Şimdi Ara

Monster Abra v15.2 - Işık sızması, DSE?, garanti kapsamında mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, henüz 1. yılını doldurmamış monster abra v15.2 dizüstü bilgisayarın ekranında 2 büyük daire içerisinde soluklaşma var. Aslında bunu yaklaşık 2-3 ay önce fark ettim fakat bu hastalık günlerinde teknik servisle uğraşmak istemedim. Sanırım ışık sızması değil ancak ne olduğunu bilmediğim için biraz araştırma yaptığımda Dirty Screen Effect (DSE) dedikleri başka bir sorunla karşılaştım. Hangisi olduğunu bilmiyorum artık forumun yetkili kişileri buna daha iyi karar verecektir.

Sormak istediğim, henüz garantisinin bitmesine 1 yıl var ve bu sorun garanti kapsamında mıdır? Panel değişimi başka sorunlara gebe olur mu? Yine aynı şekilde 2-3 aylık kullanımda klavyede W A S D tuşlarında aşınma yaşadım uzun bir süredir harici klavye kullanıyorum. Dolayısıyla hoş bir görüntü olmuyor RGB ışıklarını açtığımda bunlar garanti kapsamında değiştirilebilir mi yoksa sticker veya farklı bir yöntemle mi düzeltmeliyim?

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

-Klavye-
    -Ekranın sağ üst tarafında bahsettiğim daireler-
    -2.Görüntü-

Biraz daha belli olur umuduyla bir görüntü daha

Kameradan dolayı bahsettiğim daireleri görmek biraz dikkat istiyor. Resimlerde ekranın sağ üst köşesinde kısmen de olsa belli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woida -- 16 Haziran 2020; 15:28:55 >

• +

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.