Şimdi Ara

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (727. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.743
Cevap
116
Favori
967.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kafkaslı57

Monsterin hangi modeli bu açıp kapayla değilirmi hiç aklıma pek yatmadı

yine monsterde değişebilirsi iz bir sorun bence

Alıntıları Göster

Monster ABRA A5 V12.1.2 Modeli.

Şikayet var comda araştırdım Bu Modellerin Kronik sorunuymuş.

Şikayet var comda 10 larca ürün bu arıza nedeniyle şikayet edilmiş.

Monsterla görüştüm Servise göndermemi yardımcı olacaklarını söylediler.

Neticeyi burada yazarım.

KAYNAK :   https://www.sikayetvar.com/monster-notebook/ment

ese/sorunu?page=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 7 Kasım 2020; 22:12:14 >

• Evet abralarda bu kronikmiş iyi yaptın monster değiştirir büyük ihtimalle sonucu yazarsınız

geçmiş olsun arkadaşım

• Tulpar T5 ile canavarlar derneğine girmiş bulunuyorum. Model hakkında yorum yapacak olursam performans şüphesiz iyi henüz ultra ayarın altına düşmedim oyunlarda. Oyunlar csgo,gta 5,world of tanks,work-ld of warships,world of warplanes,euro truck 2 ,payday 2 ,dirt rally 2.0 ,grid 2 genel olarak 100 ün altına fps pek düşmedi.

Her yorumda şikayet edilen fan sesine gelecek olursam. Evet fan sesi var .

Peki neden ?

Normal uygun fiyatlı pc lere kıyasla fan hızını daha yüksek tutup daima yüksek performansı garantilemek için fanlar daha hızlı dönüyor .70-80 üzerine çıkmıyor ısı böylece optimum yüksek performans yüksek işlem gücü garantilenmiş oluyor. Böyle bir alıp pc hava akımından dolayı oluşan sesi şikayet etmek honda 1000rr motor alıp "bu niye böyle sesli çalışıyor ya" demek ile aynı şey olduğunu düşünüyorum.

F/P olarak bakarsak muadil donanımda diğer markalar ile arasında 3-4 bin tl fark var. Bütçe ve zevk meselesi diyebiliriz tamamen. Ancak bence 3-4 fazla vermeye değmez malzeme kalitesi vs oldukça yeterli ve iyi.

model:monster t5 v20.1

• quote:

Orijinalden alıntı: ts2000

Tulpar T5 ile canavarlar derneğine girmiş bulunuyorum. Model hakkında yorum yapacak olursam performans şüphesiz iyi henüz ultra ayarın altına düşmedim oyunlarda. Oyunlar csgo,gta 5,world of tanks,work-ld of warships,world of warplanes,euro truck 2 ,payday 2 ,dirt rally 2.0 ,grid 2 genel olarak 100 ün altına fps pek düşmedi.

Her yorumda şikayet edilen fan sesine gelecek olursam. Evet fan sesi var .

Peki neden ?

Normal uygun fiyatlı pc lere kıyasla fan hızını daha yüksek tutup daima yüksek performansı garantilemek için fanlar daha hızlı dönüyor .70-80 üzerine çıkmıyor ısı böylece optimum yüksek performans yüksek işlem gücü garantilenmiş oluyor. Böyle bir alıp pc hava akımından dolayı oluşan sesi şikayet etmek honda 1000rr motor alıp "bu niye böyle sesli çalışıyor ya" demek ile aynı şey olduğunu düşünüyorum.

F/P olarak bakarsak muadil donanımda diğer markalar ile arasında 3-4 bin tl fark var. Bütçe ve zevk meselesi diyebiliriz tamamen. Ancak bence 3-4 fazla vermeye değmez malzeme kalitesi vs oldukça yeterli ve iyi.

model:monster t5 v20.1

+ 1. Katılıyorum

• Merhaba arkadaşlar N11 in 11.11 Kampanyasından Abra A5 V16.4.11.11 model bilgisayarın siparişini verdim henüz elime ulaşmadı ama yorumlarınızı merak ediyorum oyun performansı nasıl olur acaba ?

