Şimdi Ara

monster beats Dr. Dre Studio haricinde dahili amfsi bulunan başka kulaklık var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resimdeki kulaklık haricinde üzerinde dahili kulaklık amfisi bulunan başka marka ve model biliyomusunuz arkadaşlar yoksa eger bunu alıcam amfıyle ayrı ugraşamam yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla ses çok kaliteliymiş ve amfi sayesinde çok yüksekmiş 2 tane AAA boy pille 2 hafta çalışıyomuş.kulaklığı her yerde kullanıcam yolda yürürken seyahat ederken evde hatta tuvalette bile

monster beats Dr. Dre Studio haricinde dahili amfsi bulunan başka kulaklık var mı

• Öyle okuduğun her şeye inanma derim.
    İçinde amfi filan yok.Noise-canceling olayı var.Kafada pille gezmenin bir çekiciliği yok.
    Sesi çok kaliteli filan değil.Hele 300$ edecek sesi kesinlikle yok.
    Amfiyle uğraşmak dediğin 1 ara kablo kullanmaktan ibaret.300$'a hem iyi kulaklık hem de orta bir amfi alabilirsin.
  • ozaman içindeki hem Noise-canceling hemde amfi çünkü açık olduğunda çok yüksek bir ses elde ediliyomuş amfi görevi gördüğü gene kafaüstü ama boyut olarak daha küçük olan solo modeli dinlenince ortaya cıkmıs aynı kaynaktan yapılan dinlemede solo modeli malesef stüdyo modelinin 3 te biri kadar ses verebiliyomuş ancak şöyle bir dezavantajı varmıs mp3 playerda sesi sonuna kadar açıp dinlemen imkansızmış hem kulaklar dayanamazmış hem de ses dışarı çıkıyomuş ızalasyonu ıyı olmasına ragmen tasarımıda bana göre şahane yani bu parayı sadece tasarımdan hakediyo bana göre ki çok büyük paralar değil bunlar 600 bilemedin 700 tl bişey bu paralar nereye gıtmıyokı
  • Nedense bizim milletde yüksek ses=kaliteli ses mantığı var... Bu tamamen yanlış arkadaşım. Ayrıca o kulaklık 300$ etmez. Hem ses hem tasarım olarak... Ha, bende para bol, sıvarım heryere dersen ayrı, karışamam.

Ama 300$'a güzel bir kulaklık+amfi ikilisi alırsın. Yazıktır günahtır ya...

quote:

Orijinalden alıntı: 4everjordan

ozaman içindeki hem Noise-canceling hemde amfi çünkü açık olduğunda çok yüksek bir ses elde ediliyomuş amfi görevi gördüğü gene kafaüstü ama boyut olarak daha küçük olan solo modeli dinlenince ortaya cıkmıs aynı kaynaktan yapılan dinlemede solo modeli malesef stüdyo modelinin 3 te biri kadar ses verebiliyomuş ancak şöyle bir dezavantajı varmıs mp3 playerda sesi sonuna kadar açıp dinlemen imkansızmış hem kulaklar dayanamazmış hem de ses dışarı çıkıyomuş ızalasyonu ıyı olmasına ragmen tasarımıda bana göre şahane yani bu parayı sadece tasarımdan hakediyo bana göre ki çok büyük paralar değil bunlar 600 bilemedin 700 tl bişey bu paralar nereye gıtmıyokı

• Adamla neden uğraşıyorsunuz? Beğenmiş, alacakmış. Başka amfili kulaklık var mı diye soruyor.

@Konu sahibine: Başka amfili kulaklık yok, al, dinle. Hayırlı olsun
  • üstadlar peki bu kulaklığın ederi nedir?
  • üstadlar peki bu kulaklığın ederi nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.

Adamla neden uğraşıyorsunuz? Beğenmiş, alacakmış. Başka amfili kulaklık var mı diye soruyor.

sagol ogrenmek istedıgim buydu beyın amelıyatı yapmaya gerek yok gunumuz sartları zaten malum donumuza kadar alıyolar zaten buna yazık degılde kulaklıga verılen paraya mı yazık neresınde mantık bunun
  • Benim donuma kadar almıyorlar o nedenle öyle dedim... Beyin ameliyatı falan değil dostça bir tavsiye idi...

quote:

quote:

Adamla neden uğraşıyorsunuz? Beğenmiş, alacakmış. Başka amfili kulaklık var mı diye soruyor.

sagol ogrenmek istedıgim buydu beyın amelıyatı yapmaya gerek yok gunumuz sartları zaten malum donumuza kadar alıyolar zaten buna yazık degılde kulaklıga verılen paraya mı yazık neresınde mantık bunun

• quote:

quote:

Bunlarda mantık ne gezer yaa..
    Al sen 600-700 liraya dre yi..

• forumda 375 tl ye satan arkadaş var.Bulursam linkini koyarım .
  • bu arada bu kulaklığın yanına birde kaliteli bir iem tavsiyesi olan var mı amfiye ihtiyaç duymayan mp3 player ile beslemesi çok kolay olan ses kalitesi iyi olan aynı zamanda yüksek ses çıkışı verebilen bişey

• Bu kulaklık çok harika... Bass'lar falan gümbür gümbür... Dünyadan koparıyor insanı müziği açar açmaz... 220 TL de sorun olmaz herhalde senin için...

