Şimdi Ara

Monster ABRA A5 V4.1.1 Eksik performans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6 ay önce aldığım ABRA A5 V4.1.1 ilk 2 ay cok iyi performans verdi daha sonra SSD yerinde oynadığı için okumamazlık yaptı servise götürdüm 1 ay sonra tekrardan servise götürdüm bu sefer aniden laptop kapandı ve Teknisyen gözlemleri : Anakart kısa devre Yapılan işlen Anakart değiştirildi .

Şuan kullandığımda performansı ilk aldığım gibi gayet başarılı ancak 4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX11.2 ekran kartının sadece 2gb kullana biliyorum servisi aradığımda telefondan destek verdiler dxdiag den aldığımız sonuç 4 gb ama farklı performans programları 2 gb olarak gösteriyor resimlerle durumu özet geçiyorum ..
     Monster ABRA A5 V4.1.1 Eksik performans Monster ABRA A5 V4.1.1 Eksik performans Monster ABRA A5 V4.1.1 Eksik performans Monster ABRA A5 V4.1.1 Eksik performans

• hocam ben dxdiag dan baktığımda 8087 mb yazıyor. dxdiag da paylaşımlı olarak yazıyor. sanırım senin kasaya 2 gb lik takmışlar.. servisle görüş istersen düzeltmeleri gerekiyor.
  • gpu-z yi yükleyip baksana bi kaç gösterecek orda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yanlış bilgi sahibi isem cahilliğime verin ama hiç bir şey anlamadım ..

Servisin gözünden bu hatasının gözünden kaçmasına inanmak istiyorum eğer gerçekten 2 GB taktılar ise ...
  • dostum senin yerinde olsam bu kadar sakin davranamazdım belkide servisi arayıp ağzıma geleni söylerdim. senin kasaya 2 gb takmışlar. yarın sabah konuş tekrar gönder düzeltsinler.
  • Monster in 4gb 960m li cihazi yok ki, 2gb onlar. sen yanlis biliyor olmayasin ?

• Dosto D kullanıcısına yanıt
    Dostum ilk paylaştığım dört resimden 3. resimde kendi sitelerinde yazıyor ve ayrıca 6 ay önce aldım cihazı Gta 5 de 4 gb gözüküyordu son servisten döndüğünde bu durum başıma geldi ..
  • Yegemen Y kullanıcısına yanıt
    Hata yaptıklarını umduğum için yoksa gerçekten bu son olay hem monster a bakış acımı hemde yetkili servisi gözümde düşürdü .. Dediğiniz çok doğru ..
  • CPU-z de 2gb gormus. Bence firmayla bir gorus.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunla bir bak bazen fark olabiliyor :http://www.gezginler.net/indir/gpu-z.html

• GPU anakarts gömülü olduğuddeğişimde oda değişmiş ve 2 GB olan takılmış belliki servise yolla tekrar değiştirip 4 luk taksinlar

• Hocam son durum nedir görüstünüzmü servisle?

• Evet model tasarımdan ve laptoptan çeşit olduğu için benim arayıp görüşmelerimden tam bir gün sonra hatalarını fark ettiler . Görüştüğüm ilk teknisyenleri bilmem lakin Ersin bey Teşekkür ederim .. Hataları açık şekilde anlattı ve kabul etti. 2 gb model anakart yerine 4 gb anakart takıldı ve 2 gün içinde sonuç alındı . Laptop benden daha çok gezdi ama şans mı diyelim artık nedim ... İnşallah daha fazla sorun yaşamam 2 ay içinde 3 kere servis gördü ..

• quote:

Orijinalden alıntı: rohan32

Evet model tasarımdan ve laptoptan çeşit olduğu için benim arayıp görüşmelerimden tam bir gün sonra hatalarını fark ettiler . Görüştüğüm ilk teknisyenleri bilmem lakin Ersin bey Teşekkür ederim .. Hataları açık şekilde anlattı ve kabul etti. 2 gb model anakart yerine 4 gb anakart takıldı ve 2 gün içinde sonuç alındı . Laptop benden daha çok gezdi ama şans mı diyelim artık nedim ... İnşallah daha fazla sorun yaşamam 2 ay içinde 3 kere servis gördü ..

Burada bir dikkat çekilmesi gereken noktada monsterın kaliteli servisi.

-Monster Abra a5 v.4.1 kullanıyorum daha servis yüzü görmedim ama ne zaman telefonla teknik bir konuda arasam yardımcı oluyorlar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.