Şimdi Ara

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (697. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.743
Cevap
116
Favori
967.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 695696697698699
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "T7 v17.1" ile gelen yeni seri klavyeleri "T5 v18.1" içinde sunarlar umarım zira hali hazırda "T5 v18.1" in klavyesi oldukça kullanışsız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clevo Control Center 1.0.65'i deneyen oldu mu?
  • whiteleaf W kullanıcısına yanıt
    Hocam titreme sesi derken konuyu daha da açar mısınız? Benim aldığım modelde Cd okuyucu yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tulpar t7 v17.1 de ki ramin marka ve modeli bilen var mı?

• befazi kullanıcısına yanıt
    Hocam benim aldiğimda da cd okuyucu yok ama hani eski bilgisayarlarda cd okur ken cizz diye bir ses gelirde ya öyle bir ses geliyor birde bilgisayarın kasası bildiğiniz titriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whiteleaf W kullanıcısına yanıt
    Aşırı olmasa da kasaya dokununca fanlardan dolayı hafif bir titreme hissiyatı benim makinede de var. Ses konusunda fanın en düşük devirde çıkardığı sesi kastediyor olabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Ya ram falan bilmiyorum da dün satın aldığım monster geldi eve. Açtım windows kurdum tabi kurarken fark etmedim.

Bir girdim masa üstüne o an anladım 2 tane ölü pixel var ekranda. Hatta aslında bir norktada 4-5 ölü pixel var da FHD olduğu için tek gibi görünüyor. Geldiği pakete geri koydum müşteri hizmetlerinin beni aramasını bekliyorum mesaj attım.

Şu an oyun oynayacağıma ne yazık ki böyle birşey oldu. Kontrol etmiyorlar mı göndermeden önce anlamadım ki.

Daha önce kardeşime ve bana 2 laptop almıştım ikisi de 4-6 senelik hiç böyle birşey olmadı.

Bu monster kutudan böyle çıktı. Ne diyeyim. Üzdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastmandar -- 19 Aralık 2018; 8:56:9 >
  • s7e7v7e7n7 kullanıcısına yanıt
    Anakart devresi nasıl yanıyor anlamıyorum ben 6 yıldır Lenovo y580 kullanıyorum. Bu laptop bir defa 1.5 metre yükseklikten elimdeyken yerde duran demir döküm dumbellerimin üzerinde düştü hatta o anın momentumu ile ben fırlatmış gibi oldum ve fan demirleri sadece azıcık yamuldu.

Daha önce de HDD bozuk diye mavi ekran veriyordu. O zaman ki cahil aklımda sakin kalıp hardiski değiştirmem gerektiğini bilmediğim için artık laptop zaten bozuldu diyerek bildiğin klavyeye osmanlı tokatı atmıştım.

Daha aklıma gelmeyen şeyler de var hiçbirşey olmuyor da benim laptopa, bir gaming laptopun devresi nasıl yanabiliyor.

Gerçekten endişelenmeye başladım daha bir oyun oynayama fırsatım olmadı ki yeni aldığım laptopumla geldiği gibi ölü pixel var diye geri göndericem of.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastmandar -- 19 Aralık 2018; 9:3:59 >
  • lastmandar kullanıcısına yanıt
    B3nde tulpar t7 aldım ama şükür hicbir sıkıntısı yok. Sadece ram 8 gb aldım yetmiyor. Onu arttırma arayışı içindeyim

• zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri ile konuştum birazdan kargo geliyor kapıya değişim için. 1 gün içerisinde yenisi göndericeklerini söylediler. Ben de sevindim en azından değişim hakkı tanıyorlar. Yenisi gelsin kullanayım zaten memnun kalırsam ben de önericem herkese.

Bu arada 8 gb ram zaten sistemin yanında belli ediyor kendini. Beni arttır diyor yani. Belli bir zaman sonra ben de arttırırım 16 yeterli olur sanırım sistemin geri kalanı için.
  • Selam arkadaşlar, benim bilgisayarda yakın zamanda anakart değişimi yaptılar ve şöyle bir durum oldu. Dengeli modda iken tam dolu şarjda hiçbir cızırtı yok ancak cihazı şarja takarsam cızırtı duyuyorum ve yüksek performans modunda bu cızırtı daha da artıyor. Özellikle biraz sessiz ortamda bariz rahatsız edici düzeyde artıyor.

Sizde de böyle bir sorun var mı?
  • Tulpar t7v16 kullanıyorum, artık başta tolere ettiğim ısınma konusu undervolt'a rağmen sınırı aştı. Bu hafta servise götüreceğim bakım için.
  • merhaba arkadaşlar bir arkadaşım monster almayı düşünüyor genel olarak bu markanın bilgisayarlarında kronik bir sorun var mıdır birde servis kalitesi iyi midir cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  • Merhana hayılı günler; yaklasık 10 yıldan beri kullandıgım monster canavarımı bir yıldan beri kullanamıyorum;

Cihazım, Monster/Clevo M860TU serisi bir cihaz.

Tom's Hardware Guide - Türkiye
    Monster/Clevo M860TU
    https://thgtr.com/monster-t2-rex-t96m860tu-incelendi/monsterclevo-m860tu

Cihazımı çok severek internet işlerimde kullanıyordum, ancak birgün çalışmamaya başladı, cihazı adaptöre bağlayınca elektrik aldığı ile ilgili ışıklar yanmıyor ve açılmıyor. Mahallemizdeki bilgisayarcı cihazın anakartının arızalı olduğunu söyledi ve cihazı kenara kaldırdım, ancak ekonomik durumlar sebebiyle yeni bir cihaz alamadığımdan mümkünse cihazı tamir ettirip kullanmak istiyorum.

Acaba arıza gerçekten anakartta ise tamiri mümkün olabilir mi? Yeni anakartını bulma imkanımız olur mu? Yoksa başka bir arıza olabilir mi?

Selamlar.

• selamun aleykum kardeşlerim. sonunda bende bir canavar sahibi oldum. abra 13.1.3 serisi. çanta ile geldi ama mouse çıkmadı. mouse var diye hatırlıyorum ama doğrumudur?
  • İstanbulda kadıköyde anakart tamiri yapan profesyonel yerler var. Eminim oralarda onarımı yapılır. Ancak fiyatı ne olur, çıkma anakart ile kafa kafaya gelir mi bilmiyorum. Araştırman gerekir. Bahsettiğim yerleri bir araştır, internettende çıkma bak. Kararını verirsin. Onarım için yer öneremem ama aratınca zaten bolca çıkar.
  • t5 v17.1 kullanan arkadaşlar memnun musunuz? Kronik bir sorunu var mı? chrome da gezme tarzı hafif kullanım şarjı ne kadar gidiyor. cpu-gpu ısınması ne durumda turbo fan açıkken. wasd tuşları ısınıyor mu? Kasa kalitesi nasıl? bundan kastım sırtçantamda taşırken korkmalı mıyım ve sizce 5yıl kadar sorunsuz kullanabilir miyim?
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Onarım için yer önerebilirsiniz iyi olur. İstanbuldan uzak bir yerdeyim. Ancak Kargo ile gönderme imkanım olacak. Selamlar.

• Ne yazıkki öneremeyeceğimi söylemiştim. Hiçbiriyle çalışmadığım için net bilgim yok. Ancak çevremde yaptıranlar oldu bahsettiğim yerlerde. Zaten profesyonel olarak yapanlar bellidir.
  • 
Sayfa: önceki 695696697698699
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.