Bildirim
Monster'da Bu Hafta - Red Dead Redemption 2
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şu oyunu pcde bir oynayamadım içim acıyor ya :D
-
Şu laptop değiştirin artık.
-
2080ti var kafam rahat
-
Monster abra a5 i7 6700hq, 8gb ram, GTX 965m . 1080p mediumda 25-32fps arası oynuyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
monster ile bu haftaki rezillik :D 1050 ile oynanırmı bu oyun.naptınız siz ya
-
Videoyu izledikten sonra hiçte oyununun başlangıcındaki ayarlarla o fps alınmış gibi değil. Oyunda fazlasıyla piksellenme var ayarlar sonradan lowa düşürülmüş ve fps arttırılmış. Lütfen insanları kandırmayın.
-
Şu Stadia şeysi bi otursa da alt tarafı bir oyun oynamak için servet dökülmese. Alt tarafı bir oyun için 20.000, 50.000 lira harcayan var yahu! Akıl tutulması yaşanıyor, belli ki oyun uyuşturucu gibi bir illete dönüştü.
Evi ipotek et, arabayı sat, işten ayrıl ömrünü oyuna ada.
Bildiğin uyuşturucu bağımlılığı gibi!
Sistem, konsol, oyun satıcıları da birer torbacı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 9 Aralık 2019; 10:59:26 >
-
Bu oyun AMD gpu'larda akıyor , vulkan dx12 den daha başarılı.
-
Çok para harcadığın ya da harcamak istediğin hiçbir şey yok mu yani? Herkes kendi hoşuna gitmeyen şeylere para harcamanın ne kadar saçma olduğundan bahsetse 1.000 sayfa 50.000 mesaj yazarız buraya heralde.quote:
Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi
Şu Stadia şeysi bi otursa da alt tarafı bir oyun oynamak için servet dökülmese. Alt tarafı bir oyun için 20.000, 50.000 lira harcayan var yahu! Akıl tutulması yaşanıyor, belli ki oyun uyuşturucu gibi bir illete dönüştü.
Evi ipotek et, arabayı sat, işten ayrıl ömrünü oyuna ada.
Bildiğin uyuşturucu bağımlılığı gibi!
Sistem, konsol, oyun satıcıları da birer torbacı. -
Adı üzerinde çok para harcamak. Bir oyun oynamak niye bu kadar pahalı diye kendine sormayan kişiler olduğu sürece bu kitle daha çok yolunur hiç merak etme sen. -
Maalesef bu dediğiniz şey biz ve bizim gibi "spesifik" ülkeler için geçerli.Pahalı olduğu falan yok...quote:
Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi
Adı üzerinde çok para harcamak. Bir oyun oynamak niye bu kadar pahalı diye kendine sormayan kişiler olduğu sürece bu kitle daha çok yolunur hiç merak etme sen. -
çözünürlük düşürülmüş gibi gözüküyor... umarm öyle değildir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 10 Aralık 2019; 17:14:46 > -
Şu oyuna bi başlayamadım arkadaş ya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bende de monster notebook var ve benimde ssd'im 256 gb. C diskinde limit 236 gb yazıyor. Ancak ben ne yaptıysam gerekli alanı açamadım, kafayı yemek üzereyim. Bilgisayarda hiç program yok. Windows'u C'ye kurdum ve bir de RDR2'nin 66 gb'lık sıkıştırılmış dosyası var. Başka da bir şey yok. Ancak diskteki boş alan 110 gb. Ne yaptıysam arttıramadım. Ve oyun minimum 122 gb boş alan istiyor. Ne yapmalıyım?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Evi ipotek et, arabayı sat, işten ayrıl ömrünü oyuna ada. Bildiğin uyuşturucu bağımlılığı gibi! Sistem, konsol, oyun satıcıları da birer torbacı. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X