Şimdi Ara

Monster Clarity HD Model one (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
12.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.audioavm.com/Citronic-ST-6-mk-II-6-Inch-cift-hoparlor,PR-1563.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1600 liraya citronic'ler varken audioengine monster felan hikaye alın st6 bakın keyfinize. st5 daha da ucuz. Bir ara bunlar audioengine'den baya pahalılardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apache Air Fighter -- 13 Kasım 2015; 17:21:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamunaleykum

Bu urun %40 indirimle uzunca bir sure 1100-1200 arasına satıştaydı zaten.1600' e inmisken derken biraz iddialı olmuş. Ama alıp almamakta tereddüt ettiğim en azından sesini çok merak ettiğim bir hoparlordur kendisi.

İmla yanlısı düzeltildi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***radyo*** -- 13 Kasım 2015; 7:20:08 >
  • Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt
    1100 liradan 3 çift st6
    1300 liradan 1 çift st8

Almış biri olarak 1600 lira kim satmış anlam veremedim üstat bir hata olmasın

Kalitesine gelince audioengine ke falan yan yana adını anmak dahi haya

• a5+ 1600 olmuş 1000'e satıldığı dönemler vardı. 600 liraya sıfır gibi ikinciel aldıydık a5+. Fiyat öeselesine gelince kelime hatası yaptım editledim. Kafa başka yere gitti kusura bakmayın.

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Üstat zaten oraya hikaye diye belirttim. 4 çift citronic'ği nerde kullanıyon :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Apache Air Fighter

bunu alsak direk kullana biliyormuyuz yoksa amfi vb birde bas konusun da nasıldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

quote:

bunu alsak direk kullana biliyormuyuz yoksa amfi vb birde bas konusun da nasıldır

Bunlar aktif hoparlör. Amfisi içinde. Amfiye gerek yok. Ama kaynak ( PC gibi) ile hoparlör arasına DAC koysaniz fena olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***radyo***

quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

quote:

Bunlar aktif hoparlör. Amfisi içinde. Amfiye gerek yok. Ama kaynak ( PC gibi) ile hoparlör arasına DAC koysaniz fena olmaz.

daha önce a5+ ve dac kullandım ve satıp konudaki hopörleri aldım degişim şart bu nasıl Logitech Z-623 THX

• quote:

Selamunaleykum

Bu urun %40 indirimle uzunca bir sure 1100-1200 arasına satıştaydı zaten.1600' e inmisken derken biraz iddialı olmuş. Ama alıp almamakta tereddüt ettiğim en azından sesini çok merak ettiğim bir hoparlordur kendisi.

İmla yanlısı düzeltildi...

Aynen ustad bi ara bende st8 niyetlendim ama kaldi oyle.

• Bir ara ne varsa satıp citronic alayim dedim de sonra vazgeçtim. Ama aktif hoparlör kategorisinde yorumları çok iyi olan bir hoparlordur...

Z623 surroundu saymazsak film ve oyun için tamam da müzik için pek randımanlı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***radyo*** -- 14 Kasım 2015; 14:30:33 >
  • quote:

Bir ara ne varsa satıp citronic alayim dedim de sonra vazgeçtim. Ama aktif hoparlör kategorisinde yorumları çok iyi olan bir hoparlordur...

Z623 surroundu saymazsak film ve oyun için tamam da müzik için pek randımanlı olmaz.

Ustad simdide soundbara takmis durumdayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: headbanger6

quote:

Bir ara ne varsa satıp citronic alayim dedim de sonra vazgeçtim. Ama aktif hoparlör kategorisinde yorumları çok iyi olan bir hoparlordur...

Ustad simdide soundbara takmis durumdayim.

Boş ver hocam. Sendeki sistemin yaninda soundbarın adı anılmaz.

• quote:

Flim izlerim genelde kitabımı senaryomu yazarken filinta diriliş izlerim onlarda aksiyonlu oldugu icin bütün sesleri duymak isterim olmadı müzik icin bu monsterlerle devam ederiz bir müddet
  • Daha önceden Citronix St 5 kullandım. Ancak bas yetersiz geldi. Ayrıca maalesef çok kocaman hani masaüstünde düğün hoperloru gibi durdu :) Ben memnun kalmadım.

Citronic ler Audioengine A5+ dan daha mı kaliteli ?
  • ***radyo*** * kullanıcısına yanıt
    Belli bir dac var mı tavsiye edebileceğiniz yani bu klasmanda?

• Bulabilirseniz 500-600 seviyelerinde HRT HD dac ya da M2 tech evo ( Bu biraz daha pahalıdır ) Bu iki dac da zor bulunur ama f/p ürünüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***radyo*** -- 17 Kasım 2015; 9:21:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasTek

Daha önceden Citronix St 5 kullandım. Ancak bas yetersiz geldi. Ayrıca maalesef çok kocaman hani masaüstünde düğün hoperloru gibi durdu :) Ben memnun kalmadım.

Citronic ler Audioengine A5+ dan daha mı kaliteli ?

Selamünaleyküm.

Sizin kullandığınız st 6 değil miydi?
  • MasTek kullanıcısına yanıt
    Hemde çok daha kaliteli mukayese etmeye bile değmez

A2
    A5 a5 +

St8 st6 elinden gecen biri olarak yazıyorum

Büyük mu büyük o konuda haklısınız ama üzerinde
    20 cm driver bulunan Hoparlor de ufak olmaz ki

• M2tech evo dac bulursaniz banada haber verin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.