Şimdi Ara

Monster Abra A5 V6.1.3 Fan tıkırtı sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Nisan ayında aldığım bilgisayarımdan bugüne kadar çok memnundum aslında hala daha memnunum fakat teknik serviste çalışan arkadaşların çok konuya hakim olamadığını düşünüyorum. Bundan yaklaşık 2 hafta önce sağ fanımdan bir ses gelmeye başladı tıkrtı ve cızırtıyla karışık çok rahatsız edici bir durum zaten fanları yeteri kadar sesli çalışıyor. Bunun akabinde Kadıköydeki yetkili servise Fokus Bilgisayara götürdüm ve BIOS Güncellemesinden dolayı fan devrinin bozulduğunu BIOS'umu güncelleyip fanı değiştirdiklerini ve problem kalmadığını belirttiler. Eve geldim ve bilgisayarımı 2 gün kullandıktan sonra aynı sesin bu sefer sol taraftan gelmeye başladığını gördüm ve geçtiğimiz Pazartesi tekrar servise götürdüm. Servisteki arkadaşlar 1-4 gün arası kalsın iyice bir bakım yapalım dediler ve bugün cihazımı teslim aldım. Servis raporu olarak "-sol fan değişti -genel bakım yapıldı-cihazda yazılımsal sorunlar tespit edildi." fakat eve geldiğimde ses aynı şekilde hatta daha arttığını görerek ufak bir cinnet hali yaşadım.
    Bunun dışında bilgisayarımdan performans olarak çok memnunum yarın tekrar servise bırakıp olmuyorsa yenisini verin demeyi düşünüyorum. Umarım bu modele özgü kronik bir sorun değildir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.