arkadaşlar 2 aydır Abra A5 V15.5 kullanıyorum ve tam anlamıyla hayal kırıklığına uğradım. ve oyun oynamak şöyle dursun, boşta %20-30 cpu yiyor. servise anlattım durumu, yollayın fanları temizleyelim dediler. ancak kargoya pek güvenemiyorum ve halihazırda okulum var. elimden bir şey gelir mi? umarım konuya dair bilgisizliğimden falan kaynaklanıyordur durum. aletin bu kadar dayanıksız olabileceğine inanmak istemiyorum, sadece ilk ay sorunsuz kullandım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Toro -- 21 Kasım 2020; 12:15:58 > |
MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (728. sayfa)

-
-
Arka planda bir şey çalışıyordur hocam. Sizin bilgisayarda bir şey yapmıyor olmanız cihazın boşta olduğunu garanti etmez. Arka planda çalışan uygulamaları kontrol edin.
-
Bir uygulama çalışıyor olabilir. Virüs olabilir. Bunları kontrol edin. Olmazsa temiz kurulum yapmak durumu çözebilir. Servise göndermeden önce sizin çözebileceğiniz bir şey olup olmadığını kontrol edin.
-
Piyasadan bayağı geride kaldım, sarı sitede de aradığım gibi bir ilan bulamadım. Tulpar T7 V3.2 sahibiyim. Sonradan 500 GB Samsung 860 EVO m.2 SSD ve 8 GB ram takviyesi yaptım. Bakımları düzenli yapılıyor, pil sağlığı %96. Güncel hali şu, satmak istersem ne kadar eder?
Intel® Core™ i7-5700HQ 4-Cores; 6MB L3; 2.70GHz > 3.50GHz; 47W; 14nm
3GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX970M 192-Bit DX12
17.3" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran
16GB (2x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz SODIMM
1TB Hitachi Travelstar 7K1000 9.5mm 32MB 7200RPM HDD SATA-3
500GB Samsung 860 EVO M.2 SATA SSD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Báistídhubh -- 21 Kasım 2020; 21:41:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kafkaslı57Dediğim gibi değiştirmişler hayırlı olsun çok sevindim adınıza
Alıntıları GösterBende A5 v1 var ... 6 yıllık oldu.....elektrik girişi hariç pek problem yaşamadım.Benim klavyenin bazı tuşları basmaz oldu göndersek tuş takımı yenilenir mi acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilonsahidenBende A5 v1 var ... 6 yıllık oldu.....elektrik girişi hariç pek problem yaşamadım.Benim klavyenin bazı tuşları basmaz oldu göndersek tuş takımı yenilenir mi acaba?
Alıntıları GösterÜcretiyle yenilerler herhalde
-
Arkadaşlar selamlar bende de tulpar t7 var, arada bir böyle kulak çınlaması gibi bir ses geliyor laptoptan ve çok tat kaçırıyor. Bu konuyla ilgili bilgisi olan, benzer deneyimi olan var mı? Sanki böyle dip ses gibi.
Bu kadar para verip aldığım bir cihazda böyle saçma bir sorun yaşamak canımı sıktı açıkçası.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kafkaslı57Ücretiyle yenilerler herhalde
Alıntıları Gösterücreti ne kadar olur diye bir soru sordum mesajlardan 2 gündür cevap bile vermediler.Haliyle güven vermiyor.İş yine bizim bilgisayarcıya düşecek anlaşıldı
-
Coilwhen bobin sesi olabilirr ekran kartından olabilirbence götür göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilonsahidenücreti ne kadar olur diye bir soru sordum mesajlardan 2 gündür cevap bile vermediler.Haliyle güven vermiyor.İş yine bizim bilgisayarcıya düşecek anlaşıldı
Alıntıları Gösteryaparlar sen göttür oraya
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kafkaslı57yaparlar sen göttür oraya
Alıntıları Gösteristanbulda değilim ki :(
-
Selam arkadaşlar 14k ya rtx 2070 bu modeli beğenmiştim. Fakat eski kasa sanırım, tuşları falan eski gibi. Kullanan varmı bu modeli, klavye ve kasa sağlamlığı nasıldır. Birde ekran çokmu sallanıyor.... https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v19-7//
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kean37Selam arkadaşlar 14k ya rtx 2070 bu modeli beğenmiştim. Fakat eski kasa sanırım, tuşları falan eski gibi. Kullanan varmı bu modeli, klavye ve kasa sağlamlığı nasıldır. Birde ekran çokmu sallanıyor.... https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v19-7//
Bende tulpar t7 v21.2 17.3 modeli var çok memnunum ben sonradan 32 gb ram 2 tb ssd apdate ettim kasa falan tuşllar mükemmell
-
https://vocaroo.com/1gOTJGnVXAXU
Arkadaşlar monster laptopum var 1 yıllık . abra a5 v15.1
kasadan böyle sesler geliyor. fan bir şeye çarpıyor ya da ona benzer bir ses. Sorun ne olabilir sizce ?
Bir de pandemi dolayısıyla ankaraya gidemiyorum. Arasla kargolasam monster anlaşmasıyla , laptopu iyi bir şekilde sararsam (naylon baloncuk vs). sorun çıkar mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: WhoiS_AttaCKhttps://vocaroo.com/1gOTJGnVXAXU
Arkadaşlar monster laptopum var 1 yıllık . abra a5 v15.1
kasadan böyle sesler geliyor. fan bir şeye çarpıyor ya da ona benzer bir ses. Sorun ne olabilir sizce ?
