Şimdi Ara

Monster ABRA Fan gürültüsü problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar yakın zamanda bir monster abra A5 V9 modelini edindim.Bilgisayar çok iyi çok hızlı İ7-7700HQ-16GB RAM-256GB SSD-1050 Ti ekran kartıyla tam bir canavar.Fakat işin garip tarafı sistem çok yük altında değilken fanlar çok gürültülü çalışmaya başlıyor.Monster'da bulunan control center'da bazı modlar var monster kullanıcıları bilir,bu modlardan sessizdeyken en yüksek sıcaklıkta sadece fanların çalışmasını sağlıyorum burada bir sıkıntı yok gayet sessiz çalışmaya başlıyor.Fakat Android Studio çalıştırdığım zaman ya da bir oyun fanlar sanırsın uçak motoru gibi bağırıyor.Bunu da çözmenin garip bir yolunu buldum yine control center'da fan ayarlarından bu sefer en fazlayı seçiyorum sonra hemen özel(kendi yaptığım ayarlar)'a döndürüyorum sessiz sedasız devam ediyor.Bu işin daha az zahmetli bir yolu var mıdır sayın abra kullanıcıları?Monster ABRA Fan gürültüsü problemiIyi forumlar...

• sistemini genel bir şekilde temizle işlemciyi tetikleyen bir yazılım arka planda çalısıyor olabilir sürekli kurulumlar yaptıgınız için sanal aygıtlar makinaya yüklenebilir bunları fark edemezsiniz sistem temizliğine gidiniz kayıt defterini özellikle arındırınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Turbo Fan Çalışmıyor
    8 yıl önce açıldı
    ACER NITRO 5 AŞIRI FAN SESİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.