Şimdi Ara

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (724. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.743
Cevap
116
Favori
967.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 722723724725726
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bide anlamadığım müşterin senden 15k civarı laptop alıyor ve alır almaz ssd hatasından dolayı mavi ekran

hani insan bi test yapar kontrol eder ben direk iade ederdim valla hem 24 k vercem hem ssd hatasıyla uğraşcam

• kcihank K kullanıcısına yanıt

şimdi ölü piksel hiç olmaması lazım fakat ışık sızmasınında belirlenen bir kabul edilen standard vardı reddite görmüştüm

bu donanım standardlarını belirleyen kurumun bir standardı var resimle açıklamışlar fln herneyse dediğiniz gibi sızar ama belli bi yere kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Profeson

Valla ön siparişti yanlış hatırlamıyorsam

Alıntıları Göster

Benimde ön sipariş di fakat haftası geldi ses seda yok. Model farklı ondan erken gelmiş herhalde sizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop sıvı temasından sonra fps düşmesi olurmu ?

Laptopum tamirden geldi ana kartı temizlenmiş termal macunu yneilenmiş ilk kullandığımda 2070 kartta shadow of mordorda 74-80 fps alıyordum sonra çıktı 80-90 fps tabi değişken

• quote:

Orijinalden alıntı: Discovery78

Benimde ön sipariş di fakat haftası geldi ses seda yok. Model farklı ondan erken gelmiş herhalde sizin

Alıntıları Göster

henüz elime ulaşmadı, kargoda hala yarın teslim tarihi yazıyor yurtiçi kargo kapıda ödemeli inşallah yarına gelir

• quote:

henüz elime ulaşmadı, kargoda hala yarın teslim tarihi yazıyor yurtiçi kargo kapıda ödemeli inşallah yarına gelir

Alıntıları Göster

Hayırlısı olsun hocam tekrardan. Benim yarın haftası doluyor inşallah alabilirim . Baydi artik beklemek stoga girsin diye bekledik bide ürün gelsin diye bekliyoruz.

• Profeson kullanıcısına yanıt

hocam ürünü teslim aldınız mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Avenged Sevenfold.

hocam ürünü teslim aldınız mı

evet bugün geldi ve teslim aldım şu anda ondan yazıyorum freedos olarak geldiği için windows 10 kurulumu yaptım lakin fanlar bir anda hızlanıyor ve çok ses çıkıyor.. Bu durumu pek sevmedim sadece chrome açık ısınıyor ayrıca cihaz acaba oyunda ne olacak

• quote:

evet bugün geldi ve teslim aldım şu anda ondan yazıyorum freedos olarak geldiği için windows 10 kurulumu yaptım lakin fanlar bir anda hızlanıyor ve çok ses çıkıyor.. Bu durumu pek sevmedim sadece chrome açık ısınıyor ayrıca cihaz acaba oyunda ne olacak

Alıntıları Göster

anladım, sıcaklık değerleri ne durumdaydı chrome açıkken takip edebildiniz mi? ben bugün sordum bu modeli ekimin 3. haftası gelecek dediler başka bir tane almayı düşünüyorum şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avenged Sevenfold. -- 5 Ekim 2020; 20:39:52 >

• quote:

anladım, sıcaklık değerleri ne durumdaydı chrome açıkken takip edebildiniz mi? ben bugün sordum bu modeli ekimin 3. haftası gelecek dediler başka bir tane almayı düşünüyorum şu an.

Alıntıları Göster

Valla bilmiyorum işte 1909 windows 10 kurdum şimdilik 2004 yüklemedim pek beğenilmediği için

• Profeson kullanıcısına yanıt
    1 senedir kullanıyorum oyun bilgisayarı ve güçlü bir işlemcisi var. Cihaz oyun mantığı üzerine kurulu olduğu için sessiz bir şey beklemeyin. Fanları sessize alsanız bile film izlerken, tw de dolaşırken vb. En az %35 de çalışır ve 70dereceyi bile görebilir. Performans moduna kayıyor çünkü.
    Deneyimlerim bu yanlış bilgi verdiysem affola.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen sene bu zamanlarda piyasaya yeni modelleri sürmüşlerdi. Bu sene böyle bir şey var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuffpltt

Geçen sene bu zamanlarda piyasaya yeni modelleri sürmüşlerdi. Bu sene böyle bir şey var mı ?

Herhalde 1/1.5 ay sonra 3000 li ekran kartlı ürünleri sürmeye başlarlar piyasaya

• Arkadaşlar ekranın orta sağ kısmında arkada plan sadece bu renkteyken beliren bir çizgi oluşmaya başladı. Dün bi ara düzelti bugün tekrar geldi. Yardımcı olabilecek var mı ?

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ

• Aldık bakalım. Abra A5 V15.4.1 gitti Abra A5 V15.8.1 geliyor umarım bundan memnun kalırım.

• Elma kullanıcısına yanıt

2 sorum var.

1. 15.4’ün sıkıntısı neydi?
    2. 10 iş günü sonra kargoya teslim mi yazıyordu sizde de?

• Arba A5 v15.5 aldım cihazın 10 iş günü içinde kargoya verileceği yazıyor. Daha kısa sürede mi geliyor ? Birkaç ay önce pc alan arkadaşımda da 10 gün içinde kargoya verilecek yazmasına rağmen 3-4 gün içinde eline geçmişti pc.

• quote:

2 sorum var.

1. 15.4’ün sıkıntısı neydi?
    2. 10 iş günü sonra kargoya teslim mi yazıyordu sizde de?

15.4.1de GTX1050 ekran kartı vardı ve performansı beklentimin baya altında oldu ayrıca ekranı 60 hz idi.

Siparişlerim bölümünde ‘7 iş günü sonra kargoya teslim’ yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elma

15.4.1de GTX1050 ekran kartı vardı ve performansı beklentimin baya altında oldu ayrıca ekranı 60 hz idi.

Siparişlerim bölümünde ‘7 iş günü sonra kargoya teslim’ yazıyor.

Alıntıları Göster

anladım. yukarıda arkadaşta sormuş ama acaba ürünler ne kadar sürede gönderilmeye başlanıyor. 2 hafta beklemeyiz umarım...

• Bende dün teslim aldım abra yi 15.6 inç çok küçük geldi gözüme. Daha önce PC monitörü kullanıyordum 22inç ondan da olabilir. İnşallah alisabilirm.

• 
Sayfa: önceki 722723724725726
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.