Şimdi Ara

Monster Görüşlerim, gariplikler vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün itibarı ile Monster marka, 10.000küsür TL'yi bulan "2" adet laptop siparişi verdim. Ürünler özellikler itibarı ile tahmin edebileceğiniz gibi gayet uçuk.

Fakat foruma girip şöyle bir kaç araştırma yaptığımda olumlu/olumsuz bir dünya yorum ile karşılaştım ve tek bir firma üzerinde bu kadar farklı görüşlerin olması açıkçası beni şaşırttı.

Şunu söyleyeyim mesela; forumda okuduğumda gördüğüm en bariz şey, geçen dönemlere yönelik teslimat sürelerinde "abartı" gecikmeler yaşanması, telefonlarına ulaşılamaması, ücretlerin geri iade edilememesi filan oldu. Fakat ben görüşmeyi "ilk kez" dün yaparken, 2 dakika ara ile açtığım her telefon hemen cevaplandı, isteklerim doğrultusunda bana her türlü mail, teklif vs. anında yollandı. Yani firmanın karşı ilgisi, Toshiba olsun, Dell olsun, Asus olsun, tüm Türkiye satıcılarının en az 5 katı hızlıydı.

Bu nedenledir ki; sıraladığım özelliklere sahip cihazları, gerçekten yüklü fiyatlara sahip olmalarına rağmen düşünmeden ödemeyi gerçekleştirdim ve ürünleri satın aldım.

Teslimat olayı mesela, sanırım ben kampanyanlı döneme denk geldim ama yetişmişse bugün, en geç yarın cihazlar benim elimde olacak mesela..

Fiyatlandırma konusuna gelelim; şahsen ben fiyatları çok abartılı bulmadım, her ne kadar eski fiyatlarını bilmesem de..

Şöyle ki; 17.3", 16 GB ramli, 240 GB SSD'li, 3 GB DDR5 GT770M ekran kartlı, Blu-Ray okuyuculu, 4. nesil işlemcili, orjinal windowslu vs vs bir laptop'un fiyatı 5.000 TL civarı çıktı. Bugün baktığınızda, emsal olabilecek hemen tüm ürünlerin fiyatları da bu ve buna yakın olacak şekilde. ( Asus'undan, Toshiba'sına bilmem nesine kadar araştırmadığım marka/model kalmadı diyebilirim)

Monster firmasını tercih etmemin sebebi ise; (Ki tam bir Alienware hastasıyımdır ) oyuncuya ve performansa yönelik makinaları üretiyor/üretmeye çalışıyor olmaları. Bununla beraber tamamen "Türk" firması olmaları...

Kaldı ki; geniş çaplı incelememde, 6 ay ürünü bekleyip gitmediği yer kalmayan bir adamın bile ürünü aldıktan sonra aldığı performansla paralel olarak görüşleri 180 derece değişmiş ve memnun kalmış.

Ürünlerin performansına negatif yaklaşan kullanıcı sayısı %5 civarı gibi bir şey.

Yani ben ürünü aldığım için gayet huzurluyum. Firmanın yaklaşımı ciddi anlamda tatminkar. Yüksek performanslı bir çok ürün kullanıyoruz, bunlara Asus G75VX bilmem ne de dahil. O ürünlerin hemen hepsinin performansını da çok iyi biliyorum. Aldığım bu ürünün de bunların hemen hepsinin önüne geçeceğine de şahsen çok eminim..

Umarım ürünü aldığımda görüşlerim değişmez ama, şirket sadece shipping kısmında bir takım sorunlar yaşadığı için 2-3 aylık bir dönemde tedarikde sorun yaşadı diye yerden yere vurulmasına da gerek yok diye düşünüyorum. Bu şekilde hiçbir firmamızı bir yere getiremeyeceğimiz de aşikar zaten...

• 5000 lirayı saydığınız bilgisayara vermeniz enteresan gerçekten bu kadar araştırma yapmış iseniz gerçekten.

Alienware hastasıyım diyorsnuz, ve benım saydıgınız bilgisayarla hemen hemen aynı fakat gtx680m'li (gtx770m'den daha performanslı) ve 3630qm'li (4700mq ile hemen hemen aynı performans) lı bilgisayarım var satılıkta ve 6000 liraya satıyorum. Size benım urunumu alın demıyorum ama dedıgınız urune 5000 verecegıme ben her türlü 6000 verip alienware alırdım (hele ki hastası iseniz). Bu arada laptop'um sıfır ve garantili oldugu ıcın 2.el tedirginliği de olmayacaktır.

