Şimdi Ara

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (730. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.743
Cevap
116
Favori
967.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 728729730731732
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hidensa

-

Oyun için götürmez diğer işler için çok rahat götürür film müzik yedeklemenette gezinme

• 3000 serisi monsterlar yakın mıdır sizce arkadaşlar ?

• Monster laptopumun fanı bozuldu , traktör gibi ses çıkarıyor muhtemelen kanatları yamuldu .Kargoya verip monster a yollamayı düşünüyorum. Laptopu servis için kargoya vermiş kişiler var mı ? Nasıl işliyor

• Arkadaşlar merhaba, Tulpar t7 v19.7 modelini almış bulunmaktayım. Cuma akşam almıştım ancak bana 9 gün sonra kargolanacağını söylediler(otomatik mesaj atıyorlar zaten). Gerçekten bu kadar geç mi gelecek bilgilendirebilir misiniz?

• o maksimum süreyi söylüyor genelde söylediği tarihten önce gönderiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

3000 serisi monsterlar yakın mıdır sizce arkadaşlar ?

Hocam her rtx 3000 konusuna yazmışsın :) Ben cevap vereyim Şubat'da tanıtım yapacaklar.Fakat senin yerinde olsam MSİ alırım.Baya araştırma yapıyorsun.Madem bu kadar detaycısın MSİ en iyisi senin için.

• ertunc23 kullanıcısına yanıt

Hocam fiyat farkı çok oluyor ya bir de bende güzel ssd var monstera diyecem ssd takmayın benimkini takın ordan da bi fiyat düşülür öyle öyle anca alırım

• Rtx3000 serisini bekliyoruz 👀
    Acer ve Asus ryzen9 ile 3080 kombinasyonu yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 23 Ocak 2021; 11:15:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Tulpar T7 v20.2 modelini teslim aldım. Windows u kurup testlere başladım ses ve preformans olarak iyiydi fakat meşhur ölü piksel olayı bizede denk geldi. Yarın direk kargoyla geri iade ediceğim ve yeni bir bilgisayar ile değiştirilmesini isteyeceğim.

• Biraz konuyla alakasız olabilir ama klavye forumunda da nette de yeterli bilgi bulamadığım için belki laptopla beraber alıp deneyen vardır diye burada sorayım dedim. Monster k3 pro mekanik klavye kullanan var mı? https://www.monsternotebook.com.tr/pusatklavye/monster-pusat-k3-pro//

Corsair k68 vardı 2 sene önce aldığım ve arıza çıkardı. 400'e almıştım şimdi 800'e çıkmış. Mekanik klavyeler epey el yakarken 400 liraya bunu buldum. Red switch ve multimedya tuşları da arıyordum onlar da var. Fakat hakkında yeteri kadar bilgiye ulaşamadığım için de kıllandım biraz. Kullanan varsa aydınlatırsa sevinirim.

• Herkese iyi forumlar, moster tulpar T5 19.1 kullanıyorum.Acaba aynı modeli kullanan birisi yanında gelen driver usb içeriğini gönderebilir mi?

• merhaba, tulpar t7 v19.7 kullanıyorum. Boşta 60-61 derece, film video ve internette gezinirken 66 derecelerde geziyor. Alalı 1 hafta oluyor. Bu sıcaklıklar normal mi?

ilk defa bu segmentte bir laptop kullandığım için bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E2260715F

merhaba, tulpar t7 v19.7 kullanıyorum. Boşta 60-61 derece, film video ve internette gezinirken 66 derecelerde geziyor. Alalı 1 hafta oluyor. Bu sıcaklıklar normal mi?

ilk defa bu segmentte bir laptop kullandığım için bilmiyorum.

Değerleriniz biraz fazla t7 20.2 modelinde masaüstünde 40-45 derece aralığındaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: salih_2828

Değerleriniz biraz fazla t7 20.2 modelinde masaüstünde 40-45 derece aralığındaydı.

Alıntıları Göster

teşekkür ederim, sanırım geri yollayacağım bi baksınlar.

şuan tarayıcı ve discord açık konuşma yapıyorum 65 derece.

• Yok abi yorumları okudukça daralıyorum.bazıları süper on numara diyor bazıları şu oldu bu oldu almayın diyor.Tam almaya karar veriyorum çat kötü yorumları görüyorum.RTx 3000 serisi çıksın hele bakıcam artık.

• Merhabalar, oğluma bir tane abra a5 aldım. Fakat klavye ışığı değişebilir tek renk yanıyor. Klavyenin bir kısmı farklı diğer kısmı farklı renk yanan bir monster görmüş arkadaşında. Bu nasıl yapılabilir acaba?
  • Merhabalar.

Bilgisayarlar aynı model İse monster kontrol merkezinden ayarlayabilirsiniz.

Fakat farklı model ise bazı modellerde 3 bölge rgb bazılarında ise tek bölge rgb olarak satılmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih_2828 -- 27 Ocak 2021; 9:57:54 >
  • salih_2828 kullanıcısına yanıt
    Bizim model Abra A5 v16.4.11.11. Diğeri de Abra a5 ama hangi model olduğunu bilmiyorum. Kontrol merkezinde böyle bir ayar yok. Donanım değiştirmeden bunu çözemez miyim? Birçok kişiye önemsiz geleceğini tahmin ediyorum. Ancak bizim için önemli bir konu.
  • Klavye için donanım değiştirmeniz gerek. Bilgisayarı alalı 15 gün olmadıysa iade edip diger rgb olan modellerden alabilirsiniz.

• Tekrar merhaba,

Bilgisayarı 11. ayda aldım. Daha yeni olmasına rağmen ekran kartı userbenchmark'ta "korkunç" sonuç aldı. Sistem GTX1650 yerine başka bir ekran kartı görünüyor. Ekran kartının driverını güncelleyince %2,6 olan skor, %1,67'ye düştü. Aygıt yöneticisinde her iki ekran kartını da görüyorum.

Ayrıca RAM'de 16 GB olmasına rağmen "ortalama" not aldı.

Bunlar için servise götürmeli miyim? Ya da buradan yapabileceğim bir şey var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 728729730731732
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.