evet arkadaşlar bu laptopu almayı düşünüyorum gidip inceleme şansım yok antalyadan sipariş edicem bu laptopu kullanan ve ya inceleyen var mı acaba ? ısınma problemi var mı kasa kalitesi nasıl performans olarak özelliklerinin hakkını veriyor mu ses sistemi yeterli mi vs. vs. olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum önerilere de açığım bu arada
Bilader bu PC pek alınan kullanılan bir model değil.
Neden böyle anlamıyorum.10 numara bir şey ama almıyorlar. Sitede pc yle alakalı olarak 3 tane mi ne yorum var.Onda da bir şey anlaşılmıyor.
PC yi bende almayı düşünüyorum.Şuraya biri gelse de bilgilendirse ama yaaaaniii !!!
Aynen bende bu modeli almayı düşünüyorum ama çok yeni olduğu için hakkında yorum inceleme vb yok. Ama Abra a5 v5.1 in 17 inç versiyonuna benziyor onun yorumları bayağı iyiydi bu da aynıdır diye düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: iwanthidan
Aynen bende bu modeli almayı düşünüyorum ama çok yeni olduğu için hakkında yorum inceleme vb yok. Ama Abra a5 v5.1 in 17 inç versiyonuna benziyor onun yorumları bayağı iyiydi bu da aynıdır diye düşünüyorum
+++++++++++++++++
quote:
Orijinalden alıntı: cetukenmez
+++++++++++++++++
Alıntıları Göster
aynen bende alacağım 1 ay içinde ama hiçbir bilgi yok youtube da sadece gta 5 oynanılan bir videosu var o kadar inceleme falan hiçbirşey yok
arkadaşlar ürün gerçekten mükemmel hiç bir sorun yaşamadım ekran büyüklüğü performans fln acayip akıcı turbo fandan eski laptopumun normak fanından daha az ses geliyor ve zaten antalyada olmama rağmen turbo fana ihtiyaç bile duymadım bütün gün
quote:
arkadaşlar ürün gerçekten mükemmel hiç bir sorun yaşamadım ekran büyüklüğü performans fln acayip akıcı turbo fandan eski laptopumun normak fanından daha az ses geliyor ve zaten antalyada olmama rağmen turbo fana ihtiyaç bile duymadım bütün gün
yeni konu açarsan beni etiketle hocam haberim olsun ve hayırlı olsun
Hocam bilgisayarlarınız hayırlı olsun, Isınma problemi var mı acaba sizde? Sistem boşta iken bi sıcaklık değerlerini Prt Sc yapıp koyabilir misiniz? Aşağıdaki değerler benim Abra A7 V6.1 den. Sadece chrome açıkken alınan değerlerdir! @iwanthidan, @cetukenmez @iwanthidan@cetukenmez
Değerleri yüksek çıkan resimde de sistem derecelendirmesi yapılmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duman50 -- 1 Haziran 2015; 1:17:37 >
quote:
Orijinalden alıntı: duman50
Hocam bilgisayarlarınız hayırlı olsun, Isınma problemi var mı acaba sizde? Sistem boşta iken bi sıcaklık değerlerini Prt Sc yapıp koyabilir misiniz? Aşağıdaki değerler benim Abra A7 V6.1 den. Sadece chrome açıkken alınan değerlerdir! @iwanthidan, @cetukenmez @iwanthidan@cetukenmez
Değerleri yüksek çıkan resimde de sistem derecelendirmesi yapılmıştır.
hocam bende bırak boştayken gta 5 fln oynarken bile 65 70 dereceyi geçmiyor sıcaklık turbo fanı bile açmıyorum antalyada oturmama rağmen ama bende disk kullanım sorunu var sadece utorren ti açtığımda bile ilk 3-4 dk disk görev yöneticisindeki disk kullanımı %100 e çok yaklaşıyor internette araştırdım bu sorunla karşılaşan çok insan var ama ne sebebi belli nede çözümü var
quote:
hocam bende bırak boştayken gta 5 fln oynarken bile 65 70 dereceyi geçmiyor sıcaklık turbo fanı bile açmıyorum antalyada oturmama rağmen ama bende disk kullanım sorunu var sadece utorren ti açtığımda bile ilk 3-4 dk disk görev yöneticisindeki disk kullanımı %100 e çok yaklaşıyor internette araştırdım bu sorunla karşılaşan çok insan var ama ne sebebi belli nede çözümü var
Alıntıları Göster
Hocam Birde Real Temp 3.70 programı ile işlemci sıcaklıklarına bakmanız mumkun mudur? Bu gpu ve gayet normal işlemci nasıl acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: duman50
Hocam Birde Real Temp 3.70 programı ile işlemci sıcaklıklarına bakmanız mumkun mudur? Bu gpu ve gayet normal işlemci nasıl acaba?
Almayı düşünüyorum önerirmisin. Memnunmusun. Eksikleri ne
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme