Şimdi Ara

Monster Görüşlerim, gariplikler vs. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caqri

Yorumları okuyorum da, açıkçası hafif tebessümle beraber şaşkınlığımı da gizleyemiyorum. :)

Saydığım özelliklere ve o fiyata sahip notebook vardı da ben mi göremedim?

Yurt dışından bahsediyorsunuz da, hangi garanti kapsamından yararlanıyorsunuz?

Onu da geçtim, internet sitelerinden fiyat alıyorsunuz. :)

Size sıfır olmadığını kanıtlayamayacağınız en uçuk makineyi yaklaşık 1.000 dolar ucuza getirme teklifi versem, ne dersiniz mesela?

Bu nedenle arkadaşlar;

* Kurumsal satış mantığını benimsememiş, tek bir merkezden satış yapmayan hiçbir firmanın verdiği fiyatları baz almayınız.

* Bununla beraber tekrarlıyorum; MSI'nın benzer modellerindeki donanımsal bileşenleri yan yana koyup değerlendirmeyi "tekrar" yapınız ki, 5000 liraya böyle bir MSI almanızın "imkansız" olduğunu tekrar tekrar hatırlayınız. (Ürünün sıfır olduğunu, teşhir olmadığını varsayarak hareket edin ki, şuan piyasadaki yüksek performanslı MSI ürünlerin yarısından fazlası teşhir ve son kullanıcının bunu çözmesi imkansıza yakın)

Son olarak üzüldüğüm nokta şu;

Bilgisayarı almadan önce onlarca araştırmalar yapıyoruz. Bilgi ve kalitesine güvendiğimiz sitelerde arkadaşlarımızdan yardım almak için öneri konuları açıyoruz. Fakat her ne hikmetse, bu konular aktifken ve biz bazı şeyleri araştırma aşamasında iken kimse çıkıp bize yardımcı olmuyor ama, biz ürünü aldıktan sonra şöyle olumsuz böyle olumsuz türlü türlü senaryolar yazılıyor.

Bu daha önce şahsi alımlarımda da çok kez başıma geldi ama, onca senelik elektronik alışveriş hayatımda bir kez olsun yanılmadım ve hataya düşmedim. Kullandığım elektronik cihazların da bir tanesinde dahi herhangi bir sorun yaşamadım bu güne kadar..

Bu denli parayı verip bir cihaz sahibi olabilmek için biz elimizden gelen araştırmayı yaptık, yurt dışındaki satış firmaları ile görüştük, sonuç alamadık.

Asus'a baktık, istediğimiz cihazı bulamadık.
    Toshiba desen fiyasko, Dell desen bu kategoride ürünü yok, HP'dir bilmem nedir zaten çöpe atıyorum.

Geriye MSI ve Monster kaldı ki; MSI'ın bahsettiğim gibi bu özellik ve boyutlardaki makinaları ne yazık ki bundan daha pahalı.

Biz de güvendik ve Monster firmasından almaya karar verdik...

Ürünler elime de geçti, açtım, inceledim, herhangi bir sorun yok. Tek eksiği kasanın fiziksel tasarımı gibi duruyor ama, onu da zaten alırken farkında olarak almıştık.

Her türlü yoruma saygım var ama, saygısız yoruma da tepkimi koymadan edemiyorum.,

Tekrarlıyorum; pahalı diyebilmek için canlı örnekle daha ucuzunu bulmanız gerekmektedir. Bunları bulurken de, İstanbul Bilişim tarzı yurt dışı menşeyli çalışan, gelen ürünlerin daha önce açılıp açılmadığını bilmediğiniz tarzda firmaları baz almamanız gerektiğini düşünüyorum.

Yanılıyorum ya da yanılmıyorum, karar sizin..

İlginize teşekkürler arkadaşlar.

Merhaba
    Burada Monster markasına ve onun urunlerine karsı kullanıcıların bictigi degerin belirtildigini dusunmek lazım. Her marka benzer marka komponentleri kullanıyorlar. Fakat iscilik, urunun arkasında durma, devamlılık, yedek parca konularında farklılık yasanıyor.

