Şimdi Ara

Monster ABRA A7 V6.1 için yardım ve yorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-1.html#.VWCwcU_tn65

evet arkadaşlar bu laptopu almayı düşünüyorum gidip inceleme şansım yok antalyadan sipariş edicem bu laptopu kullanan ve ya inceleyen var mı acaba ? ısınma problemi var mı kasa kalitesi nasıl performans olarak özelliklerinin hakkını veriyor mu ses sistemi yeterli mi vs. vs. olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum önerilere de açığım bu arada

• Bilader bu PC pek alınan kullanılan bir model değil.

Neden böyle anlamıyorum.10 numara bir şey ama almıyorlar.
    Sitede pc yle alakalı olarak 3 tane mi ne yorum var.Onda da bir şey anlaşılmıyor.

PC yi bende almayı düşünüyorum.Şuraya biri gelse de bilgilendirse ama yaaaaniii !!!
  • Aynen bende bu modeli almayı düşünüyorum ama çok yeni olduğu için hakkında yorum inceleme vb yok. Ama Abra a5 v5.1 in 17 inç versiyonuna benziyor onun yorumları bayağı iyiydi bu da aynıdır diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

Aynen bende bu modeli almayı düşünüyorum ama çok yeni olduğu için hakkında yorum inceleme vb yok. Ama Abra a5 v5.1 in 17 inç versiyonuna benziyor onun yorumları bayağı iyiydi bu da aynıdır diye düşünüyorum
    +++++++++++++++++
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetukenmez

+++++++++++++++++

Alıntıları Göster
    aynen bende alacağım 1 ay içinde ama hiçbir bilgi yok youtube da sadece gta 5 oynanılan bir videosu var o kadar inceleme falan hiçbirşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThEnD©

aynen bende alacağım 1 ay içinde ama hiçbir bilgi yok youtube da sadece gta 5 oynanılan bir videosu var o kadar inceleme falan hiçbirşey yok

Alıntıları Göster
    ben verdim siparişi en kısa zamanda yorumlarımı yazacağım
  • Bende verdim dün kısa zamanda gelecek bende incelemesini yaparım :)
  • Hayırlı uğurlu olsun gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Hayırlı uğurlu olsun gençler
    tek korkum şu ışık sızması olayı umarım böyle bi sorunla karşılaşmam 1-2 saate elimde olur sanırım
  • quote:

tek korkum şu ışık sızması olayı umarım böyle bi sorunla karşılaşmam 1-2 saate elimde olur sanırım

Haberleri bekliyoruz hocam, çok çok merak ettiğim bir model
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli Hamsi

quote:

Haberleri bekliyoruz hocam, çok çok merak ettiğim bir model

Alıntıları Göster
    Clevo N170SD kasası kullanılıyor görünüş ve Benchmark testlerini merak eden varsa youtube linkinden ulaşabilir.
    https://www.youtube.com/watch?v=r9_tWEXQTM0

• quote:

Orijinalden alıntı: to9y

Clevo N170SD kasası kullanılıyor görünüş ve Benchmark testlerini merak eden varsa youtube linkinden ulaşabilir.
    https://www.youtube.com/watch?v=r9_tWEXQTM0

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ürün gerçekten mükemmel hiç bir sorun yaşamadım ekran büyüklüğü performans fln acayip akıcı turbo fandan eski laptopumun normak fanından daha az ses geliyor ve zaten antalyada olmama rağmen turbo fana ihtiyaç bile duymadım bütün gün

• quote:

arkadaşlar ürün gerçekten mükemmel hiç bir sorun yaşamadım ekran büyüklüğü performans fln acayip akıcı turbo fandan eski laptopumun normak fanından daha az ses geliyor ve zaten antalyada olmama rağmen turbo fana ihtiyaç bile duymadım bütün gün

Alıntıları Göster
    Beyler bir inceleme yaparsanız çok seviniriz
  • quote:

Oyunlar insin hocam. Yapacağım incelemeleri şimdilik ilk izlenim ve fotoğrafları ekleyeceğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

Oyunlar insin hocam. Yapacağım incelemeleri şimdilik ilk izlenim ve fotoğrafları ekleyeceğim :)

Alıntıları Göster
    yeni konu açarsan beni etiketle hocam haberim olsun ve hayırlı olsun

• quote:

yeni konu açarsan beni etiketle hocam haberim olsun ve hayırlı olsun
    Hocam bilgisayarlarınız hayırlı olsun, Isınma problemi var mı acaba sizde? Sistem boşta iken bi sıcaklık değerlerini Prt Sc yapıp koyabilir misiniz? Aşağıdaki değerler benim Abra A7 V6.1 den. Sadece chrome açıkken alınan değerlerdir!
    @iwanthidan, @cetukenmez
    @iwanthidan@cetukenmez

Değerleri yüksek çıkan resimde de sistem derecelendirmesi yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duman50 -- 1 Haziran 2015; 1:17:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: duman50

Hocam bilgisayarlarınız hayırlı olsun, Isınma problemi var mı acaba sizde? Sistem boşta iken bi sıcaklık değerlerini Prt Sc yapıp koyabilir misiniz? Aşağıdaki değerler benim Abra A7 V6.1 den. Sadece chrome açıkken alınan değerlerdir!
    @iwanthidan, @cetukenmez
    @iwanthidan@cetukenmez

Değerleri yüksek çıkan resimde de sistem derecelendirmesi yapılmıştır.
    hocam bende bırak boştayken gta 5 fln oynarken bile 65 70 dereceyi geçmiyor sıcaklık turbo fanı bile açmıyorum antalyada oturmama rağmen ama bende disk kullanım sorunu var sadece utorren ti açtığımda bile ilk 3-4 dk disk görev yöneticisindeki disk kullanımı %100 e çok yaklaşıyor internette araştırdım bu sorunla karşılaşan çok insan var ama ne sebebi belli nede çözümü var

• quote:

hocam bende bırak boştayken gta 5 fln oynarken bile 65 70 dereceyi geçmiyor sıcaklık turbo fanı bile açmıyorum antalyada oturmama rağmen ama bende disk kullanım sorunu var sadece utorren ti açtığımda bile ilk 3-4 dk disk görev yöneticisindeki disk kullanımı %100 e çok yaklaşıyor internette araştırdım bu sorunla karşılaşan çok insan var ama ne sebebi belli nede çözümü var

Alıntıları Göster
    Hocam Birde Real Temp 3.70 programı ile işlemci sıcaklıklarına bakmanız mumkun mudur? Bu gpu ve gayet normal işlemci nasıl acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: duman50

Hocam Birde Real Temp 3.70 programı ile işlemci sıcaklıklarına bakmanız mumkun mudur? Bu gpu ve gayet normal işlemci nasıl acaba?

• Almayı düşünüyorum önerirmisin. Memnunmusun. Eksikleri ne
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.