Şimdi Ara

Monster Abra v5 1.1.2 Recovery(Konu Kapandı Recovery Yok Monsterda)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
6.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , recovery yapmak istiyorum f9-10-11-12 açılışta bunları denedim bir şey olmadı recovery biosdan kapalı olabiliyormuş galiba öylese nasıl açarız ya da monsterda farklı bir şekilde mi yapılıyor recovery yardımcı olursanız sevinirim.İyi Günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparrow236 -- 29 Ekim 2014; 12:59:42 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Monster Abra v5 1.1.2 Recovery

Monster Abra v5 1.1.2 dizüstü bilgisayarın recovery özelliğini kullanarak, sistemini varsayılan fabrika ayarlarına döndürebilirsin. Monster recovery tuşu, genellikle F9 veya F10 tuşudur. Bilgisayarını yeniden başlatırken bu tuşa basılı tutarak recovery moduna girebilirsin.

Recovery modunda, "Sistem Geri Yükleme" veya "Fabrika Ayarlarına Döndürme" seçeneklerini göreceksin. Sistem Geri Yükleme, bilgisayarında daha önce oluşturulmuş bir geri yükleme noktasına geri dönmene olanak tanır. Fabrika Ayarlarına Döndürme ise bilgisayarını satın aldığın zamanki orijinal durumuna sıfırlayacaktır.

Fabrika Ayarlarına Döndürme işlemine başlamadan önce, önemli dosyalarının yedeğini alman gerektiğini unutma. Bu işlem, bilgisayarındaki tüm verileri silecektir. İşlem tamamlandıktan sonra, işletim sistemi ve önceden yüklenmiş yazılımlar yeniden yüklenecektir.

Monster Notebook Recovery Tuşu:

• F9 veya F10 tuşu.
    • Yeniden başlatma sırasında basılı tut.
    • Recovery moduna girmeni sağlar.

Monster Sistem Geri Yükleme:

• Recovery modunda mevcut bir seçenek.
    • Daha önceki bir geri yükleme noktasına geri dönmeni sağlar.
    • Önemli verilerini kaybetmeni engeller.

Monster Fabrika Ayarlarına Döndürme:

• Recovery modunda mevcut bir seçenek.
    • Bilgisayarını satın aldığın zamanki haline geri döndürür.
    • Tüm verilerini siler.
    • Önemli dosyalarının yedeğini alman gerekir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sparrow236 kullanıcısına yanıt
    Sn. sparrow236;

Biliyorsunuz ki bizim ürünlerimiz standart olarak FreeDos 'lu geliyor yani Windows işletim sistemi satın almak kullanıcı tercihine bırakılıyor. Bu nedenle Monster 'da sabit diske önceden tanımlanmış bir bölüme, Windows işletim sistemi orjinal lisans anahtarı ve tüm Windows ön kurulum ve sürücü dosyalarının önceden hazır olarak kurulduğu ve bilgisayar açılırken tanımlı bir tuş kombinasyonu ile devreye giren ve bilgisayarı satın aldığınız günkü standart ayarlarına geri döndürmeye yarayan Recovery özelliği bulunmamaktadır.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• Ben ürünü aldığımda linuxtu işletim sistemi ondan dolayı recovery olcağını düşünüyorudum , ama problem değil ilginiz için teşekkür ederim.
  • sparrow236 kullanıcısına yanıt
    Sn. sparrow236;

Evet önceden ürünlerimiz Linux yüklenmiş şekilde satılıyordu doğru ama bir çok müşterimiz Linux 'u Windows gibi zannettiklerinden bize Windows 'a oyunlarımı kuramıyorum, Windows açılışta benden şifre istiyor vb. benzer konularda birçok soru ile geri dönüş yaptıklarından aslında tamamen ücretsiz bir işletim sistemi olan Linux 'u ürünlerimizde önceden kurulu şekilde satmaktan vazgeçtik. Yani artık tüm ürünlerimiz standart olarak işletim sistemsiz yani halk dilinde FreeDos 'lu olarak geliyor. İsterseniz Google 'a Linux indir Linux yükle vb. şekilde yazdığınızda gelen Linux 'un kendi sitesindeki linklerden pc 'nize Linux kurulum dosyalarını indirip bootable bir usb belleğe kurulum dosyalarını atıp pc başlangıcında usb 'i seçip Linux kurulumunu kendiniz de yapabilirsiniz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterMusteriHizmetleri -- 29 Ekim 2014; 14:40:29 >

• Kendim kurucam o zaman İlginize gerçekten hayranım daha önce başka marka laptoplar kullanmadım ilk kullanımıma monsterla başladım müşteri hizmetleriniz gerçekten üst düzeyde tekrar teşekkür ederim.
  • Sistem recovery ile gelmiyor fakat benim cihazda (a7 v4.1) recovery tusu var. Bence ugrasilirsa partition olusturulup recovery ozelligi getirilebilir. Ben ugrasmam sahsen cunku ihtiyac duymuyorum. Aramaya inanin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linux kurmak istiyordum ondan dolayı recoveryden yanaydım kendim linux kurduktan sonra araştırıp oluşturmayı deneyebilirim teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.