Kaldı ki benım bilgisayarımı da bi kenara bırakın, verdiğiniz fiyata gtx 770mli pc almak bence cok mantıksız şu anda piyasada belli bir fiyat eşiginin üstü (benım ıcın 3000 lira) çıkıldıktan sonra ya gtx680m li ya gtx 780m li pc alınmalı.

(Bütün bunları sizin monster'ın bir çalışanı olmadıgınızı düşünerek ve burada monster propogandası yapmaya çalışmadıgınızı varsayarak söyledim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *ShagraX* -- 11 Eylül 2013; 10:14:43 >

• *ShagraX* kullanıcısına yanıt
    Monster çalışanı olduğumu düşünebilmeniz bile firmaya ne denli koşullu yaklaştığınızı açıkça belirtiyor, şaştım kaldım doğrusu.

Bahsettiğiniz ekran kartına ve saydığım diğer özellikleere sahip bir bilgisayarı 5.000 TL'ye almam mümkün değil takdir edersiniz ki. Kaldı ki hadi o da olsun 6000 TL vereyim dersem, işin sonu gelmiyor. (Yola çıkarken 3.500 - 4.000'di sınırım)

Alienware konusuna gelelim. Amerika ile bizzat canlı telefon görüşmesi yaptım. Adam Türkiye'ye shipping hizmetleri olmadığını, anca bir arkadaş veya işte ne bileyim bir tanıdık vasıtası ile "hediye" formunda alabileceğimi söyledi. Kaldı ki, garanti durumunu siz de biliyorsunuz, herhangi bir sorunda yurt dışına çıkarmak zorunda kalmam, iş yerinde en az 1 aylık( ki bu en az süre ) bir aksama yaşayacağıma işaretti.

Sonuç olarak; bu firmanın referanslarını, bilgisayarlarının kullanım performanslarını vs. kısa sürelerde de olsa, işin ehli şahıslardan aldım diyebilirim. Öyle olmasa onca araştırma sonucunda buraya yönelmezdim. Tekrarlıyorum, umarım yanılmam. Ama yanılacağımı da şahsen "hiç" sanmıyorum.

2 TB + 256 GB SSDli, GTX 770M'li, 32 GB Ram'li bir Toshiba sadece 500 TL farkla satılıyor şuan Qosmio serisinde, ama onu almadım örneğin. Çünkü kasa yapısı itibarı ile o özellikleri kaldıracak soğutma sistemine sahip değildi vs vs.. Asus deseniz, G serisinde 670M kullanmış, yine geride.

Aldığım bilgisayarın fiyatını etkileyen; SSD ve Blu-Ray okuyucu gibi ek özellikleri olduğunu da unutmayalım. 2-3 özellik kıssam 4.200 - 4.300 TL civarına geliyor.

İşletim sistemi, Optik sürücü, SSD tercihlerini kullanmadığımda şu bilgisayar tekrar hesaplıyorum, yaklaşık 1.200 TL civarı fiyat düşümüne gidiyor.

Yani bilgisayarları özellik olarak karşılaştırırken, üzerlerinde bulunan her bileşene iyi dikkat etmek lazım. Yeni nesil 4700 işlemci 3630'dan çok mu daha iyi? Belki Hayır, ama en nihayetinde yeni ve daha pahalı falan filan.

Yani sonuç olarak elektronik işi, her daim ucu açık, tartışmaya açık bir piyasa. Aynı ürünü yıllarca kullanıp hiç sorun yaşamayanla, servis kapısından çıkmayan bir çok kullanıcı da örnek verilebilir falan filan..

Bu yüzden bekleyip görme taraftarıyım şahsen. Keşke Alienware TR'de aktif ve GÜVENLİ olarak adam gibi satılsa da, biz de gözümüz kapalı alsak, servisinden bilmemnesinden güzelce faydalanabilsek..

• benim merak ettiğim hangi kasa ? ayrıca 5000tl doların bu kadar pahalı olması durumunda çok da abartı değil ben 15,6" msı kasa modelini kullanıyorum fiyat/performans paritesinde ciddi iyi ancak tek sıkıntı ağırlık ve taşıma zorluğu onun dışında kalite ve görsellikte ciddi avantajlı.
  • Alacağım ürünün tüm detaylarını yazayım da madem, akıllarda soru işareti bırakmayalım..

