Şimdi Ara

monster abra a7 v1.1 almalimiyim? 2900TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17.3 gaming serisi laptop olarak bi tek bu model carptı gozume.. Sizce bu model 2900TL yi hak edermi . (8gb ram daha ekletip 200Tl)(60 vea 120gb ssd ekleterek almayi dusunuyorum ) Param hazir kararlastirirsam bu hafta almayi dusunuyorum. Ozellestirmeden sonra bana 3300gibi bi rakama gelmis olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla bende abra a5 almayi dusunuyorum yazin eger indirim olursa tulpar t5 de belki onu alirim

• Bazi arkadaslar bu fiyatlara 2.el laptop satmaya calisiyorlar bakiyorum ozelliklerine bu cihazdan dusuk ozellikler. Hemde Kullanilmis laptop fakat daha pahali :~D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sempron_00 -- 7 Mart 2015; 2:57:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sempron_00

17.3 gaming serisi laptop olarak bi tek bu model carptı gozume.. Sizce bu model 2900TL yi hak edermi . (8gb ram daha ekletip 200Tl)(60 vea 120gb ssd ekleterek almayi dusunuyorum ) Param hazir kararlastirirsam bu hafta almayi dusunuyorum. Ozellestirmeden sonra bana 3300gibi bi rakama gelmis olacak

Lenovo Y50 Alın kafanız rahat olsun

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y5070-59-432245-notebook

• Kont-Drakula kullanıcısına yanıt
    Ssd yok fiyat 3500 :) monsterin ssdlisi 3300e geliyor

• @sempron_00
    aynı modeli yaklaşık 2 hafta önce aldım aldığım güne hala nalet ediyorum msi ge70 almalıymışım.. freedos geliyor monsterlar bilidğin gibi orjinal 8.1 imi kurdum tüm driverlarımı güncelledim. Ancak bitmez tükenmez sorunları var bilgisayarın oyunları bi türlü nvidia ekran kartında çalıştırmıyor internetten yapmadığım araştırma kalmadı halen gta 4 ü çalıştırmıyor pc. Ses sorunu zaten dillere destan bilgisayarın tuhaf bir eqo ayarı var normal ses gelmiyor ya basslı ya metalik illa cins bi şekilde ses gelecek gelen sesde de şöyle bi problem var chorme, mozilla ve operadan gelen sesi 1 metre öteden duyamıyorsun internet explorer veya gomdan falan açtıgında o adamı deli eden ses tüm odayı inletiyor ancak bi youtubedan müzik veya netten film izleyemiyorsun duyamıyorsun mikrofondan zaten bahsetmek bile istemiorm ne skype ne ts hiçbirşey kullanamıyorum ses çok aşırı boğuk gidiyormuş... Müşteri hizmetlerinin verdiği cevap zaten fix kullandığınız işletim sistemini değiştiriniz.. win 8.1 8 ve 7 hepsini denedim hepsinde aynı problemler var (win 7 de nvidia ekran kartı çalışıyor ama o da korsan windows..)
    Uzun lafın kısası paranı çöpte bulmadı isen monster alma.. Benim içimde msi kaldı keşke msi alsaydım diye msi ve victorları biraz daha araştır derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ze4cX

@sempron_00
    aynı modeli yaklaşık 2 hafta önce aldım aldığım güne hala nalet ediyorum msi ge70 almalıymışım.. freedos geliyor monsterlar bilidğin gibi orjinal 8.1 imi kurdum tüm driverlarımı güncelledim. Ancak bitmez tükenmez sorunları var bilgisayarın oyunları bi türlü nvidia ekran kartında çalıştırmıyor internetten yapmadığım araştırma kalmadı halen gta 4 ü çalıştırmıyor pc. Ses sorunu zaten dillere destan bilgisayarın tuhaf bir eqo ayarı var normal ses gelmiyor ya basslı ya metalik illa cins bi şekilde ses gelecek gelen sesde de şöyle bi problem var chorme, mozilla ve operadan gelen sesi 1 metre öteden duyamıyorsun internet explorer veya gomdan falan açtıgında o adamı deli eden ses tüm odayı inletiyor ancak bi youtubedan müzik veya netten film izleyemiyorsun duyamıyorsun mikrofondan zaten bahsetmek bile istemiorm ne skype ne ts hiçbirşey kullanamıyorum ses çok aşırı boğuk gidiyormuş... Müşteri hizmetlerinin verdiği cevap zaten fix kullandığınız işletim sistemini değiştiriniz.. win 8.1 8 ve 7 hepsini denedim hepsinde aynı problemler var (win 7 de nvidia ekran kartı çalışıyor ama o da korsan windows..)
    Uzun lafın kısası paranı çöpte bulmadı isen monster alma.. Benim içimde msi kaldı keşke msi alsaydım diye msi ve victorları biraz daha araştır derim..

Cihazin oyun testlerini ses testlerini izledim gidip kadikoy monster yetkili satis yerinden alicam. Ilk hafta kosulsuz sartsiz iade sistemi var oyle bir sknti halinde goturup cihazi teslim edicem. Sizin cihazi servise gonderip degisim isteyin incelesinler varsa bi sorun degisim yapacaklardir bilgisayarinizi. Msi ya bakin sahibindende 3500e alip 2500e satanlar var. Monsteri 3500e alanlar 3300e satiyorlar :)

• honour07 H kullanıcısına yanıt
    Video konuyla ne alaka ?