• t5 v19.2 modelini uzun süreli kullanan varsa yorum alabilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: androip

Arkadaşlar monster bilgisayar aldım freedos olarak.Sonra windows 10 kurdum.Bilgisayarda herhangi bir sorun yok fakat tek bir problem var Yeniden başlat dediğimde bilgisayar kapanıyor fakat açılamıyor.Siyah ekranda kalıyor.Normal kapat deyince kapanıyor fakat yeniden başlat deyince sorun çıkarıyor.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler şimdiden.

hocam çok geç bir cevap olacak ama bu sorunu ben başka kimsede görememiştim o yüzden yazmak istiyorum.Asus cihazımda aynı sıkıntı vardı yeniden başlat dediğimde %80 pc kapanıyordu %20 şansla yeniden başlıyordu ama kapat dediğimde %100 ekran kapanıyordu ama pc hala çalışıyordu fanları vs. sorunu management engine interface sürücüsünün daha eski bir versiyonunu kurarak çözmüştüm.

• Selamlar. Aranızda Abra A5 v15.7.3 modelini kullanan varsa genel olarak yorumlarını alabilir miyim? FPS değerleri, ısı değerleri nasıl? Kasası sıkıntı çıkarttı mı?

Bir de i5 yerine i7 tercih etmeli miyim? aradaki 800TL farka değer mi?

• Enthris kullanıcısına yanıt
    Hızlı başlangıçtan dolayı olabiliyor. Eğer o seçenek kapalı ise sıkıntı çıkıyordu benim tulpar t5 v1.1 de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Profeson kullanıcısına yanıt
    Güncelleme var sanırım yarına dosyaları özelden atarım

• erdorado kullanıcısına yanıt
    Videolarında gördüğüm kadarıyla mx4 kullanıyorlar

• ClockerTr28 C kullanıcısına yanıt
    Sızmada bir sınır bilmiyorum ama ölü pikselde ilk 1 ayda 1 tane bile olsa ekran değişimi yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetyasinakturk

Güncelleme var sanırım yarına dosyaları özelden atarım

Teşekkürler beklemedeyim hocam changelog vs. Var mı elinizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profeson kullanıcısına yanıt
    Nasıl kurulur onu bende bulamadım hocam ne yazık ki. Sadece elimde dosyalar var. Monster'dan istemiştim yolladılar ama bios nand'ı yanarsa garanti dışı kalır da dediler onu belirteyim baştan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetyasinakturk

Nasıl kurulur onu bende bulamadım hocam ne yazık ki. Sadece elimde dosyalar var. Monster'dan istemiştim yolladılar ama bios nand'ı yanarsa garanti dışı kalır da dediler onu belirteyim baştan.

Kurulumu forumda bir konuda mevcut yeni bios sürümü ve numarası kaç ayrıca değişiklikler neler? Bana dosyaları atar mısınız rica etsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafkaslı57

Evet abralarda bu kronikmiş iyi yaptın monster değiştirir büyük ihtimalle sonucu yazarsınız

geçmiş olsun arkadaşım

Cihazım Garanti süresi dolmuş olmasına rağmen hiçbir ücret talebi olmaksızın Kasası komple yenilenip bakımı yapılarak adresime ulaştırıldı. Profesyonel müşteri memnuniyet odaklı yaklaşım ve çalışmalarınızdan dolayı Monster Firmasına

teşekkür ederim.

• 15.11.2020 günü n11 üzerinden siparişini verdiğim tulpar t5 v19.2 bugün itibar ile elime ulaştı.Sistemi kurdum,donanımsal veya yazılımsal bir sorunla karşılaşmadım şuanlık gayet memnunum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enthris -- 19 Kasım 2020; 16:42:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ufocu

Cihazım Garanti süresi dolmuş olmasına rağmen hiçbir ücret talebi olmaksızın Kasası komple yenilenip bakımı yapılarak adresime ulaştırıldı. Profesyonel müşteri memnuniyet odaklı yaklaşım ve çalışmalarınızdan dolayı Monster Firmasına

teşekkür ederim.

Alıntıları Göster

Dediğim gibi değiştirmişler hayırlı olsun çok sevindim adınıza

• quote:

Orijinalden alıntı: Enthris

15.11.2020 günü n11 üzerinden siparişini verdiğim tulpar t5 v19.2 bugün itibar ile elime ulaştı.Sistemi kurdum,donanımsal veya yazılımsal bir sorunla karşılaşmadım şuanlık gayet memnunum :)

Hayırlı olsun güle güle kullanın

• Bu tulpar t7 v21.2 17.3 inç kullanıyorum

ses sorunu var thx audıo çakışıyor oyundayken ses gidip windowsu kapatııyor thx audioyu uygulamalardan komple kaldırıyorum her güncellemede yeniden kendini kuruyor buna bir çare bulmaları gerekir

• 
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.