Benim sahsi fikrim, sizin icin o konfigurasyonun karsılıgı 5000tl ise pahalı almamıssınızdır. Baskasına gore karsılıgı o degildir, pahalıdır. Bu bir ihtiyac meselesidir. Benim icin de degil 5000 tl, 2500 tl de fazla (söz temsili). 1800tl'ye alınabilecek iyi bir ekran kartlı cihaz da pekala is gorebilir. Bu sebepten, yapılan yorumların, siz bu alımdan memnunsanız bir önemi yoktur.

Gaming serileri herkesin girip satabildigi seriler degil. Maalesef bu ise bas koymus bir kac köşede bulabiliyoruz. MediaMarkt bir donem yapmaya calıstı, beceremedi. MSI'ın Türkiye Ofisi, gaming serilere egilip, kanala yaymaya basladıktan sonra pazar da buna karsılık verdi.

Turkiye'de temin edilebilen gaming seri notebooklar sayılı, MSI, Monster, Alienware ve son donemde gaming seri urunu olmasa da onun yamaclarında gezen, hayalet urun Y500'den baska, Toshiba'nın Qosmio'ları ve Asus'un birkac modeli dagın eteklerindeki urunler.

Monster, urunlerini kendisi satma stratejisinde ilerliyor.
    Alienware'lar maalesef hala ozel siparis seklinde, distributor'unun elinde bile 2 yıllık cihazlar hala duruyor. Dogru pazarlayamıyorlar. Keske saglam bir satıcı devreye girse.
    MSI, Disti kuvvetini de arkasına almıs, az ama öz isler yapıyor. Hatta ucuz algısından cıkmaya da basladı.
    Lenovo, bu ulke ofisi mantıgıyla gaming isi yapması zor. Adetli satıs hedefleri yuksek firmalar bu urunleri ancak 6 ayda bir getiriyorlar.
    Yerli ureticileri saymıyorum. Toplama pc ile yapabileceginiz konfigurasyonları, façalı kasalara koyup cakıyorlar o kadar.

Fazla uzattım. Size hayırlı olsun. Gule gule kullanın.

• Oncelikle cihaziniz hayirli olsun.
    Msileri ben de sekilsiz buluyorum. Ancak bu yeni serilerde islemci ve ekrankartini overclock yapabiliyor (extra gucu pilden aliyor) haswel serisinin daha yuksek model islemcilerini de kullanabiliyor. Ozellikle dragon serilerinde. Ama fiyatlar ucuk. Aslinda islemcilerin onbellekleri de cok degismedigi icin fark ne kadar eder o da bi soru isareti. 8mb onbellekli olanlar ise atespahasi. Yanliz msilerde raid kullanarak ssd performansini 2 ye katlamak mumukun.
    Bende monster almak icin niyetlenmistim kasa kalitesi klavye kalitesi sebepleriyle vaz gectim.
    Bu isi daha profesyonel yapan birkac yabanci firma onereyim bi arastirin isterseniz. Sager, xoticpc, allienware(dell)... Monster bu firmalara gore gercekten amator.
    Ben 3100 e toshiba x870 aldim ssd taktim simdi mutluyum. (İslemcim 3670. 8 gb ram 1600 mhz. Gtx670 ekran karti 1 tb 5400 rpm hdd, 120gb ssd, blueray yazici 1920 1080 ekran) Klavye ve kasa kalitesi beni memnun birakti. Onemli olan cihazdan memnun kalmak. Siz mutluysaniz gerisi hikaye. Her tur cihazin eksik ve arti yonu var. O yuzden kafaya cok takmamak lazim.
    Gule gule guzel gunlerde kullanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kayihani

