Bildirim
MONSTER® Beats By Dr.Dre Dükkanı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
Distribütördemeyi bir türlü öğrenemedin sende... -
Hocam fiyatların gerçekten iyi. hayırlı satışlar. Şuan studio amazonda 299 dolar yani 550 lira yapar. -
quote:
Orijinalden alıntı: cagrimir
Hocam fiyatların gerçekten iyi. hayırlı satışlar. Şuan studio amazonda 299 dolar yani 550 lira yapar.
Teşekkürler.______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
tylan arkdaşımızdan beyaz studio nun seri nosunu aldım kontrol etmek için. beatsin siteden. yüzde yüz orjinal. kimse ilanı baltalamasın. arkadaş çok güvenilir.
-
Yanlış anlaşılma olmasın hocam ama fatura olmadan arıza halinde ne yapıcaz?
Malüm 2 ay yada 1 sene sonra olduya elektronik alet doğasında var.Elimizdemi patlar yoksa bir muhattap bulabilicezmi -
quote:
Orijinalden alıntı: tylan
quote:
Orijinalden alıntı: kont_andre
Malüm 2 ay yada 1 sene sonra olduya elektronik alet doğasında var.Elimizdemi patlar yoksa bir muhattap bulabilicezmi
Ürünlerin seri noları ve satış tarihleri hepsi bende mevcut bilgisayarımda tutuluyor. Ben garanti konusunda 2 sene aynı darty veya dnr gibi tamir/değişim yapıyorum. Alan arkadaşlarla irtibat bilgilerimide paylaşıyorum.
İyi güzel de 5 ay 1 sene sonra ortadan kaybolursanız nasıl olucak?Malüm ne bir firma ünvanı ne de bir sicil numaranız var? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tylan
quote:
Malüm 2 ay yada 1 sene sonra olduya elektronik alet doğasında var.Elimizdemi patlar yoksa bir muhattap bulabilicezmi
Ürünlerin seri noları ve satış tarihleri hepsi bende mevcut bilgisayarımda tutuluyor. Ben garanti konusunda 2 sene aynı darty veya dnr gibi tamir/değişim yapıyorum. Alan arkadaşlarla irtibat bilgilerimide paylaşıyorum.
İyi güzel de 5 ay 1 sene sonra ortadan kaybolursanız nasıl olucak?Malüm ne bir firma ünvanı ne de bir sicil numaranız var?
O zaman ürünü Yurtdışına gönderirsiniz orjinal olduğu için birebir değişim yapıyorlar. İnanmıyorsanız forumu biraz inceleyiniz. Tamamen güven meselesi böyle bir tereddütünüz varsa darty veya dnr dan alacaksınız.______________________________
-
mikrofonlu modeller varmı elinizde?? -
Arkadaslar,ben Beats Studio modelinden aldım ve İzmirdeyim.Bu urunlerin orjinalliğinden falan suphe eden olursa İzmir içi herkesi beklerim,bana ulasabilirsiniz.Saygılar -
tourlarda control talk var mı, yurtdışına gönderme işlemi nasıl oluyor forumu inceleyin demişsin gönderen var mı göremedim ?
bir de tamir/değişim için 2 yıl boyunca ben kefilim demişsiniz ama bu kadar az kar yaptığınız kulaklarda sorun olduğunda siz değişimi kendi cebinizden mi karşılayacaksınız?
diğer konudan beri takip ediyorum, sonunda bir tane alıcaz tatmin olursak -
quote:
Orijinalden alıntı: GOLDFALCON
mikrofonlu modeller varmı elinizde??
Studio ,Tour, Solo ve Solo HD modellerinde mikrofon mevcuttur.______________________________
-
aaa hocam tamda arıyordum power beats modeli çok ucuz
hocam kendi sitesinde kristal berraklığında ses ve nükemmel bass tonları diye not düşmüş power beats hakkında
power beats in ses kalitesinden bahsedermisiniz sitesinde yazdığı kadar kristal berraklıgında mı sesi acaba =? -
quote:
Orijinalden alıntı: Gangsta Party
aaa hocam tamda arıyordum power beats modeli çok ucuz
hocam kendi sitesinde kristal berraklığında ses ve nükemmel bass tonları diye not düşmüş power beats hakkında
power beats in ses kalitesinden bahsedermisiniz sitesinde yazdığı kadar kristal berraklıgında mı sesi acaba =?
Power Beats kulaklıkların ses karakteri Tour modeli ile aynı sadece Power Beats kancalı modeli. Ses kalitesi 2 kulaklığında mükemmel.______________________________
-
pm -
quote:
Orijinalden alıntı: q_bert
pm
Cevaplanmıştır.
Solo HD Product RED q_bert arkadaşımıza rezervedir.______________________________
-
pm -
quote:
Orijinalden alıntı: Luaz.
pm
PM ulaşmadı tekrar atabilir misiniz?______________________________
-
Fiyatlar güzel olmuş, tebrikler.. -
quote:
Orijinalden alıntı: fortress34
Fiyatlar güzel olmuş, tebrikler..
Teşekkür ederim______________________________
Benzer içerikler
- fc 24 güncel kadro
- bedava ücretsiz eşya
- ikos 7
- google play bakiyesi nakite çevirme
- bozuk telefonu nereye satabilirim
- 16k televizyon
- ps4 pro ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X