Şimdi Ara

Monster Abra A7 V5.4 Bu Performans Normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim bu makina da (Monster Abra A7 V5.4) çoğu oyunu 1920x1080 çözünürlükte oynayamamam normalmi (Assassins Creed Syndicate,Witcher 3, Gta5..vb) cevap verip aydınlatırsanız çok memnun olurum.

• Sistem ekran kartını kullanmak yerine onboard kullanıyor olabilir.Masaüstüne sağ tıkla nvidia ayarlarını bir kurcala istersen ya da oyunu sağ tikla nvidia ile çalıştır gibi bir seçenek olması lazım onu denermisin ?
  • Pweck5 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi nvidia ile çalıştır dedim ama hiçbir değişiklik olmadı. Oyun 20-25 fps arasında çekilmez bir hal alıyo. Çözünürlüğü resimdeki gibi düşürdüğümde ise fps 40'a kadar akıcı bir şekilde oynanılacak hale geliyor.Sistemim bu kadarınamı yetiyo acaba. Monster Abra A7 V5.4 Bu Performans Normal mi? Monster Abra A7 V5.4 Bu Performans Normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda289 -- 3 Şubat 2017; 2:9:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arda289

Dediğiniz gibi nvidia ile çalıştır dedim ama hiçbir değişiklik olmadı. Oyun 20-25 fps arasında çekilmez bir hal alıyo. Çözünürlüğü resimdeki gibi düşürdüğümde ise fps 40'a kadar akıcı bir şekilde oynanılacak hale geliyor.Sistemim bu kadarınamı yetiyo acaba. Monster Abra A7 V5.4 Bu Performans Normal mi? Monster Abra A7 V5.4 Bu Performans Normal mi?

ayarları çok yükseltmişsinizdir grafik ayarlarını kısın hocam.laptoplar pek performanslı degil

İşte işin komik kısmı da orası hocam ayarlar şuanda yüksekte, düşüğe aldığımda en ufak bir fps artması olmuyo 40 fps alıyosam yine 40 alıyorum, ama çözünürlüğü arttırdığımda resimdeki gibi 15-20 fps düşüş yaşıyorum. Herneyse makinanın performansı bu kadarmış demek dediğiniz gibi laptoplar masaüstüler kadar yüksek verim veremiyor ne yazık ki yardımınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda289

İşte işin komik kısmı da orası hocam ayarlar şuanda yüksekte, düşüğe aldığımda en ufak bir fps artması olmuyo 40 fps alıyosam yine 40 alıyorum, ama çözünürlüğü arttırdığımda resimdeki gibi 15-20 fps düşüş yaşıyorum. Herneyse makinanın performansı bu kadarmış demek dediğiniz gibi laptoplar masaüstüler kadar yüksek verim veremiyor ne yazık ki yardımınız için teşekkürler.

Hocam ekran kartınızın performans degerleri aşşağı yukarı sizin söylediklerinizle aynı, yani pc nizin performansı bu kadar galiba :(

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-950M.138026.0.html

aynen sanırım öyle yapıcak bişey yok idare edicez :D teşekkürler tekrardan iyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.