Şimdi Ara

MONSTER® ABRA A5 V5.1.1

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-1-1.html#.Vdi6kMuDPqA

Hocalar bu fiyata bu ozellikler sizcede iyi degil mi? Onerir misiniz ? Birde kullanan arkadaslar ne gibi eksileri (isinma vb)var yazarsaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kullanmadım bilmiyorum,kullanan arkadaşlar bi yardımcı olsun
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde oynucaksan sağa sola çok götürmiceksen harika bi makine bende almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: escape8514

evde oynucaksan sağa sola çok götürmiceksen harika bi makine bende almayı düşünüyorum

niye götürmeyelim hocam?
  • şarz adaptörü diğer makinelere göre oldukça büyük ve ağır ayrıca içine döşenmiş onca sağlam parça olunca malum su gibi içiyo pili
  • quote:

şarz adaptörü diğer makinelere göre oldukça büyük ve ağır ayrıca içine döşenmiş onca sağlam parça olunca malum su gibi içiyo pili

kullanıyorsan izlenimlerini yazar mısın?
    Ve pişman mısın aldığın için ya da bir daha alsan monster alır mıydın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MONSTER ABRA A7 V13.2 17,3
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenxx

quote:

şarz adaptörü diğer makinelere göre oldukça büyük ve ağır ayrıca içine döşenmiş onca sağlam parça olunca malum su gibi içiyo pili

yok çok videolarına incelemelerine falan baktım ama bende monster almayı düşünüyorum zaten monsterın bi tek eksiği var oda pil ömrü bence yinede piyasadaki laptoplara göre ortalama pil ömrü var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egemenxx

quote:

yok çok videolarına incelemelerine falan baktım ama bende monster almayı düşünüyorum zaten monsterın bi tek eksiği var oda pil ömrü bence yinede piyasadaki laptoplara göre ortalama pil ömrü var.

eğer harici gpu'yu devre dışı bırakırsan bence pil ömrü diğer denklerine yaklaşır diye düşünüyorum.
    Bana göre monster'ın eksiği de kasası ve tasarımı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.