Şimdi Ara

Monster Bilgisayar Yılbaşı indirimi yapar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Monitöre ihtiyacım vardı, yan markaları ele eleye en son monster a geldim A24 Aryond modelde karar kıldım içime de sindi kararım, kredi kartım bi 5-6 gün sonra ekstre kesilcek onu bekliyordum taksiti öbür aya devretsin diye bugün sabah 4000 olan monitor akşam 4500 oldu.Daha yeni yıla girmedik hatırlatırım tam aralık ayı ortası süper oldu bu zam gerçekten  Neyse soruma gelirsek yılbaşı indirimi vs. oluyor mu arkadaşlar yoksa artık kaçırdık mı monitoru?

• 2021 yılında monster abra a7 v11.2 model laptop aldım .2 yıllık garanti surecinde lcd ekran değişti pil değişti bir kac silinen tuş değişti. 3 ay once garantisi bitti . laptop birden kapandı birdaha acılmadı servise gonderdim priz kaynaklı arıza dedi. guney chipseti arızalı denip komple anakart değişimi istedi . 7 bin tl masraf cıkartıldı garanti sürecinde degerlendirilmesini istedim kabul etmediler indirim istedim kabul etmediler.bilgisayar .en son sadece chip setin değişimini istedim cvp bekliyorum.monster laptopların ömrü 2 yıl sonrası yüksek servis ücretlerinden dolayı çöp olur.

• Çinden ortak bir firmaya yaptir ustune etiket bas. Monster yerine hp acer asus gibi markalara yonelmek cok daha mantikli. Monster fiyat olarak bu markalarla yarisiyor ama kalite olarak asla degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.