey ultrada sadece köşe yumuşatma ile oynayarak test yapıyorum. Yani çok rahat 60 kare oynatabilir oyunu GTX860M
  • sağolsun monster 2014 yılındaki oyuncu bu bilgisayara 802.11 ac koymamış, ayıptır.

Üzerinde gelen wifi kartının modeli bu; Realtek RTL8723AE Wireless LAN 802.11n PCI-E NIC

ethernet ile 71 mbps çekebilirken, 35-40 mbps üzeri hızı wifi ile çekemiyorum.

wifi kartımı değiştirmek istiyorum. hangi ac ve widi destekli kartı önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

sağolsun monster 2014 yılındaki oyuncu bu bilgisayara 802.11 ac koymamış, ayıptır.

Üzerinde gelen wifi kartının modeli bu; Realtek RTL8723AE Wireless LAN 802.11n PCI-E NIC

ethernet ile 71 mbps çekebilirken, 35-40 mbps üzeri hızı wifi ile çekemiyorum.

wifi kartımı değiştirmek istiyorum. hangi ac ve widi destekli kartı önerirsiniz

İntel'in 15-20$ bandında ac pci-e kartlarına yönelebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.