• sempron_00 S kullanıcısına yanıt
    hatta şöyle yapalım, örnek kutu açılışları paylaşalım

Monster

https://www.youtube.com/watch?v=gcJRuQtmGoQ
    https://www.youtube.com/watch?v=NFhWRFtnRQ0

Msi

https://www.youtube.com/watch?v=RMkhooc5rkc
    https://www.youtube.com/watch?v=IItdtnsScCc

:)))

Mudur inan anlamadim hic bisey kutu acilimindan falan . aciklayip aydinlatabilirmisin beni. Monster alma msi al mi diyorsun? Anlayamadim cahilliğime ver lutfen

• Monsterların kutularında notebook yazıyor, kendi kutusu bile yok, diğeri üretici marka, daha kutusunu açarken farkını belli ediyor. Bence bir daha düşünün 3000 tl az para değil.
    Mudur benim kutuyla işim yok ben donanima stabiliteye ve sağlamliga bakiyorum. Assagida ozelligini vermis oldugum cihaz 3300 TL ye geliyor. Bana bu fiyata bu sistemden daha iyi ozellikli ve daha saglam bi sistem onerecek olursan minnettar olurum.
    Intel® Core™ i7-4700MQ 4-Cores; 6MB L3; 2.40GHz > 3.40GHz; 47W; 22nm
    Chipset Intel® HM87 Express Chipset
    2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX860M 128-Bit DX11.2
    Ekran Boyutu 17.3" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran
    Sabit Disk Kapasitesi 1TB
    Bellek 16GB (2x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz SODIMM
    mSATA Portu 1x mSATA SSD
    1.inci mSATA SSD 120gb kingston hyperx 3k
    1.inci 2.5" HDD 1TB Hitachi Travelstar 7K1000 9.5mm 32MB 7200RPM HDD SATA-3
    2.inci 2.5" HDD Mevcut Değil
    Optik Sürücü 8x Super Multi DVD-RW / CD-RW Combo Sürücü
    İşletim Sistemi FreeDos (İşletim sistemi bulunmamaktadır)
    Klavye Numerik Tuşlu Klavye (Türkçe Q)
    Klavye Ek Özellikleri Ayrık Numerik Tuşlu Klavye Yapısı
    Touchpad Kaydırma ve Çoklu Hareket Algılama Özellikli Touchpad
    Kamera HD Kamera
    Kablosuz Ağ 2-in-1; 802.11n Wi-Fi; IEEE 802.11a/b/g uyumlu Bluetooth 4.0
    Hoperlör Entegre 2 Adet Hoparlör
    Hoperlör Sistemi ONKYO Hoparlör
    Ses Sistemi SOUND BLASTER™ Cinema
    Ses Özelliği High Definition (HD) Ses
    Subwoofer Yok
    RAID Desteği Var
    3D Desteği Yok
    Dokunmatik Tuş Fonksiyonu Yok
    Numerik Tuş Takımı Var
    Parmak İzi Okuyucu Yok
    Dahili Kart Okuyucu Var
    Gigabit Ethernet RJ45 Portu Var
    Killer Ethernet RJ45 Portu Yok
    USB 2.0 Portu 1 Adet
    USB 3.0 Portu 3 Adet
    Thunderbolt Portu Yok
    eSATA Portu Var
    FireWire Portu Yok
    HDMI Portu Var
    DVI Portu Yok
    VGA Portu Var
    Display Portu Yok
    Mini Display Portu Yok
    Kulaklık / Speaker Çıkışı Var
    Mikrofon Girişi Var
    S/PDIF Dijital Çıkışı Var
    Line In Girişi Yok
    Dahili Bluetooth Var
    Dahili Mikrofon Var
    Aydınlatmalı Klavye Yok
    Uçuş Modu Var
    Ekran Kartı Değiştirilebilir mi? Hayır
    Boyutlar 413 (W) x 277.5 (D) x 17.5~44 (H) mm
    Ağırlık 3.2Kg (ODD ve 76,96WH Pil Dahil)
    Adaptör Full Range AC Adapter 120W - 19.5V / 6.15A
    Batarya Çıkarılabilir 8 Hücreli Lithium-Ion Pil (76.96WH)
    Pil Ömrü Pil Ömrü: 350 Dakika (UMA modunda)
    Garanti Süresi 2 YIL
    Hediye SIRT ÇANTASI

• Benim iki arkadasim monster kullaniyor ikiside gayet memnun bende alicam ilerde musteri memnuniyeti de guzel arkin pcsinde senin saydigim hic bir sorun yok arkin pcye bisey olmustu sorunu bilmiyorum hic soru suale tutmadan hallettiler

• quote:

Orijinalden alıntı: emregercek

Benim iki arkadasim monster kullaniyor ikiside gayet memnun bende alicam ilerde musteri memnuniyeti de guzel arkin pcsinde senin saydigim hic bir sorun yok arkin pcye bisey olmustu sorunu bilmiyorum hic soru suale tutmadan hallettiler

Stok bulursan alirsin :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.