Oncelikle cihaziniz hayirli olsun.
    Msileri ben de sekilsiz buluyorum. Ancak bu yeni serilerde islemci ve ekrankartini overclock yapabiliyor (extra gucu pilden aliyor) haswel serisinin daha yuksek model islemcilerini de kullanabiliyor. Ozellikle dragon serilerinde. Ama fiyatlar ucuk. Aslinda islemcilerin onbellekleri de cok degismedigi icin fark ne kadar eder o da bi soru isareti. 8mb onbellekli olanlar ise atespahasi. Yanliz msilerde raid kullanarak ssd performansini 2 ye katlamak mumukun.
    Bende monster almak icin niyetlenmistim kasa kalitesi klavye kalitesi sebepleriyle vaz gectim.
    Bu isi daha profesyonel yapan birkac yabanci firma onereyim bi arastirin isterseniz. Sager, xoticpc, allienware(dell)... Monster bu firmalara gore gercekten amator.
    Ben 3100 e toshiba x870 aldim ssd taktim simdi mutluyum. (İslemcim 3670. 8 gb ram 1600 mhz. Gtx670 ekran karti 1 tb 5400 rpm hdd, 120gb ssd, blueray yazici 1920 1080 ekran) Klavye ve kasa kalitesi beni memnun birakti. Onemli olan cihazdan memnun kalmak. Siz mutluysaniz gerisi hikaye. Her tur cihazin eksik ve arti yonu var. O yuzden kafaya cok takmamak lazim.
    Gule gule guzel gunlerde kullanin

Toshiba da her hangi bir ısınma problemi ile karşılaştınız mı ?

• Cihazla gereken testleri yapma şansım az çok oldu, perfomansı zaten ciddi anlamda tatminkar, onları ayrı ayrı yazmaya yeterli vaktim yok ne yazık ki.

Kasa kalitesi kötü dedim ama, özellikle 1-2 bilgisayar üzerinde çalıştım kasayı mukayese edebilmek için, şuan gözüme daha bir güzel geliyor nedense..

Soğutması ciddi anlamda kuvvetli, bu bilgisayarın ısınma sorunu yaşayabileceğini hiç sanmıyorum ki, Monster firması da zaten extra bir soğutucu kullanmamıza gerek olmadığını, cihazın kasa tipinde yer alan farklı soğutma kanal sisteminin yeterli olduğunu söylemişti.

Yeni alınan bilgisayarların klavyeleri her daim sorun oluşmuştur, bunda da aynı şeyi yaşıyorum fakat; tuşlar biraz küçük gibi gelse de, Asus'un cklet klaveyesi gibi bastıkça yaylanma sesi duyulmuyor en azından. :D

Showcase'de birkaç render çalışmam oldu, gerçekten bu güne kadar ben render ile uğraşmamışım onu anladım. :)

Ses kalitesi ciddi anlamda iyi, Sound Blaster 7.1 ses kartının olduğunu söylemem zaten yeterli olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Hayırlı olsun, sanki biraz pahalı ama yapacak bişey yok artık

Hocam baya pahaliya almis arkadas bence
    Sen gtx680mli notebooku 2600 a aldin.
    Bu laptop iki kati fiyat ve ekran karti kotu
    Madem o kadar verecek paran var
    Git ekran kartina yatirim yap ben o fiyata kendim alsam en az gtx780m veya gtx780m sli alirdim

2600 e gtx680m li model mi var? Link pls

• Ben aslinda oyun oynamaya cok fazla vakit bulamiyorum. Su anda bikac bilgisayari kasmayacak oyunum var. Onlara gore konusmam yanlis olur. Zaten o yuzden toshiba ve gtx670 aldim cunku digerlerine gore daha hafif. Azicikta kasasi karizma (kisiye gore degisir). Ama bi 4-5 saat battlefield 3 oynadim 1920 cozunurluk high ayarlarda (gtx 670 ler ultrada takiliyo.) isinma olmadi gayet stabil sekilde oynadim. Kasma sorunu yasamadim. Ha bilgisayarimla ilgili olumsuz olan nokta fan cikisi sagda. Eger oyun oynuyorsaniz kaynar hava sag elinize geliyo. Onun disinda cok memnunum.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayihani -- 15 Eylül 2013; 22:05:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caqri

Arkadaşlar merhabalar.

Dün itibarı ile Monster marka, 10.000küsür TL'yi bulan "2" adet laptop siparişi verdim. Ürünler özellikler itibarı ile tahmin edebileceğiniz gibi gayet uçuk.

Fakat foruma girip şöyle bir kaç araştırma yaptığımda olumlu/olumsuz bir dünya yorum ile karşılaştım ve tek bir firma üzerinde bu kadar farklı görüşlerin olması açıkçası beni şaşırttı.