• IEM için bütçe ne kadar bilmiyorum ama şu an alabileceğiniz en iyi alternatifler SM3 ve Westone 4

Bütçe belirtirseniz öneriler gelebilir.
  • quote:

IEM için bütçe ne kadar bilmiyorum ama şu an alabileceğiniz en iyi alternatifler SM3 ve Westone 4

Bütçe belirtirseniz öneriler gelebilir.

sız pana pm atmışsınız ama ben size atamadım csm numarası onaylanmayan kişıler pm atamıyomus. ama benden üye olurken sorulmadı bende nasıl onaylatçam bilemedim o yuzden size karşılık veremedım.ben bu işlerden pek anlamam aslında alacağım kulaklıklar benim içın başlangıç olucak yani müzikle uğrasan cok arkadaşım var sımdilık onların sahıp olduklarını deneyıp not alıyorum. denediklerim arasında cok fazla bisey yok malesef ultimate ears eriple.fi 10 pro, shure se 420, westone 2, westone 3, sennheiser ıe8 dınleyebıldım baska su an içın bir bilgim yok bu tipteki kulaklıklar hakkında ama bu dinlediklerim arasında sennheiser ıe8 e bayıldım diyebilirim diğer denediklerime göre daha çok ılık bi sesi var bide daha gerçekçi geliyo insan sesleri çok etkilendim bundan diğerlerine oranla bassları daha sıddetlı vuruyo ama rahatsız etmıyo naturellik kaybolmuyo kafaustu kulaklıklarla dinlıyomuş gıbı oldum. sennheıser ie8 tavladı beni galiba ama önerilere sonuna kadar açığım tabiki artık önceliklerim değişti şu anda ilk önceliğim sennheiser ie8 deki gibi gerçekçi insan sesleri ve ses tonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4everjordan -- 14 Nisan 2011; 22:08:07 >

• Bayağı güzel kulaklıklar denemişsiniz. IE8 de fena bir kulaklık değil. IE8e karar verirseniz Metan (distribütörü) uygun fiyatla veriyor ön ödemeli olarak aklınızda bulunsun.
  • Bunun yerine ıe8 alın hocam ya da ıe8i de alın yanına bir tanede kafa üstü olarak shure alın bu arada laf aramızda bu kulaklık benim cok hosuma gidiyor

yurt dışı 200 dolar türkiyede 380 di sanırım
  • isimden başka bişi yok, eğer bi isim varsa alıcağın kulaklıkta bilki parayı isme, ticari cıkarlara veriyorsun kaliteye değil, zaten forumda en iyi kulaklık uzmanları(bence) konu içine gerekli şeyleri yazmış, gereksizlik ötürü bi kulaklık
  • SLM FORUMDAKİ HERKESE KONUYU ACN ARKADAŞA ONU ALMA BUNU ALMA DİYICENİZE SORDUGU KULAKLIK AYARINDA KULAKLUK VARMI YOKMU YOKKKKKKKKKKKKKK BUGUN ONUN SORDUGU KULAKLIGI ALDIM SAT 6DAN BERİ KAFAMDA ŞAHANE BIR SESI VAR 5 LE 10 GECEMIYORSUN MP 3DE TLF DA BILE 12 14 BELKI 3DAKA DAYANIRSIZ VE ŞAHANE DERİN TOK BASSI ACABA İE 8 DEGIL İE88 OLSA VERBILIRMI 10 MMLIK DRIVERLE 40 MMLIK BİR DİMI HA FİZIK DIYE BİRBİLIM VARSA DEGİL TABIKI BNDE İE 8 ÇİN ÇOK DÜŞÜNDUM KAFA ÜSTUCÜ OLDSUGUMDAN ONLARIN DAHA GÜÇLÜ OLMASIYLAALAKASI VAR DREKT BUGUN BU KULAKLIKLA STURUNDE İSTIKLA CADESI DEMİR ÖREN AVM DEKI DINLIYINCE HOTEL CALIFORNIYADAKI İLK GİRİŞDEKI GÜMMMMMMMM DIYE BAŞLAYAN BASSLARI DUYUNCA HEMEN ALDIM 12 TAKSIDE WORD KARTA MAXSIMUMADA AYNI GALAIBA BU KUAKLIGI DİNLEMEDEN YAZANLAR EGER KICINIZI KALDIRIP GELIRSENIZ SİZEDE SEVVE SEVE VE İFTAHARLA DINLETIRIM PM ATIN YETERLİ ÜSTELIK LAYD GAGADA DEGILIM REKLAMINI YAPIYORUM AMA PARA ALMADIM SADACE DUYDUKLARIMI YANI KULAKLIKLDAN DUYDUKLARIMI TERCUME EDIYORUM DİYELIM SES TUTKUNU ARKADSLAR BU KUALAKLIK BENIM ARAYIŞLARIMI SONLADI OKADAR DIYORUM ORDAKI STANDAKI SESINEDE BAKMAYIN ACAİP YUKSEK AMA KENDI CALARINIZLA DINLEYIN AZICAIK ISRAR EDERSENIZ YARDIMCI OLUYORLAR DETAY SAHNE BASS TİZLER VOKAL ŞAHANE SON SÖZUM KONUYU ACAN ARKADSA EGER BIR SECIM YAPAMADINDSA HATTA YAPTINSADA DEDGIM YERDE GİT DINLE YADA BENDE KENDIN DINLE KENDIN AL KULAKLIK KESINLIKLE DINLEMEDEN ALINAICAK BIRSEY DEGIL DİNLEMEDEN ALDIGIM BİR ÇOK 10 DAN FAZALA MARKA KULAKLIKSDAN MEMNUN KALMADIM SENNJISER HD 202 HARİÇ
    TEKRAR EDIYORUM DİNLEYIN ALIN DINLEYIIN HAKINDA YAZIN OKADAR

