Şimdi Ara

Monster abra a5 v4.1.1 yanık kokusu ve şarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar cuma günü bilgisayar masanın üzerinde duruyordu. Mutfakta işimi halledip bilgisayarın başına geldim, sağ fandan ağır yanık kokusu aldım ve cihaz şarj olmuyordu. Hemen şarj aletini çıkardım ve garantiye yolladım. Bilgisayarın boştayken böyle bir durumla karşılaşma nedeni ne anlamış değilim. Bilgisayar uzun süre de açık kalmamıştı bu olaydan önce. sabah açtım on beş dakika yarım saat içinde böyle bir problemle karşılaştım. Akım korumalı priz kullanıyorum zaten. Nedeni ne olabilir? Garanti kapsamı içinde midir?

• daha önce de aynı modeli kullananlardan bu sorunu yaşayanlar konu açmıştı. garantide hallediyorlar. ürünün kronik sorunu sanırım. garanti bitince bu sorun başına gelecek olanlara ne kadar masraf çıkacak acaba.
  • Bilgisayar servisten geldi. Power Jack sorunlu , genel bakım yapılmış ve sağ fan değiştirilmiş . Fakat bilgisayarı ilk açtığım anda sağ fandan takır tukur sesler gelmeye başladı . Yanık kokusu daha da artmış bir şekilde. Her açıp kapattığımda aynı ses vardı. Videoya çekip mail olarak teknik servise gönderdim. Tekrardan servise göndermemi istediler . Hayır o kadar derse nasıl gideceğim bilgisayarsız bilmiyorum. Bu gün tekrardan servise gönderiyorum . Bir buçuk senedir sıkıntısız kullandığım bilgisayarıma ne oldu anlamıyorum . @Yegemen galiba kronik bir sorun bilmiyorum .

• Ayni sorunu ben de yasamistim. Kabloyu taktigim zaman birden duman ve yanik kokusu gelmisti ve laptop acilmamisti. Uzun yoldan gidip kendim servise goturdum, beni kirmayip hemen bakmislardi, power jack yanmisti ve ekran kartini da yakmisti. Garanti kapmasinda degistirmislerdi. Power jack kismi icin arkadaki sarj yuvasina dikkat edin, yamultmayin temassizlik yapip bir muddet oyle devam ederse sikinti cikarabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzer bi konu daha önce açılmıştı incelemeni öneririm.
    https://forum.donanimhaber.com/monster-abra-a5-v4-1-yanik-kokusu-geldi-sarj-olmuyor--116229393
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.