Şunu söyleyeyim mesela; forumda okuduğumda gördüğüm en bariz şey, geçen dönemlere yönelik teslimat sürelerinde "abartı" gecikmeler yaşanması, telefonlarına ulaşılamaması, ücretlerin geri iade edilememesi filan oldu. Fakat ben görüşmeyi "ilk kez" dün yaparken, 2 dakika ara ile açtığım her telefon hemen cevaplandı, isteklerim doğrultusunda bana her türlü mail, teklif vs. anında yollandı. Yani firmanın karşı ilgisi, Toshiba olsun, Dell olsun, Asus olsun, tüm Türkiye satıcılarının en az 5 katı hızlıydı.

Bu nedenledir ki; sıraladığım özelliklere sahip cihazları, gerçekten yüklü fiyatlara sahip olmalarına rağmen düşünmeden ödemeyi gerçekleştirdim ve ürünleri satın aldım.

Teslimat olayı mesela, sanırım ben kampanyanlı döneme denk geldim ama yetişmişse bugün, en geç yarın cihazlar benim elimde olacak mesela..

Fiyatlandırma konusuna gelelim; şahsen ben fiyatları çok abartılı bulmadım, her ne kadar eski fiyatlarını bilmesem de..

Şöyle ki; 17.3", 16 GB ramli, 240 GB SSD'li, 3 GB DDR5 GT770M ekran kartlı, Blu-Ray okuyuculu, 4. nesil işlemcili, orjinal windowslu vs vs bir laptop'un fiyatı 5.000 TL civarı çıktı. Bugün baktığınızda, emsal olabilecek hemen tüm ürünlerin fiyatları da bu ve buna yakın olacak şekilde. ( Asus'undan, Toshiba'sına bilmem nesine kadar araştırmadığım marka/model kalmadı diyebilirim)

Monster firmasını tercih etmemin sebebi ise; (Ki tam bir Alienware hastasıyımdır ) oyuncuya ve performansa yönelik makinaları üretiyor/üretmeye çalışıyor olmaları. Bununla beraber tamamen "Türk" firması olmaları...

Kaldı ki; geniş çaplı incelememde, 6 ay ürünü bekleyip gitmediği yer kalmayan bir adamın bile ürünü aldıktan sonra aldığı performansla paralel olarak görüşleri 180 derece değişmiş ve memnun kalmış.

Ürünlerin performansına negatif yaklaşan kullanıcı sayısı %5 civarı gibi bir şey.

Yani ben ürünü aldığım için gayet huzurluyum. Firmanın yaklaşımı ciddi anlamda tatminkar. Yüksek performanslı bir çok ürün kullanıyoruz, bunlara Asus G75VX bilmem ne de dahil. O ürünlerin hemen hepsinin performansını da çok iyi biliyorum. Aldığım bu ürünün de bunların hemen hepsinin önüne geçeceğine de şahsen çok eminim..

Umarım ürünü aldığımda görüşlerim değişmez ama, şirket sadece shipping kısmında bir takım sorunlar yaşadığı için 2-3 aylık bir dönemde tedarikde sorun yaşadı diye yerden yere vurulmasına da gerek yok diye düşünüyorum. Bu şekilde hiçbir firmamızı bir yere getiremeyeceğimiz de aşikar zaten...

walla millet videolar çekiyor monster mağduriyeti diye,.. 4-5 aydır parasını gerı alamaynalar var 6 ay ürünü alamayan varhatta daha fazla..armut alır gıbı almayın şu laptopu..ürünü aldınız diyelıım servise işiniz düşmeyecek mı hiç?

almayın demıyorum sadece araştırın.

ucuz etin suyu kara olur...

• Yurtdışı Amerika fiyatlarına baktım 2050$ lık makinanın aynısını burda 7500 TL ye satıyor ordan direk sipariş verip getirtseniz bu makinayı 750TL(%18) vergisini veriyorsunuz...