MONSTER® Q47MS-17631 17.3"

• Hemen Teslim
    • 4. Nesil Intel® Core™ i7-4700MQ 4-Cores; 6MB L3; 47W; 22nm
    • 4. Nesil Intel® HM87 Chipset
    • 3 GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 770M
    • 17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Mat LED Ekran
    • 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz SODIMM Kingston
    • 240GB Kingston HyperX 3K SSD Disk 6GB/sn ( Okuma : 555 MB/s - Yazma : 510 MB/s )
    • 750 GB Western Digital Scorpio Black 7200RPM
    • 6x Blu-Ray READER & 8x DVD+-RW WRITER; Tray Load; SATA
    • Türkçe Klavye ( TR ) Işıklı, Mavi
    • Windows 8 Professional 64-Bit
    • 2-in-1; 802.11b/g/n WLAN and Bluetooth™ v3.0 Module; Half Mini-Card PCIe Adapter
    • HD Kamera
    • 2x USB 2.0 + 3x USB 3.0
    • Internal Bluetooth™ 4.0
    • Notebook Sırt Çantası
    • Microsoft Kablosuz Mouse

• Bence bunlar gayet güçlü bilgisayarlar ve doğru bir tercih olduğunu düşünüyorum.Donanıma göre fiyat da uygun.Hayırlı olsun.Arızasız ve sorunsuz bir şekilde iyi günlerde kullanmanızı dilerim.
  • LokmanHekim kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum. Dün siparişi verdik, bugün geliyor cihazlar. Detaylı incelemelerden sonra vaktim olursa fotoğraflarla da süsleyerek ayrıntılı bir sunum yaparız burda cihazla ilgili.

Bu arada; Monster çalışanları 2-3 ay önce ne durumdaydılar bilemiyorum ama, tekrarlıyorum; adamlar her aramamda açıyor, gayet nazik davranıyor ve her şeyi en ince şekilde halletmeye çalışıyorlar. 1 gün gibi bir sürede de ürünü göndermiş olacaklar ayrıca. Ya ben çok şanslı kaldım, ya da bazı arkadaşlarımız çok şanssız oldular bir dönem..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ShagraX*

5000 lirayı saydığınız bilgisayara vermeniz enteresan gerçekten bu kadar araştırma yapmış iseniz gerçekten.

Alienware hastasıyım diyorsnuz, ve benım saydıgınız bilgisayarla hemen hemen aynı fakat gtx680m'li (gtx770m'den daha performanslı) ve 3630qm'li (4700mq ile hemen hemen aynı performans) lı bilgisayarım var satılıkta ve 6000 liraya satıyorum. Size benım urunumu alın demıyorum ama dedıgınız urune 5000 verecegıme ben her türlü 6000 verip alienware alırdım (hele ki hastası iseniz). Bu arada laptop'um sıfır ve garantili oldugu ıcın 2.el tedirginliği de olmayacaktır.

Kaldı ki benım bilgisayarımı da bi kenara bırakın, verdiğiniz fiyata gtx 770mli pc almak bence cok mantıksız şu anda piyasada belli bir fiyat eşiginin üstü (benım ıcın 3000 lira) çıkıldıktan sonra ya gtx680m li ya gtx 780m li pc alınmalı.

(Bütün bunları sizin monster'ın bir çalışanı olmadıgınızı düşünerek ve burada monster propogandası yapmaya çalışmadıgınızı varsayarak söyledim )

çok doğru bir noktaya değinmişsiniz, ağzınızdan resmen bal damlamış ama bu cevabınıza benimde eklemek istediğim birkaç şey var.

http://www.sanalmarketim.com/msi-gt60-superr-2oc031tr-core-i74700mq-16gb-2x128gb-ssd-750gb-gtx770m-3gb-156-full-hd-bluray-win-8-gaming-pack-hediyeli/p_48338/

http://www.sanalmarketim.com/msi-gt70-superr-2od206tr-core-i74700mq-16gb-2x128gb-ssd-750gb-gtx780m-4gb-173-full-hd-bluray-win-8-gaming-pack-hediyeli/p_48339/

http://www.sanalmarketim.com/msi-gt70-superr-2od453tr-core-i74700mq-16gb-2x128gb-ssd-1tb-gtx780m-4gb-173-full-hd-bluray-win-8-gaming-pack-hediyeli/p_50122/

başka sitelerden de firmalardan da fiyat alabilirsiniz.

