Şimdi Ara

Monster Abra A5 v8.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Monster Abra A5 v8.1
    Öncelikle 950m ve 960m ekran kartlarıyla karıştırmayın 965m 4gb modeli vardır 950m e göre baya fark var neredeyse 1050 ye denk geliyor.
    2017 yılında sıfır olarak aldım. Masaüstüne geçeceğim için satılıktır.

Şuana kadar güncel tüm oyunları oynatır. Rdr2 de 35fps alıyorum low-medium arası 1080p ayarları kısarak 40 fps e kadar çıkabilirsiniz. Rdr2 en fazla grafik isteyen olduğu için bunu örnek verdim. Gta v ultrada oynatıyor.

Isı olarak soğutması çok iyi turbo fan açınca ekran kartı 60 derece üzerine çıkmıyor.
    Yıllardır gözüm gibi baktım herhangi bir sorunu yok her şeyine kefilim. Ömür boyu ücretsiz servis ve bakım garantisi var.

İps mat 1080p full hd ekran
    Monster Abra A5 v8.1
    İntel İ7 6700hq işlemci
    Gtx 965m 4gb ekran kartı
    8gb ram
    250gb ssd okuma yazma hızı 2000/1500mbs

Batarya bu cihazlarda süs diye konulmuş bir şey 6000 mah bataryası var. Zaten fişe takmadan oyun oynayamazsınız o yüzden bataryanın bir önemi yok. Ben aldığım günden beri fişe takmadan hiç sadece batarya ile kullanmadım. Bataryası ilk aldığım gün 1 saat anca gidiyordu zaten. Şuanda 15-20dk anca gider

Amd ryzen 5600G ve ya intel orta segment işlemciler ile takas olur. Pazarlık yoktur cihazı aktif kullanıyorum acelesi de yoktur satılmaz ise de sorun yok benim her işimi görüyor. Sadece yerim sabit olduğu için masaüstü ne geçmem daha iyi olacak diye satıyorum. 2k monitör aldım bu laptop 2k için yetersiz kalıyor ayrıca vr aldım 965m kartlarda vr desteği yok bu sebeple satılıktır.

Gelelim kusurlarına;
    -Cihaz in fanlarından birisi bozulmuştu sıfırı ile değişti 3 sene önce teknik serviste.
    - 2 adet ssd 1 adet hdd soketi var, hdd soketi arızalı hdd yi görmüyor ufak bir soket değişimi olacak ben hdd kullanmadığım için önemsemedim.

Bunların haricinde cihaz kusursuzdur, kasa da çizik dahi yoktur kozmetik 10/10 dur.

Not: Ürünün kutusu faturası her şeyi mevcut ama Ankara'da kaldı. Ürün satışı yapılınca cüzi miktar kapora alıp kutu faturayı Ankara'dan kendime kargolatıp. Bende kutulu bir şekilde size kargolarım. İlk önceliğim elden satmaktır

Monster Abra A5 v8.1 Monster Abra A5 v8.1 Monster Abra A5 v8.1
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 5999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    2 yıl önce açıldı
    MONSTER ABRA A5 V16.5
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.