Toplamda 4750 TL gibi bir fiyata gelmiş oluyor yuvarlak :) + KARGO 250 desen 5000 TL yapar Arada 2500 TL fark oluşuyor ben hesapladım ettim vs.vs. işin içinden çıkabilmiş değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz6577 -- 16 Eylül 2013; 17:56:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz6577

Yurtdışı Amerika fiyatlarına baktım 2050$ lık makinanın aynısını burda 7500 TL ye satıyor ordan direk sipariş verip getirtseniz bu makinayı 750TL(%18) vergisini veriyorsunuz...

Toplamda 4750 TL gibi bir fiyata gelmiş oluyor yuvarlak :) + KARGO 250 desen 5000 TL yapar Arada 2500 TL fark oluşuyor ben hesapladım ettim vs.vs. işin içinden çıkabilmiş değilim.

peki servislik durum olursa ne yapcan parça temini vs nasıl halletmeyi düşünüyon ?
  • Gene yurtdisindan temin edicem elektronik bir arizada mecideye koye goturucem sanki bu meretler kendilerine oz parcalarlami uretiliyor hepside barebone sistem bunlarin buradanda bulabilirsiniz caresini... Bukadar dert etmeyin bunlari turkiyede ki teknikservis sikintisini herkes biliyor zaten ..
  • oguz6577 O kullanıcısına yanıt
    Gümrükten bilgisayar geçmez. Zaten 1500$ üzerindeki alışverişler gümrükte çok özel vergiler ekleniyor. Ama uçakta yanında getirisen sorun yok.

Ayrıca artık gümrük işleri baya sıkı tutmaya başladı. Türkiyedeki ithalatçı firmalar haksız rekabeti gerekçe göstererek şikayet ediyorlar. Elektronik bir ürün bazen (şansa bağlı olarak) Türkiyedeki fiyatından bile daha pahalıya mal olabilir. Heleki kargo şirketleri zaten ekstra para alabilmek için direk olarak gümrüğe sokuyorlar.

Yani bazen mevzuatı öyle bir işletiyorlarki bilgisayarı gümrükten almak istemeyebilirsin.

Ayrıca klavye tuş takımını ve adaptörünü elektrik prizini değiştirmen gerekecek. 220 volta göre. Aldığın anda bozuk çıkma rsiki her zaman var.

Yurtdışından yoğun derecede alışveriş yapan birisiyim. Aslında şunu düşünmeye başladım. Fokus bilgisayar her ne kadar suçlu olsa da sanırım siparişlerini iptal ederek ön sipariş sisteminin çökmesine yol açan kullanıcılar da suçludur. Şöyleki; diyelim ki Nisan son haftası teslim şeklindeki siparişi Nisan ayının son haftası teslim edilmediği anda hemen siparişi iptal edenler para talep edenler olmuş. Hiç tolerans göstermemişler. Unutmayın en güçlü banka bile mudileri aynı anda paralarını çekmek isterse batar. Tabi burada focus bilgisayarın suçu azımsanmayak ölçüde büyük. Çünkü telefonlarını açmıyorlar. Gecikme hakkında rutin bilgilendirme yapmıyorlar. Bazen siteleri kapanmış oluyor iflas etttikleri düşüncesi doğuruyor. Üstüne üstlük habire cep telefonuna monster kampanya mesajı geliyor. Demekki sms e verecekleri paraları var!

İşte bütün bunları düşündüğümde her ne kadar ben çok karlı çıkmış olsam da netice itibarı ile bu durumun iyi olmadığı kanaatindeyim. Çok ucuza MSI bilgisayar alma fırsatı artık yok. Yada belkide zaten yoktu! Biz şans eseri aldık.

Bu arada Focus bilgisayar barebone bilgisayar satmıyor. MSI marka dizüstünü alıp üzerine monster markası yapıştırıyor. Ne farkeder diyeceksiniz fark soğutma sisteminde ve ses sisteminde.

• ön siparişli notebooklarda bir haftalık gecikmeler kabul edilebilir ancak 1 ay - 2 ay belki de daha fazla süren gecikmeler kabul edilemez. Müşteri herhalde parasını geri çekmek isteyecektir zaten 6 aylık ön siparişten sonra piyasaya yeni giren bilgisayarlar, ucuzlayan sistemler, daha uygun fiyata güzel laptoplar gelecektir.