Bir de pandemi dolayısıyla ankaraya gidemiyorum. Arasla kargolasam monster anlaşmasıyla , laptopu iyi bir şekilde sararsam (naylon baloncuk vs). sorun çıkar mı ?
işlemcinin sesi maalesef monster i7 olan modellerin çoğunda var....Ben ssd taktırıp windowsu ona kurunca ses gelmez oldu.
-
işin ilginç yanı bu laptop i5 . ama işlemciden de geliyor olabilir evet. ses tam olarak ekrana yakın bir yerden geliyor. monster yazısının çaprazı gibi.
-
dostlar selamlar. ben de monster tulpar t7 v20.2 laptop aldım yeni. tüm driverlar güncel ve orijinal windows 10 pro kullanıyorum ama sürekli internet kopması yaşıyorum. format attıktan 2 gün sonra yaşanmaya başlanıyor bu durum. siteye teknik desteğe de yazdım ama driver ve cmd komutlarına rağmen sorun devam ediyor. benim gibi bu sorunu yaşayan var mı? varsa eğer çözmek için neler yaptı söyleyebilir mi? eğer çözemezsem servise göndermek zorunda kalacağım ve ortalama 2 hafta bilgisayarı kullanamayacağım büyük ihtimalle. o yüzden servissiz şekilde bu sorunu çözebilen varsa lütfen bana da söylesin.
-
Abra A7 V12.4.1 17,3" ile aranızdayım. bakalım kaç günde gelecek
-
Başlık da açtım ama buraya ve başka yerlere de yazacağım.
Sahibi olduğum Monster dizüstü bilgisayarımı 2 kez bakım amaçlı servise yolladım. İlki 2-3 yıl evvel idi. HDD de problem olduğu söylenip değiştirildi. Fakat geri gelen bilgisayarımda 5400 rpm lik 500GB bir HDD takılı idi. İletişime geçip tekrar gönderdim ve HDD değişti. Yani anlamasak bu işten kekleyecekler.
İkincisi ise geçen hafta oldu. Bilgisayarımı fan sesi, termal macun yenilenmesi ve "R" tuşunun arasıra basmaması gerekçeleriyle teknik servise yolladım. Bilgisayarım geri geldiğinde klavye tamamen çalışmıyordu. "J" ye basınca "JM" yazıyor, Caps lock hiç çalışmıyor, sağ taraftaki "8" tuşuna basınca "8Ç" yazıyor vs vs . Artı olarak kutunun içinde 4-5 tane vida vardı. Muhtemelen içinden olan vidalar (Ucunda mavi boya var vidaların). Böyle teknik servis hizmeti olmaz. Sorun ile alakalı arandığımda ise maalesef müşteri olarak yalancılıkla suçlandım. Monster alacaksanız 10 defa düşünün. Teknik servis facia. Hele PC biilmeyenler yollamayın. Yoladığınız bilgisayar geri gelmiyor. Farklı ya da arızalı geliyor. Şimdi bunun altına kopyala yapıştır ile firma görevlisi birşeyler yazacak ama hiçbir anlamı yok. Bu arada bilgisayar öğretmeniyim ve tam da 24 kasım da bozuk bilgisayar elime geçti. Tam isabet yani.
-
quote:
Orijinalden alıntı: serkanholepBaşlık da açtım ama buraya ve başka yerlere de yazacağım.
Sahibi olduğum Monster dizüstü bilgisayarımı 2 kez bakım amaçlı servise yolladım. İlki 2-3 yıl evvel idi. HDD de problem olduğu söylenip değiştirildi. Fakat geri gelen bilgisayarımda 5400 rpm lik 500GB bir HDD takılı idi. İletişime geçip tekrar gönderdim ve HDD değişti. Yani anlamasak bu işten kekleyecekler.
İkincisi ise geçen hafta oldu. Bilgisayarımı fan sesi, termal macun yenilenmesi ve "R" tuşunun arasıra basmaması gerekçeleriyle teknik servise yolladım. Bilgisayarım geri geldiğinde klavye tamamen çalışmıyordu. "J" ye basınca "JM" yazıyor, Caps lock hiç çalışmıyor, sağ taraftaki "8" tuşuna basınca "8Ç" yazıyor vs vs . Artı olarak kutunun içinde 4-5 tane vida vardı. Muhtemelen içinden olan vidalar (Ucunda mavi boya var vidaların). Böyle teknik servis hizmeti olmaz. Sorun ile alakalı arandığımda ise maalesef müşteri olarak yalancılıkla suçlandım. Monster alacaksanız 10 defa düşünün. Teknik servis facia. Hele PC biilmeyenler yollamayın. Yoladığınız bilgisayar geri gelmiyor. Farklı ya da arızalı geliyor. Şimdi bunun altına kopyala yapıştır ile firma görevlisi birşeyler yazacak ama hiçbir anlamı yok. Bu arada bilgisayar öğretmeniyim ve tam da 24 kasım da bozuk bilgisayar elime geçti. Tam isabet yani.
klavyeden dolayı gönderecektim iyi ki göndermemişim üstüne usb klavye koydum öyle idare ediyorum :) yine de insafsız olmamak lazım fiyatına göre iyi bilgisyarlar. Abra v5 1 i 6 yıldır kullanıyorum 2-3 defa sarj soketi sorunu ve klavye dışında bir sorun çıkarmadı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X