yukarıda belirttiğim linklerden ürünlerin fiyatları ve özelliklerine dikkatle bakılmasını ve ekipmanlarınında bu fiyatlara dahil olduğunu ( steelseries kulaklık, bedava crysis 3 ..vs gibi oyun, steelseries mouse pad, mouse ve taşıma sırt çantası) düşünerek yorum yapmak gerekirse açıkcası caqri arkadaşımızın ciddi kazık yediğini düşünmekteyim. Nedenmi? çünkü monsterdan almış olduğunuz ürünlerin kasaları msı ile aynı olmasına rağmen, içerisindeki anakartın kalitesinden şüphe etmekteyim. Aynı zamanda msı larda bulunan ekstra fanla isteğe bağlı olarak soğutmayı güçlendirebiliyorsunuz. ve anakart ile ekran kartlarını saran bakır soğutmalarlada ciddi bir hava sirkülasyonu ile laptopunuzun ciddi anlamda içeriden soğumasına sebebiyet vermektedir. ürünlerin soğutmasının etkili olduğunu nerdenmi biliyorum? çünkü msı gx70 modeline sahibim ve saatlerce bf3 full ayarlarda kasmama rağmen ısınmadan eser yok!. üstelik klavyeleride ışıklı ve win8 işletim sisteminede sahip olduğu ve msı gibi dünyaca tanınmış bir markanın markasına ve teknik servis hizmetleri garanti şartları ve garantisine de para verdiğinizi düşünürsek. caqri arkadaşımızın yine tekrar ediyorum CİDDİ CİDDİ KAZIKLANDIĞINI düşünmekteyim...

kusura bakmayında 5000 tllik iki adet notebooğunu burayı okuyarak firma hakkında bilgi sahibi olan kişinin parasını gözünden çıkararak sonucu belli olmayan bir yolculuğa çıkarması açıkacası bana mantıksız geliyor. Firmanın sizin telefonlarınıza cevap vermesinide sizin çok şanslı olduğunuzu ya da 10000 tl yi gözüncen çıkarak olan bir insanın daha fazlasınıda gözden çıkarabileceğini düşünerek size özel bir ilgi gösterdiklerini varsayıyorum :)

*ShagraX* isimli kardeşimizin attığı son msjda bulunan cümleyi tekrar hatırlatarak iyi günler diliyorum :)

"(Bütün bunları sizin monster'ın bir çalışanı olmadıgınızı düşünerek ve burada monster propogandası yapmaya çalışmadıgınızı varsayarak söyledim )" by *ShagraX*

• Bence 5000 TL bu konfigüredeki makina için çok pahalı 5000 TL yazık günah kanaatindeyim... Bu konuyu görünce yurtdışında biraz custom laptop yapan yerleri dolaştım baktım ve çok daha iyi özellikteki makinaları daha iyi fiyata satın alabiliyorsunuz fiyatlar tabiki yurtdışındaki fiyatlar ama çok çok daha iyi bir konfigure yapabilirsiniz o fiyata....

İmkanlar kısıtlıysa Türkiyeden almak daha mantıklı birde monster laptop ile bir sıkıntı yaşayan biri vardı birsürü para vermiş laptopu gelmemiş fln adam aylardır savaşıyormuş bu adamlarla parayı geri alabilmek için vs.vs.

Hayırlı uğurlu olsun diyelim...
  • Hayırlı olsun, sanki biraz pahalı ama yapacak bişey yok artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumları okuyorum da, açıkçası hafif tebessümle beraber şaşkınlığımı da gizleyemiyorum. :)

Saydığım özelliklere ve o fiyata sahip notebook vardı da ben mi göremedim?

Yurt dışından bahsediyorsunuz da, hangi garanti kapsamından yararlanıyorsunuz?

Onu da geçtim, internet sitelerinden fiyat alıyorsunuz. :)

Size sıfır olmadığını kanıtlayamayacağınız en uçuk makineyi yaklaşık 1.000 dolar ucuza getirme teklifi versem, ne dersiniz mesela?

Bu nedenle arkadaşlar;

* Kurumsal satış mantığını benimsememiş, tek bir merkezden satış yapmayan hiçbir firmanın verdiği fiyatları baz almayınız.