Şikayetler

şikayetleri okuyun bakalım. Adam 2012 'de siparişi veriyor 2013 şubatta geleceği söyleniyor nisanda da gelmeyince para iadesi talep ediyor, eylül oluyor para iadesi yok.

Bir diğeri siparişi iptal ediyor 7 ay geçmesine rağmen para geri ödenmemiş, daha nice sorunlar var.

O mağdur olan insanların yerine kendinizi koyun bakalım içine sindirebiliyor musunuz ?

• MSI ın barebone sistemi işte yani sonuç itabari ile barebone sistemler MSI olsun CLEVO olsun barebone sistemin üzerine upgrade edebiliyorsunuz zaten işlemci ekrankartı fln...

Sonuç itabari ile ürün getirtebilenler var belki şans belkide başka birşey ama bi şekilde geliyor...

Mesela belli bir tarih veriyor ama tarihler arası çok uzun sanırım. Gemiyle flnmı geliyor bu bilgisayarlar bu kadar uzun sürüyor gelmesi... Bu işi türkiyede yapabilmek için gerçekten çok iyi bir hizmet ve çok hızlı şekilde ürünü teslim edebilmesi şart ..

Mesela yurt dışı fiyatına bakıyorum TR fiyatına bakıyorum gümrük kargo fln saymayalım vergileri fln saymayalım orda 4000TL burda 7500TL değilmi ben burdaki adamdam 7500TL verip alıyorsam o makineyi en geç 1 haftada ulaşması lazım elime yok teslim süresi aylar sürüyor yok ürün hala gelmedi fln alan adamın direk akına gelen dolandırılmak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz6577 -- 17 Eylül 2013; 12:57:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lordlombak

Bir diğeri siparişi iptal ediyor 7 ay geçmesine rağmen para geri ödenmemiş, daha nice sorunlar var.

O mağdur olan insanların yerine kendinizi koyun bakalım içine sindirebiliyor musunuz ?

Fokus bilgisayar suçsuz mu dedim?

Mağdurlardan biri de benim zaten teslim tarihinden 180 gün sonra gönderdiler. Cevap vermeden önce keşke tüm mesajı okusanız.
  • caqri kullanıcısına yanıt
    Bu ay'ın 11'in de yazmışsınız,bugün yarın elime geçer diye,cihazlar geldi mi??
  • talatcaner kullanıcısına yanıt
    Cihaz siparişimin üzerinden 20 saat geçtikten sonra elime ulaştı. Cihaz(lar) hatta. Yukarıdaki mesajları okursanız, zaten söylemiştim.

Sıkıntısız, sorunsuz kullanıyoruz. Bir gram olumsuz bir şey ile karşılaşmadım bu firma ile çalıştığım şu kısa zaman içerisinde..
  • caqri kullanıcısına yanıt
    İyi günler de kullanın Kullanılan panel ile ilgili bir kaç şikayet okumuştum,sizin bir hayli tecrübeniz olmuş,ekran ,görüntü kalitesi nasıl?
  • talatcaner kullanıcısına yanıt
    Çizim için kullanılacaksa, yani sürekli bir odaklanma ve farklı çalışma yerleri varsa ekran gayet iyi diyebilirim. Özellikle mat ışığı yansıtmama özelliği benim açıma süper mesela.

Ama film izlemek, oyun oynamak vs isteniyorsa, parlak ekran da kullanılabilir. Gerçi arasında dünyalar kadar bir fark yok bu arada, öyle yani açınca "Aaa bunun ekranı matmış" diyebileceğiniz kadar bariz bir durum yok. ;)
  • *" Bununla beraber tekrarlıyorum; MSI'nın benzer modellerindeki donanımsal bileşenleri yan yana koyup değerlendirmeyi "tekrar" yapınız ki, 5000 liraya böyle bir MSI almanızın "imkansız" olduğunu tekrar tekrar hatırlayınız. (Ürünün sıfır olduğunu, teşhir olmadığını varsayarak hareket edin ki, şuan piyasadaki yüksek performanslı MSI ürünlerin yarısından fazlası teşhir ve son kullanıcının bunu çözmesi imkansıza yakın) " demişsin caqri kardeş

