Şimdi Ara

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (695. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.743
Cevap
116
Favori
967.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 693694695696697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 13.4 icin ram takviyesi icin farkli marka ayni mhz degerlerinde ram alsak bir problem olur mu? Monsterdan ram alsam adata gonderecekler ve fiyati 549 olacak sacma bir fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedaself kullanıcısına yanıt
    Hocam control center dan sessiz mode ye alinca nasil durum..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fuzz123 F kullanıcısına yanıt
    Dediginiz dogru.. adam clevoya logo basıp, dolar uzerinden ihrac ediyor sonucta.

• xeriphas kullanıcısına yanıt
    Tuketici mahkemesine ver hocam.

• m_carleone82 M kullanıcısına yanıt
    Farklı bir şey olmuyor. Fan çıkışları temiz yani tek çare macunları değiştirmek sanırım.
  • Yedaself kullanıcısına yanıt
    17 inc tulpar sahibiyim. 1 sene önce geldiğinde ellemedim.. 1 senenin sonunda sese tahmul edemez olmustum.. ayrıca bios pili ölmüştü.her acilista boot sirasi seçip tarih ayarlama geregi oluyordu..

internetten bulduğum , güvendiğim, teknik bilen bir arkadaşi ofise davet ettim. En kaliteli macunu aldik.. ve standart pili aldik.

Açtık baktık ki, macun çok az sıkılmışi.. evet taşmamasi lazim ama bu kadar da az olmamaliydi..
    Sanirim macun konusunda, iletkenlik kalitesi düşük bir malzeme ve az kullaninca.. +5 10 derece ye kadar değişkenlik gösterebiliyor işlemci.

Velhasıl güzel bir macun işlemi yaptık. Fanlari temizledik kapattik.
    Windows 10 un son guncellenmis halini kurduk.. (build update) gerektirmeyen...

Bu arada oyun oynamaya vaktim olmadigi için control center dan sessiz mode a aldim.. oylede kaldi ..

Faydasini gördüm diyebilirim..

• m_carleone82 M kullanıcısına yanıt
    Bende de Tulpar var. Temizlik yapılması bile bayağı rahatlatıyor ama çözemediğim bir sıkıntı mı var emin değilim. Macunları kontrol etmiştim kararındaydılar ama kalitesiz olduklarından şüpheleniyorum gerçi arkadaşım Arctic MX-4 alıp kullandı Abra modelinde ama sadece 4-5 derece fark var aramızda buna rağmen benim fanlar daha sesli.
  • Monster P170EM Fan Pervanesini Kırdım arkadaşlar temizlerken . Muhtemelen cpu fanı modeli a-power bs6005ms-u94.

Sadece pervanesini bulabilirmiyim bütün fan bira tuzlu geldi. Veya alternatif bir fan takabilirmiyim ?
  • arkadaşlar böyle bir sorunum var daha önce başına gelen oldu mu? öncelikle oyunları cracklı indirir biraz oynar hoşuma giderse steamdem DLCleri ile satın alır oynarım.Watch dogs 2 'yi de aynı bu şekilde satın aldım. Fakat orjinal oyunda hack koruma mekanizması MyColor.exe yi yasaklı görüp oyunu açmıyor.(Mycolor.exe ise klavye led renklerini düzenlediğimiz Monster Control Center ın uzantısı ) Oyuna görev yöneticisi ile Mycolor.exe yi kapatıp girebiliyorum ama oyunun da ojinal olup hack yapmamama rağmen sürekli oyuna böyle girmek can sıkıyor. ne yapabilirim bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mèrt

http://dosya.co/uskkok1i5mz3/C_Center_180910_(1).zip.html
    Linke Clevo Control Center 2.0 Version: 1.0.41'i upload etmiştim forumdan biri için. Clevo'nun global sitesine erişim yok asya sitesi ise aşırı yavaş indiriyor. Ben indirirken epey uğraştım ihtiyacı olan varsa direkt indirebilir. Tulpar t7v16 uyumlu, muhtemelen diğer 8. jenerasyon i7 işlemci içeren monsterlara da uyar.
    Hangi global siteden bahsediyorsun ?
  • quote:

http://dosya.co/uskkok1i5mz3/C_Center_180910_(1).zip.html
    Linke Clevo Control Center 2.0 Version: 1.0.41'i upload etmiştim forumdan biri için. Clevo'nun global sitesine erişim yok asya sitesi ise aşırı yavaş indiriyor. Ben indirirken epey uğraştım ihtiyacı olan varsa direkt indirebilir. Tulpar t7v16 uyumlu, muhtemelen diğer 8. jenerasyon i7 işlemci içeren monsterlara da uyar.
    Bazı şeyleri buradan da (driver laptops klasörü) indirebilirsiniz, daha hızlı inecektir. 14.1 var bende ancak 2.0 sürümü çalışmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 11 Kasım 2018; 14:53:57 >

• Dakath kullanıcısına yanıt

Hocam linkteki ram desktop rami siz notebook rami bakmalısınız(so-dimm). Aynı sitede buna bakabilirsiniz.

www.nanokatalog.com
    Crucial CT8G4SFS8266 8 GB DDR4 2666 MHz Bellek RAM CT8G4SFS8266 - Nanokatalog
    https://www.nanokatalog.com/urun/crucial-8gb-ddr4-2666mhz-notebook-ram

Ayrıca takılı olan ram ile cl değerlerini de karşılaştırınız.

Bu ürün Cl 19. Alacağınız ram maksimum uyumluluk açısından mhz,ddr,voltaj,mümkünse cl değerleri hatta markaları da aynı olmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowy1 -- 11 Kasım 2018; 15:56:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: snowy1

Hocam linkteki ram desktop rami siz notebook rami bakmalısınız(so-dimm). Aynı sitede buna bakabilirsiniz.

https://www.nanokatalog.com/urun/crucial-8gb-ddr4-2666mhz-notebook-ram

Ayrıca takılı olan ram ile cl değerlerini de karşılaştırınız.

Bu ürün Cl 19. Alacağınız ram maksimum uyumluluk açısından mhz,ddr,voltaj,mümkünse cl değerleri hatta markaları da aynı olmalıdır.
    hocam linkteki notebook rami yazıyor ya.

acaba abra a5 v13.3 hangi rami kullanıyor.

Cpu-Z programı ile raminizin bütün özelliklerine bakabilirsiniz hocam programın SPD kısmının görüntüsünü atarsanız hertürlü yardımcı olurum.

• Sarohan kullanıcısına yanıt
    clevo.com
  • quote:

clevo.com
    O domain asya sitesi dediğin /tw olanı ile birleşti diye biliyorum o yüzden orda olan şeyler zaten diğerinde vardır.
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    T7 v15.1

• Arkadaşlar herkese merhaba laptopumda ışıklandırma da renk sönüklüğü sorunu yaşıyorum 1. resimde aydınlık olan kısım düz renklere(mavi ve mor) renklere aldığımda ok tuşlarının olduğu 3. bölge sönükleşiyor.Yazılımsal olabilir diye formatladım pc yi ancak sorunum geçmedi daha önce başına böyle birşey gelen var mı? Önerisi olan var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 693694695696697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.