* Bununla beraber tekrarlıyorum; MSI'nın benzer modellerindeki donanımsal bileşenleri yan yana koyup değerlendirmeyi "tekrar" yapınız ki, 5000 liraya böyle bir MSI almanızın "imkansız" olduğunu tekrar tekrar hatırlayınız. (Ürünün sıfır olduğunu, teşhir olmadığını varsayarak hareket edin ki, şuan piyasadaki yüksek performanslı MSI ürünlerin yarısından fazlası teşhir ve son kullanıcının bunu çözmesi imkansıza yakın)

Son olarak üzüldüğüm nokta şu;

Bilgisayarı almadan önce onlarca araştırmalar yapıyoruz. Bilgi ve kalitesine güvendiğimiz sitelerde arkadaşlarımızdan yardım almak için öneri konuları açıyoruz. Fakat her ne hikmetse, bu konular aktifken ve biz bazı şeyleri araştırma aşamasında iken kimse çıkıp bize yardımcı olmuyor ama, biz ürünü aldıktan sonra şöyle olumsuz böyle olumsuz türlü türlü senaryolar yazılıyor.

Bu daha önce şahsi alımlarımda da çok kez başıma geldi ama, onca senelik elektronik alışveriş hayatımda bir kez olsun yanılmadım ve hataya düşmedim. Kullandığım elektronik cihazların da bir tanesinde dahi herhangi bir sorun yaşamadım bu güne kadar..

Bu denli parayı verip bir cihaz sahibi olabilmek için biz elimizden gelen araştırmayı yaptık, yurt dışındaki satış firmaları ile görüştük, sonuç alamadık.

Asus'a baktık, istediğimiz cihazı bulamadık.
    Toshiba desen fiyasko, Dell desen bu kategoride ürünü yok, HP'dir bilmem nedir zaten çöpe atıyorum.

Geriye MSI ve Monster kaldı ki; MSI'ın bahsettiğim gibi bu özellik ve boyutlardaki makinaları ne yazık ki bundan daha pahalı.

Biz de güvendik ve Monster firmasından almaya karar verdik...

Ürünler elime de geçti, açtım, inceledim, herhangi bir sorun yok. Tek eksiği kasanın fiziksel tasarımı gibi duruyor ama, onu da zaten alırken farkında olarak almıştık.

Her türlü yoruma saygım var ama, saygısız yoruma da tepkimi koymadan edemiyorum.,

Tekrarlıyorum; pahalı diyebilmek için canlı örnekle daha ucuzunu bulmanız gerekmektedir. Bunları bulurken de, İstanbul Bilişim tarzı yurt dışı menşeyli çalışan, gelen ürünlerin daha önce açılıp açılmadığını bilmediğiniz tarzda firmaları baz almamanız gerektiğini düşünüyorum.

Yanılıyorum ya da yanılmıyorum, karar sizin..

İlginize teşekkürler arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Hayırlı olsun, sanki biraz pahalı ama yapacak bişey yok artık

Hocam baya pahaliya almis arkadas bence
    Sen gtx680mli notebooku 2600 a aldin.
    Bu laptop iki kati fiyat ve ekran karti kotu
    Madem o kadar verecek paran var
    Git ekran kartina yatirim yap ben o fiyata kendim alsam en az gtx780m veya gtx780m sli alirdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazların sıfır olmadığından bahsetmişsin ama benim söylediğimwww.sagernotebook.com bu markalardan bahsediyorum ben ve monster da bu ve bunun gibi olan markalardan alıyor yani FASON dediğimiz mevzu isterseniz buraya bir liste atayım kasaları fln inceleyin ve bakın monster bilgisayarlardaki kasa hangi markanın kullandığı kasa :)))

Zaten customizable laptoplardan bahsediyoruz illaki bunları üreten biyer var ama burda el emeği göz nuru tr de üretilmiyor o adamlarda yurtdışından getirtiyor makinaları yada parçaları :)))

Ayrıca yazmış olduğun özelliklerdeki makinada ahım şahım birşey yok bence ekran kartı dışında ...

Mesela Asus N550JV modelini çıkarttı yeni bende ona takıldım bayadır amazonda 1085 $

• 4. Nesil Intel® Core™ i7-4700HQ 4-Cores; 6MB L3; 47W; 22nm
    • 4. Nesil Intel® HM86 Chipset
    • 2/4 GB GDDR3 nVIDIA® GeForce® GT 750M
    • 15.6" Full hd ( 1920 x 1080 ) Mat LED Ekran
    • 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz SODIMM
    • 1 TB HDD
    • DVD-RW
    • Q Klavye Işıklı, beyaz
    • Windows 8 64-Bit
    • 2-in-1; 802.11b/g/n WLAN and Bluetooth™ v4.0 Module
    • HD Kamera
    • 3x USB 3.0

bu tarz özellikler var ve senin almış oldugun makineden farkları ise

4700HQ turboda 200Mhz MQ dan hızlıdır
    Chipseti HM86 dır
    Ekran kartı 128bit DDR3 tür
    Bunların dışındakileri zaten custom edebiliyorsun :)

Ram, HDD, SSD, Wifi Card....

