Şimdi Ara

Monster Görüşlerim, gariplikler vs. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sonuç olarak çalıştığım bilgisayardan totalde memnunum. Açıkçası MSI için birkaç fiyat araştırması yaptığımda, birkaç siteden aldığım fiyata yakın fiyatlarda GT70 serilerini alabileceğimi ben de gördüm. Fakat bu kadar yüklü fiyata, kaynağı belli olmayan/ürün teknik servis veya satışını "yetkili" bazında yapmayan bir yerden bir cihaz almadım daha önce. Açıkçası almayı da göze alamıyorum nedense. Tamamen tercih meselesidir yani, ilgilendiğiniz ve zamanınızı ayırıp konu üzerinde bilgi paylaşımı yaptığınız için teşekkür ederim.

Bilgisayar saat gibi çalışıyor, günde ortalama 14 saat açık, bunun aktif 7-8 saati çizimle geçiyor. Daha tık demedi bilgisayar; öyle ki ekran kartının sıcaklığı 50 dereceyi dahi geçmiyor çizim yaparken. (Turbo Fan açmadan)

Dün 1-2 performanslı oyun denemesi yaptım, turbo fan harici GPU'nun sıcaklığı maks. 65 dereceye çıkıyor. Turbo fanı aktif ettiğimde ise şaka gibi 15-20 saniyede bu değer 55lere düşüyor.

Asıl olan fiyat ise evet; beki 200-300 TL fazla vermişimdir makineye. Ama ben performansından ve ürünün müşteri hizmetlerinden ciddi anlamda memnun kaldım. "Tavsiye eder misin?" diye sorsalar da, cevabım "Evet" olacaktır. Özgür bir piyasada isteyen herkes her ürünü alabilir. Amaç; sorunsuz ve verimli bir bilgisayar sahibi olabilmek, marka/model bir yerden sonra 2. planda kalıyor, örneklerini çok yaşadım ve yaşamaya da devam ediyorum..

@GAMEHUNTER

Teşekkür ederim, açıkçası ben de başlarda bu fiyatlara çıkmayı düşünmemiştim ama 200-300 daha vere vere bu konumlara geldik. Elimdeki cihaz en az 5-6 sene götürür izlenimi veriyor bana şahsen, umarım yanılmayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caqri -- 27 Eylül 2013; 9:17:28 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.