caqri arkadaşım sana yukarıda belirttiğim sitelerdeki fiyatları ve ürünlerin yanında hediye olarak verilenleri dikkatlice incelemediğini görüyorum senin aldığın üründen 200-400 tl daha fazla olmasına karşın, 900 tl'yi nasıl hesapladın anlamış değilim? onuda msıların yanlarında verilen steelseries kulaklık mouse pad, taşıma sırt çantası ve msı faresiyle beraber bedava crysis 3 hunter edition ve standartında orjinal full sürüm oyuna yormanı ayrıca hepsinden önemlisi, kurumsallık bazında monstera bırakın rakip gösterilmeyi lafını bile edemeyeceğiniz bir kaliteye para veriyorsunuz. Monster harici bütün notebookların sıfır jelatinli ambalajları ve fabrikadan el değmeden üretildiğini düşünürsek, teşhir gibi cümleleri kullanmak çok doğru olmasa gerek. Msı ürünlerinin yada başka marka laptopların ürünlerinin yarısından fazlası teşhir ve bunu çözmeniz imkansız gibi asılsız iftira diyorum artık, benim sizin için monster çalışanı olduğunuzu ciddi ciddi düşünmeme sebebiyet vermektedir. Monsterda ürünler, fabrikada el değmedenmi üretiliyor da teşhir ve sıfır ürünü olmasın ? :))))

Bu forumdaki ve diğer forumdaki yazıları okuyan kişilere tavsiyem fiyatlandırmaları ve özellikleri direk buradan verilen fiyatlara değilde, ürünlerin sitelerinde görülen satış fiyatları üzerinden tercihlerini sıralamaları ve kararlarını vermeleri en doğrusu olacaktır. Çünkü bugün 5000 tl ye aldığınız laptoğun fiyatı burda 15 sn lik düzeltme ile eskaza 2500 tl ye inebilir diğilmi? :)))

İnternet sitelerinden fiyat almayınız diyorsunuz sanki monster nette verdiği fiyatların altına pazarlık edip daha ucuza ürününü satıyor, güldürmeyin beni lütfen, o sitelerde yazan fiyatlara oralardan ürünleri alıyor ve güvenilir bir şekilde garantiyse garanti, iadeyse iade, sıfır ambalaj ise ambalaj her türlü imkanlardan sorunsuzca faydalanıyorum. Çünkü neredeyse bakkaldan aldığım ekmeği bile "İnternette gezdiğim sitelerden" temin edeceğim, hiç değilse insanın yüzüne baka baka yalan söylemiyorlar...

"Ürünü almadan önce yardım alamıyoruz aldıktan sonra da eleştiren çok oluyor" diyorsunuz. Forumda ürün tavsiyesi istediğiniz zaman altına tavsiyeler sıralanıyor, bu forumların özelliklede donamım forumun en büyük nimetlerinden birisidir. Üstelik ürünü aldıktan sonrada tavsiye isterseniz yine yardımcı olmak isteyen bir çok arkadaşımız olacaktır. Ama tavsiye istemezseniz foruma yazmazsanız önsezimizle de bu durumu sezip, caqri arkadaşımız tavsiye istiyor diyemeyiz değilmi? :)

Neyse tüm bunların hepsi bir kenara aldığınızı belirttiğiz ürünleri güle güle kullanmanızı, bu ve bundan sonraki alışverişlerinizde pişmanlık yaşamamanızı dilerim...

• İlk bir kaç posttan sonrasını okumadım ama @cagri bey moralinizi bozmayın. Benim ilk laptopum Monster 4 yılı devirdi 5. yıla girdi, geceleri açık bırakırım download için yani neredeyse 24 saat çalışır daha tık demedi. Pes14 dahil bir çok oyunu da oynuyorum halen.

İkinci bir laptop alacağım ve bu yine Monster olacak. Ama benim bütçem maksimum 2500 TL. Yinede 2500 TL'lik bir Monster benim gözümde 50 tane HP'ye bedel.

Benim canavar Monster Z97V model emektar oldu artık ama halen taş gibi talibi varsa satabilirim de.

Şaka bir yana MSI'a param yetmez bütçeme göre bir konfigürasyon kuracağım Monster'dan.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.