Ben size bişey demiyorum zaten dışardan alamıyorsanız burdan almak daha mantıklı heleki ihtiyaçsa 1000-2000 TL ye bakılmaz uzun vadede elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz6577 -- 11 Eylül 2013; 17:21:03 >

• Güle güle kullan inş nazar fln değmezde arıza çıkartmaz sana... Birde aldığın alet hakkında inceleme yapabilirmisin sıcaklı değerleri performans vs. gibi ?
  • Yani tabii ki arkadaşlar fiyat ucuz değil, bunun biz de farkındayız. Ama dediğim gibi öyle yorumlar geldi ki, sanki piyasada bu tarz özelliklerde bilgisayar uçuşuyor da, biz tamamen gözümüzü kapatıp bu firmadan almışız gibi.

Laptop geldiğinden beri denemek yerine, buradaki yorumlar nedeni ile kalkıp tekrar tekrar araştırmalar yaptım ama yok arkadaşlar.

Yani sırf ekran kartı GTX 680M diye, SSD'si olmayan, 15.6", Blu-Ray'siz bir laptopu, bizim aldığımız laptop ile karşılaştırmak nasıl bir mantıktır mesela?

Asus'un N serisinden bir cihaz bizde de var, tamam hızlı güzel eyvallah ama bu özelliklere yanaşamıyor bile. SSD'si yok, ekran kartları daha düşük özellikli vs vs..

MSI'dan bir kaç model buldum ama, onlar da pahalı arkadaşlar.Zaten Türkiye piyasasında bu tarzda karşımıza çıkan tek ürün de MSI.(Asus G serisini saymıyorum, zaten ondan da 1 adet bizde mevcut).. Yani en başa dönüyorum, hiç almamışım gibi düşünüyorum, yine yol bu bilgisayara çıkıyor, değişen hiçbir şey yok.

Ha diyorsanız; keşke 1000 TL daha verip MSI alsaymışsın diye, ona tamam derim. Zaten aklımı karıştıran tek ürün de MSI GT70 SuperR 2OD-206TR ürünüydü ki, arkadaş da emsal olarak bunu göstermiş.

Ürünün ciddi olarak artıları var ama, kalkıp 900liralık farka da ne yazık ki ben çıkamadım. Bu ürünün sahip olduğu ekran kartı, donanımları düşünüldüğünde zaten o farkı hak ediyor ama, ne yazık ki o seviyeye ben çıkamıyorum. E belli kriterlerin altına da inemediğime göre, tekrar tekrar aynı noktaya geri dönüyorum arkadaşlar..

• Benim takıldığım nokta şu çok uçurum bir fark yok aslında donanımsal olarak. Chipset desen aynı İşlmeci desen aynı tek fark ekran kartı ve içindeki 2 HDD takılması ...

Tabi ihtiyaca göre böyle şeyler o yüzden zevkler renkler mevzusu tartışılmaz bunlar :)...

Tekrar Tekrar hayırlı olsun diyorum umarım bu bilgisayarı bizler için inceleyip buraya yorumlarını ve çıkan değerleri aktarırsınız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Hayırlı olsun, sanki biraz pahalı ama yapacak bişey yok artık

Hocam baya pahaliya almis arkadas bence
    Sen gtx680mli notebooku 2600 a aldin.
    Bu laptop iki kati fiyat ve ekran karti kotu
    Madem o kadar verecek paran var
    Git ekran kartina yatirim yap ben o fiyata kendim alsam en az gtx780m veya gtx780m sli alirdim

Arkadaş bana gel değişelim dese değişmem zaten Laptop da en önemli parça ekran kartı bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence siparişiniziiptal edip msi 780 ekran kartlı modellere bi bakın
    daha uyguna bulabilirseniz
    http://www.sanalmarketim.com/msi-gt70-superr-2od206tr-core-i74700mq-16gb-2x128gb-ssd-750gb-gtx780m-4gb-173-full-hd-bluray-win-8-gaming-pack-hediyeli/p_48339/
    bu model olabilir.
  • Ya da ekran kartini upgrade etceksib gtx780m e

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI da biraz ş....siz lik var 4.nesil işlemcinin en alt versiyonunu koymuş adamlar neden 4800 serisi yada 4900 serisini koymuyor... birde 6bin liralık makina...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.