Şimdi Ara

MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU- (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
54.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Psn id'm Chemdawog arkadaşlar, HR 77'yim her türlü dps/supportluk yaparım, yardımcı olmaya çalışırım. ^^ beraber oynamak isteyen varsa ekleyin, oynarız.
  • Diablos'u öldürdüm ama forge weapon'da Diablos Bow gelmedi. Nasıl açılıyor bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Street Fighter Ryu kostümü görevi bende görünmüyor sebebi ne olabilir. Daha önce hiç arenaya girmemiştim, challange listesinde bir sürü görev var, youtube'da izlediğim ryu görevi görünmüyor "Down the dark,muddy path"
    Bahsettiğiniz LR Ryu armor/outfit eventı şu anda aktif değil o yüzden göremiyorsunuz.

Bu hafta ve önümüzdeki hafta HR Ryu Alfa seti için The Awakened Satsui No Hado I-II-III görevleri açık olacak. 8 level Nergigante yi 4 kez öldürerek ticketları toplamanız lazım. I, II ve III ün farkı farklı silahların aktif olması, farketmeksizin hangisine aşina iseniz onu bitirebilirsiniz. 3 ünü de bitirmenize gerek yok 4 kez aynı silahla tamamlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkans

Bahsettiğiniz LR Ryu armor/outfit eventı şu anda aktif değil o yüzden göremiyorsunuz.

Bu hafta ve önümüzdeki hafta HR Ryu Alfa seti için The Awakened Satsui No Hado I-II-III görevleri açık olacak. 8 level Nergigante yi 4 kez öldürerek ticketları toplamanız lazım. I, II ve III ün farkı farklı silahların aktif olması, farketmeksizin hangisine aşina iseniz onu bitirebilirsiniz. 3 ünü de bitirmenize gerek yok 4 kez aynı silahla tamamlayabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Bi kaç gün önce arkadaşlarla aldık bu Ryu kostümünü, dediğiniz gibi nergigante yi kestik arenada. High Rank güzel bi kıyafet, lightning resistansı var. High rank Kirin keserken epey iş gördü. Görev aktif yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• akşam 3 kişi son bossu kesemedik süre yetmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCustomizer

Bi kaç gün önce arkadaşlarla aldık bu Ryu kostümünü, dediğiniz gibi nergigante yi kestik arenada. High Rank güzel bi kıyafet, lightning resistansı var. High rank Kirin keserken epey iş gördü. Görev aktif yani.

Alıntıları Göster
    LR armor eventı aktif değil demiştim , HR ın 2 hafta aktif olacağını ve dinamiğini açıkladım zaten. Giant barroth kestiğiniz low rank ryu armoru aldığınız görev aktif değil.

• Arkadaşlar bu armorları upgrade ederken armor sphere seçeneklerinden 4-5 tane gözüküyor. Hepsi sadece defansı mı etkiliyor bunları neye göre vermek lazım acaba?

• Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkans

LR armor eventı aktif değil demiştim , HR ın 2 hafta aktif olacağını ve dinamiğini açıkladım zaten. Giant barroth kestiğiniz low rank ryu armoru aldığınız görev aktif değil.

Alıntıları Göster
    Tamamdır ben aynı kıyafetlerin bir de low rank olanı verdiklerini bilmiyordum, teşekkür ederim

• aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Armor sphere leveline göre daha cok puan veriyo. Mesela bi armoru maxlamak icin armor sphere 1den 50 tane lazimda armor sphere 2 den atiyorum mesela 25 tane lazim. Ilk bas en düsük lvl olanlarini harca.

• JazHoyt J kullanıcısına yanıt
    Hangisi? Xeno jivami?