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanayhan

SLM FORUMDAKİ HERKESE KONUYU ACN ARKADAŞA ONU ALMA BUNU ALMA DİYICENİZE SORDUGU KULAKLIK AYARINDA KULAKLUK VARMI YOKMU YOKKKKKKKKKKKKKK BUGUN ONUN SORDUGU KULAKLIGI ALDIM SAT 6DAN BERİ KAFAMDA ŞAHANE BIR SESI VAR 5 LE 10 GECEMIYORSUN MP 3DE TLF DA BILE 12 14 BELKI 3DAKA DAYANIRSIZ VE ŞAHANE DERİN TOK BASSI ACABA İE 8 DEGIL İE88 OLSA VERBILIRMI 10 MMLIK DRIVERLE 40 MMLIK BİR DİMI HA FİZIK DIYE BİRBİLIM VARSA DEGİL TABIKI BNDE İE 8 ÇİN ÇOK DÜŞÜNDUM KAFA ÜSTUCÜ OLDSUGUMDAN ONLARIN DAHA GÜÇLÜ OLMASIYLAALAKASI VAR DREKT BUGUN BU KULAKLIKLA STURUNDE İSTIKLA CADESI DEMİR ÖREN AVM DEKI DINLIYINCE HOTEL CALIFORNIYADAKI İLK GİRİŞDEKI GÜMMMMMMMM DIYE BAŞLAYAN BASSLARI DUYUNCA HEMEN ALDIM 12 TAKSIDE WORD KARTA MAXSIMUMADA AYNI GALAIBA BU KUAKLIGI DİNLEMEDEN YAZANLAR EGER KICINIZI KALDIRIP GELIRSENIZ SİZEDE SEVVE SEVE VE İFTAHARLA DINLETIRIM PM ATIN YETERLİ ÜSTELIK LAYD GAGADA DEGILIM REKLAMINI YAPIYORUM AMA PARA ALMADIM SADACE DUYDUKLARIMI YANI KULAKLIKLDAN DUYDUKLARIMI TERCUME EDIYORUM DİYELIM SES TUTKUNU ARKADSLAR BU KUALAKLIK BENIM ARAYIŞLARIMI SONLADI OKADAR DIYORUM ORDAKI STANDAKI SESINEDE BAKMAYIN ACAİP YUKSEK AMA KENDI CALARINIZLA DINLEYIN AZICAIK ISRAR EDERSENIZ YARDIMCI OLUYORLAR DETAY SAHNE BASS TİZLER VOKAL ŞAHANE SON SÖZUM KONUYU ACAN ARKADSA EGER BIR SECIM YAPAMADINDSA HATTA YAPTINSADA DEDGIM YERDE GİT DINLE YADA BENDE KENDIN DINLE KENDIN AL KULAKLIK KESINLIKLE DINLEMEDEN ALINAICAK BIRSEY DEGIL DİNLEMEDEN ALDIGIM BİR ÇOK 10 DAN FAZALA MARKA KULAKLIKSDAN MEMNUN KALMADIM SENNJISER HD 202 HARİÇ
    TEKRAR EDIYORUM DİNLEYIN ALIN DINLEYIIN HAKINDA YAZIN OKADAR

Sen önce biraz Türkçe öğren, yazma adabını öğren.. Ağzından çıkana dikkat etmeyi öğren..
    Büyük harfle yazmanın anlamını öğren, sonra da git kulaklık meselesini öğren..
    Monster rezil kulaklık yapar diyen olmadı burada dikkatini çekerim..
    Bahsettiğin kulaklığa tü kaka demek değildi amacımız..
    İnsanların ederine göre aldıkları mala para ödemeleri ve aynı fiyata ve hatta daha düşüğüne daha kaliteli ses almalarıydı..
    Arkadaşın sorduğu kulaklık ayarında kulaklık varmı? Tabi ki var sen ne sanmıştın?
    Söylediğin bazı şeylere katılmıyor, kendince iyi niyetini görmüyor değilim ama bu üslubunla seni burada adam yerine koyan bile olmaz bilesin..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.