hangi model aldınız? ön sipariş miydi? ön siparişse ne kadar sürede ulaştı? kusura bakmayın soru yağmuruna tutuyorum ama :D 17.3 inç alsaymışsınız keşke. zor olur alışması. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (725. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Discovery78Bende dün teslim aldım abra yi 15.6 inç çok küçük geldi gözüme. Daha önce PC monitörü kullanıyordum 22inç ondan da olabilir. İnşallah alisabilirm.
Ben 24 inç monitörden 15.6 inç monitöre geçerken biraz zorlanmıştım. Tek monitörünüz laptop ekranı ise alışıyorsunuz. Windowstaki ölçeklendirme ayarlarını da kendi gözünüze uygun bir şekilde ayarlarsanız süreç daha hızlı olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Avenged Sevenfold.hangi model aldınız? ön sipariş miydi? ön siparişse ne kadar sürede ulaştı? kusura bakmayın soru yağmuruna tutuyorum ama :D
17.3 inç alsaymışsınız keşke. zor olur alışması.
Alıntıları GösterHocam ön sipariş ti Abra15.5 modeli idi. Şubeden teslim yaptım kargo süreci beklememek için . 28 Eylül'de siparişi geçtim 7 Ekim'de elime geçti. Windows kurulumu falan yaptım fakat ekranda ölü piksel olduğunu farkettim bir tane . Servise götürdüm bu sabah erkenden panel değişimi yapacaklarını söylediler. Tabi ücretsiz olarak. Yarın tekrardan gidip teslim alicam Kadıköy'den. 17.3 olan modeli alacaktım fakat gene 10 gün beklememek için almadım, çünkü sabrım kalmadı artık parasını verip 10 gün bekliyoruz. Bide üstüne ön sipariş bekliyoruz. Ondan dolayı 15.6 olan modelde karar kıldım.
Birde önceki laptoplarimda ekranlar 15.6 inç ti fakat çerçeve vardı monster da çerçeve çok ince ondan dolayı da olabilir tabi küçük gelmesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: anomalyBen 24 inç monitörden 15.6 inç monitöre geçerken biraz zorlanmıştım. Tek monitörünüz laptop ekranı ise alışıyorsunuz. Windowstaki ölçeklendirme ayarlarını da kendi gözünüze uygun bir şekilde ayarlarsanız süreç daha hızlı olur.
Alıntıları GösterCevap için teşekkürler, yarın servisten ürünü alayım bı ayarlama yapmaya calisicam artık. Ets2 falan yükledim çok küçük geldi ölçeklendirme ile alakalı sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
siz de çok beklemişsiniz, şans mı bu ön siparişten sonra bekleme işi anlamadım gitti. umarım benim o kadar uzun sürmez :D evet monster’ın çerveve ince olduğu içinde öyle geliyor olabilir. zamanla alışılır yine de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence model den modele farkediyor. Abra serisinin başlangıç modelleri çok bekletiyor. Fiyatları diğer modellere göre daha uygun olduğundan. Diğer modelleri bu kadar bekleyen ben görmedim. Ön sipariş olmasına rağmen 4-5 günde gelenler olmuş
Arkadaşlar abra a5 v15.5 model sipariş ettim şimdi ben ssd/hdd takmak istersem hangi boyutlarda almam gerekiyor ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Monsterlara zam geldi. Sipariş verdiğim modele tam 1200 TL zam yapmışlar iyi ki zamanında almışım.
Bu arada 8 Ekim günü sipariş verenlerin ürünleri haftaya kargoya verilecekmiş stoklar henüz ellerine ulaşmamış geldiğinde kargoya verilecek. Teslimat süreleri modele göre değişiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elma -- 9 Ekim 2020; 17:31:0 >
quote:
Orijinalden alıntı: ElmaMonsterlara zam geldi. Sipariş verdiğim modele tam 1200 TL zam yapmışlar iyi ki zamanında almışım.
Bu arada 8 Ekim günü sipariş verenlerin ürünleri haftaya kargoya verilecekmiş stoklar henüz ellerine ulaşmamış geldiğinde kargoya verilecek. Teslimat süreleri modele göre değişiyor.
Daha gecenlerde 200 tl gelmisti sim.gecen seneki urunler 6700 seviyelerine gelmis
-
Arkadaşlar tulpar t7 v20.2 modelini aldım sizce 1000 lira fark verip ramleri 16 değilde 32 yapmak mantıklı mıdır bana uzun vadede çok bir getirisi olur mu cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler :)
Aranızda hiç normal çalışırken rastgele bir şekilde uykuya alma sorunu yaşayan var mı ? Bende bilgisayar sıcaklıktan bağımsız kendini rastgele uykuya alıyor sorunu bir türlü çözemedim daha önce başına gelen oldu mu hiç ?
-
arkadaşlar 8 ekimde sipariş verip de bilgisayarı eline ulaşan veya kargoya verilen oldu mu hiç?
Dün öğleden sonra kargoya verildi yurtiçi kargo ile
hocam ekstra bir şey yaptınız mı kargoya verilmesi için? sizde de 10 gün içinde yazıyordur sanırım? acilen lazım bilgisayar ama hala bir bilgi yok çıldıracağım yakında.
Evet bende de 10 gün yazıyordu, önce monsterdan sms geldi üretim departmanına yönlendirilmiştir 24 saat içinde kargoya verilcektir diye. Smsden 2-3 saat sonra da kargoya verildiğine dair kargo firmasından sms geldi, ekstra herhangi bir şey yapmadım.
hangi modeldi hocam? ben aradığımda 10 iş gününden önce kargoya verilmesi çok ekstrem bir durum diyorlar :D
Abra a5 v15.5 modeli. Monster'ın zoomda online desteği var siteye girince direkt karşınıza çıkıyor, bir adres değişikliği talebi için oraya girdiğimde konuşmaya denk gelmiştim, 10 iş gününün maksimum süre olduğunu ve 10 iş gününden önce kargoya vermeye çalıştıklarını söylemişlerdi fakat mağduriyet oluşmasın diye 10 iş günü yazıyorlar.
evet öyle olduğunu ben de biliyorum anlamıştım ilk başta. yapacak bir şey yok o halde yani paşa paşa beklicez görünen o ki.
An itibari ile elime ulaştı bilgisayar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X