• ekostros kullanıcısına yanıt
    Bowu craftlamak icin 4 item lazim. 4 itemden 1 tanesini buldugun zaman aciliyo diye biliyom. Diablosu bi kac kere daha kesip bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: KOEMAN32

Bowu craftlamak icin 4 item lazim. 4 itemden 1 tanesini buldugun zaman aciliyo diye biliyom. Diablosu bi kac kere daha kesip bak.
    Sonradan farkettim diablos bow upgrade'de seçiliyormuş.Bow Bone Tree'de. Bir youtube videosu izlemiştim oyunun en zor yaratıklarından birini bow'la (Cera Coilbender) 50 saniyede öldürüyordu ona sormuştum "Diablos bow açılana kadar tobi kadachi bow kullan, Diablos açılınca ona geç" demişti. Dün forge weapon'dan bone bow yaptım ve Diablos bow'un 2. seviyesine kadar upgrade edebildim.
  • KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt
    Anladım. Çok teşekkür ederim yardımınız için

• ekostros kullanıcısına yanıt
    diablosun silahlar zaten hemen hemen her silah türünde en iyisi. non element decoration verdinmi daha da gücleniyolar.
  • aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Öd.
  • Arkadaşlar selamlar.Oyuna dün başladım ve şuan da Insect Glaive silahı ile oynamaktayım.Fakat şuanki görüntüye göre neredeyse çoğu bossun Insect Glaive'a karşı bir weaknesslığı mevcut değil.Genelde hammer ve great swordlar baş gösteriyor.Silah tercihimi sizce değiştirmeli miyim ? bir de bazı bossların farklı farklı elementlere karşı savunmasızlığı var.Bunlar için yeniden bir silah mı üretmem lazım ya da jewel tarzı bir şey yapmam mümkün müdür ?
  • FANGLORD F kullanıcısına yanıt
    Oyunda bütün silahların kendi avantajları var. Bana sorarsan IG çok avantajlı bi silah; sadece alışman gerek. İçin rahat olsun sıkılınca değiştirirsin. Evet yeni bir silah üretmen gerekiyor ateş için farklı, elektrik için farklı. Ben 3 tane IG silahı yapmıştım mesela; ateş, su, elektrik.

Bu arada yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar varsa ekleyebilir psn: YCago

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇağdaşGrbz -- 19 Mayıs 2018; 1:37:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇağdaşGrbz

Oyunda bütün silahların kendi avantajları var. Bana sorarsan IG çok avantajlı bi silah; sadece alışman gerek. İçin rahat olsun sıkılınca değiştirirsin. Evet yeni bir silah üretmen gerekiyor ateş için farklı, elektrik için farklı. Ben 3 tane IG silahı yapmıştım mesela; ateş, su, elektrik.

Bu arada yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar varsa ekleyebilir psn: YCago
    Hocam öncelikle cevabınız için teşekkkürler.Peki su elementli bir silah üretmem için aqua sac grindlamam gerekiyor ve bu Jyuratodus bosundan düşüyor.Tekrar tekrar eski bossu nasıl kesebilirm ? görev kısmına baktım fakat tekrar edilemez diyor.
  • FANGLORD F kullanıcısına yanıt
    Upgrade materyallerin yeterli değilse ise evet aynı bosu bunları toplayana kadar kesmen gerek. Oyunda 2 seçeneğin var; biri investigation görevleri, diğeri optional görevler. Bu görevleri istediğin kadar yapabilirsin. Önerim ilk olarak optional görevleri 1 kere bitirmen. Sonrasında istediğin kadar investigation görevi yapabilirsin. Optional görevler 1 kere (özel) ödül verirken investigation görevleri sürekli ödül verir. Gördüğün her izi topla ve yaratıkların kuyruk vs parçalamaya bak. Bu şekilde sürekli investigation görevleri açılacaktır.

Edit: Su elementi yapacaksan element hasarı görünen yerde gri renkte görünüyorsa bhnlar özel skillerle kullanabilirsin. Hr düşükse şimdilik grileri yapma. Daha sonradan rahatlıkla yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇağdaşGrbz -- 20 Mayıs 2018; 1:59:55 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.