Şimdi Ara

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (729. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.743
Cevap
116
Favori
967.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 727728729730731
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendim upgrade yapsam garanti disina cikiyormu. (m2ssd ram vs)Bilginiz varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çok yerden araştırdım ve şikayet mevcut. Bu firmanın teknik servisi rezalet. Sağlam gönderdiğiniz cihaz arızalı denip işlem yapılmak isteniyor. Ya da değişen parçalar orjinal parçanın muadili, düşük performanslı olanı falan takılıyor.

Cihaz bugün yarın servisten elime geçer. Geldiği gibi satacağım. Doğru düzgün pc ye 1000 tl fazla veririm. Bunlarla uğraşmam bir daha

• eNsZz E kullanıcısına yanıt

Hayır cıkmıyor

ram ve ssd m2 urunlerı degısınce garantı bozulmuyor.

• Teknik servis ile ilgili bilgi sahibi olunması için aşağıdaki konuya bakabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/monster-notebook-teknik-servis-rezilligi-kronik-sorunlu-notebook-satiyor--146825711

usb 3.0 portları usb 2.0 hızında calısıyor ve bu normal dıyorlar !!!

• Bendede tulpar T7 v 21.02 17.3 moonster var temmuz ayında almıştım tek sorun bu

thx audıo ses düzeninde oyundayken çakışıyor ses gidiyor windows kapanıp açılıyor

thx uygulamasını kaldırınca düzeliyor taakibir ilk güncellemeye kadar sonra bi bakıyorum thx audıo yeniden gelmiş sıkıldım artık valla gerçı bende istanbul avcılardayım kendim götürecem yine kadııköye üşeniyorum birde şu pandemi olayı var

• quote:

Orijinalden alıntı: grigorirasputin

dostlar selamlar. ben de monster tulpar t7 v20.2 laptop aldım yeni. tüm driverlar güncel ve orijinal windows 10 pro kullanıyorum ama sürekli internet kopması yaşıyorum. format attıktan 2 gün sonra yaşanmaya başlanıyor bu durum. siteye teknik desteğe de yazdım ama driver ve cmd komutlarına rağmen sorun devam ediyor. benim gibi bu sorunu yaşayan var mı? varsa eğer çözmek için neler yaptı söyleyebilir mi? eğer çözemezsem servise göndermek zorunda kalacağım ve ortalama 2 hafta bilgisayarı kullanamayacağım büyük ihtimalle. o yüzden servissiz şekilde bu sorunu çözebilen varsa lütfen bana da söylesin.

bu hafta iki kez yaşadım. ama internet tamamen gidiyor wifi ethernet ikisi de. çözümü kurtarma noktasına geri dönerek buldum. bir program kurduktan sonra gitti iki seferinde de. birisi ms sql server dı diğerini hatırlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kafkaslı57

Bendede tulpar T7 v 21.02 17.3 moonster var temmuz ayında almıştım tek sorun bu

thx audıo ses düzeninde oyundayken çakışıyor ses gidiyor windows kapanıp açılıyor

thx uygulamasını kaldırınca düzeliyor taakibir ilk güncellemeye kadar sonra bi bakıyorum thx audıo yeniden gelmiş sıkıldım artık valla gerçı bende istanbul avcılardayım kendim götürecem yine kadııköye üşeniyorum birde şu pandemi olayı var

THX yazılımını kaldırdım ben pc den gayet iyi ses geliyor.Sadece realtek yazılımı yüklü sorunsuz çalışıyor.Ses te iyi. O yazılımda bir sorun var ama nedir çözemedim haberi kendini tekrar yükleyip pc yi yeniden başlatıyordu bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: ts2000

THX yazılımını kaldırdım ben pc den gayet iyi ses geliyor.Sadece realtek yazılımı yüklü sorunsuz çalışıyor.Ses te iyi. O yazılımda bir sorun var ama nedir çözemedim haberi kendini tekrar yükleyip pc yi yeniden başlatıyordu bende.

Alıntıları Göster

Aynen ya çok uyuz bir durum kendini yüklemese sorun olmuyor zaten

• En iyisi 3 senede anakart yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 31 Mayıs 2022; 17:3:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osiris34

En iyisi 3 senede anakart yakıyor.

Vur ama öldürme demişler....tamam malzeme kalitesi çok iyi değil ama o paraya da o düzeyde başka bir laptop yok,6 yıldır kullanıyorum şarj soketi arızası dışında bir arıza yaşamadım şükür,birde A D tuşları çalışmıyor son bir yıldır üstüne klavye takıp kullanıyorum...Günde 10 saat kullanıyorum en az bunun 4-5 saati de oyun

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt

ben yaşadığımı yazdım herkesin ne yaşadığını bilemem...

bir daha asla bulaşmam bu markaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 12 Aralık 2020; 16:16:13 >
  • tulpar t7 v3.1 cihaz var linkteki 4 gb ram uyumlu olur mu cihaza ? cihazdaki mevcut ram modeli gkh800so51208

https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-4gb-value-ddr3l-1600mhz-cl11-1-35v-tek-modul-notebook-ram.html

• Abra v16.6 15.6" almayı düşünüyorum. i5 10200h ve gtx1650ti performansı yeterli olur mu sizce? MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ 

• Ben bir şey söylüyüm nacizane monster alacaksanız tulpar veya üst model alın

son laptopumu tam 7.5 sene. Kullanmıştım markası Toshıba satalite 805 miydi neydi toshiba bıraktığı için moonster aldım thx ses olayı dışında çok memnunum

• Monster servisin kullandığı macun iyi midir? Isınma problemlerim var ve servise yollamak yardımcı olmadı. Acaba sıkıntı macundan dolayı mı emin olamadım.

• Arkadaşlar merhaba A5 V16.4.1 laptopum var 1 aylık oyun oynarken sıkıntı olmuyor ama internette gezinirken ekranda anlık renk patlaması gibi bir şey oluyor acaba bunun sebebi ne olabilir ?

• Merhabalar son zamanlarda monster cihazımda meydana gelen bir olay var kafamı karıştırıyor. Ani böyle milisaniyelik biçimde ekran kararıp düzeliyor son zamanlarda başladı bunun nedeni ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum

• hamıgo H kullanıcısına yanıt

Hocam korkutmak gibi olmasın, bende bu tarz bir sorun yaşadım. Masaüstünde ekran gidip gelmesi ve re start atma. Bilgisayarın açılması ve görüntü gelmemesi ancak oyunlara girmeyi başardıktan sonra en ufacık bir sıkıntı olmuyordu. Servise yolladım ekran kartı arızalı dediler gtx1080 değişimi için 9000 bin TL istediler. Anladım ki monster demek garanti bittikten sonra saatli bomba demek.

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidensa -- 14 Ocak 2021; 20:43:11 >
  • Arkadaşlar Tulpar7 v21 kullanıyorum. Bu gün çalışırken birden bilgisayar kilitlendi ve reset atmak zorunda kaldım ancak reset sonrası bilgisayara yaklaşık 2-3 dakika ne yaptıysam açılmadı. sonra kendiliğinden açıldı hiç bir şey olmamış gibi normal çalışmaya devam etti. Böyle bir şey başına gelen var mı acaba ?

• 
Sayfa: önceki 727728729730731
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.