Şimdi Ara

MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU- (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
54.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok dostum karakter konuşmuyor biliyorum. Konuştuğumuz kişilerin sesi kesiliyor. Gelmiyor yani. Sadece altyazıdan okuyabiliyorum. Bazen oluyor bazen olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-90F8184DD -- 23 Mayıs 2018; 13:26:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoRriZ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumunuz için.Oyuna başladığımdan beri insect glaive ile oynuyoru ona göre bir set dizicem.Silah konusunda en azından şu anlık bir sıkıntı yok.Zırh konusunda hangisini yapsam karar veremedim.End game buildlerini biraz araştırıp o farmlayacağım bosslara karşı bir önlem anlam daha doğru olacak gibi sanki

Edit: High rank setlerideki a ve b seçenekleri ne anlama geliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FANGLORD -- 23 Mayıs 2018; 13:42:50 >
  • Arkadaşlar upgrade yapacağımız silaha ait nesneletin üzerinde soru işareti çıkıyor ismi bile yazmıyor nerden bulabilirim bu nesneleri?

• Tam emin değilim ama oyunda ana story de ilerledikçe açılıyor diye biliyorum onları
  • Assignment kısmında Odogaron kesmem gerekiyordu geçen gün yapayım dedim bu görevi. Ne yaratıkmış arkadaş S.O.S flare attım 1 kişi geldi yardıma 3 kere öldüm görev iptal oldu. O kadar da zorlamıştık sonlara gelmiştik nerdeyse yaratık zehirli gazların olduğu bölgelere kaçıp duruyor canım azalıyor sürekli :(

• aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Dostum bende aynı görevdeyim bana kimse gelmiyor ya. Sos flare atıyorum defalarca şifrede yok anlamadım bir şey. Eskiden çağırırken hemen bağlanıyorlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: FANGLORD

Teşekkürler yorumunuz için.Oyuna başladığımdan beri insect glaive ile oynuyoru ona göre bir set dizicem.Silah konusunda en azından şu anlık bir sıkıntı yok.Zırh konusunda hangisini yapsam karar veremedim.End game buildlerini biraz araştırıp o farmlayacağım bosslara karşı bir önlem anlam daha doğru olacak gibi sanki

Edit: High rank setlerideki a ve b seçenekleri ne anlama geliyor ?
    high rank armorlardaki alpha ve beta:
    alpha armorlarda 2 tane skill özelliği mevcuttur.
    beta armorlarda 1 tane skill ve artı olarak decoration soketi olur.
    tek fark budur.

setinize göre bazen A, bazen B armor işinize yarar.
    ancak yeni high rank çıktıysanız size A setlerini öneririm.
    çünkü faydalı soket, gem bulmak ileride işe yarıyor daha çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-90F8184DD

Arkadaşlar upgrade yapacağımız silaha ait nesneletin üzerinde soru işareti çıkıyor ismi bile yazmıyor nerden bulabilirim bu nesneleri?
    armor veya silahta soru işaretleri varsa eğer henuz o silahın parçalarına ait olan yaratığı kesmemişsiniz demektir.
    ondan sebep size gizli görünüyordur.
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-90F8184DD

Dostum bende aynı görevdeyim bana kimse gelmiyor ya. Sos flare atıyorum defalarca şifrede yok anlamadım bir şey. Eskiden çağırırken hemen bağlanıyorlardı.
    Bazı canavarları kesmek için yardımcı çağırınca nedense pek gelen olmuyor uğraşmak mı istemiyorlar nedir ben de anlamadım. Örneğin Anjanath, Tobi-Kadachi gibi canavarlarda yardım çağırınca bayağı yardıma gelen oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aLdacTrack

Bazı canavarları kesmek için yardımcı çağırınca nedense pek gelen olmuyor uğraşmak mı istemiyorlar nedir ben de anlamadım. Örneğin Anjanath, Tobi-Kadachi gibi canavarlarda yardım çağırınca bayağı yardıma gelen oluyor.

Alıntıları Göster
    bunun sebebi aslında örnek verdiğiniz yaratıkların armorları veya silahlarının daha çok kullanılmasından kaynaklı.
    mesela ileride göreceksiniz, örneğin Nergigante diye bir yaratık var. bunun silah ve armorları çok işlevsel.
    bu yuzden sürekli flare'ye gelen oluyor.
    genel sebep bununla alakalı.

• Birlikte oynamak isteyen olursa , elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Bir süredir girmiyordum bu hafta yine Kulve Taroth geliyor eksik kalan itemları tamamlayacağım.

LR ve itemları çok popüler olmayan canavarlar için , eskisi gibi yardım çağrılarına çok gelen olmaz, oyun çıkalı oldukça zaman oldu.

PSN: LgurkanL
    Peki anladım teşekkür ederim yardımınız için

• Arkadaşlar azure rathalosu açmam için ne yapmam gerekiyor ? rath soul kaskına ihtiyacım var.monster hunter world wiki den baktım rathalos ve azure rathalos dan çıkıyor.Nasıl açabilirim bu görevi veya bossu ?
  • gurkans G kullanıcısına yanıt
    FANGLORD F kullanıcısına yanıt
    Hocam istek gönderdim. Kulve taroth çıkınca birlikte gireriz.

FANGLORD: Ana görevleri ilerletince açılacak.

Bu arada yardıma ihtiyacı olan varsa eklesin. PSN: YCago

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇağdaşGrbz -- 26 Mayıs 2018; 13:22:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FANGLORD

Arkadaşlar azure rathalosu açmam için ne yapmam gerekiyor ? rath soul kaskına ihtiyacım var.monster hunter world wiki den baktım rathalos ve azure rathalos dan çıkıyor.Nasıl açabilirim bu görevi veya bossu ?
    "Assignments" görevlerin sonlarına yakın bir yerde bunlar otomatik açılıyor.
    Hunter Rank 13 olmanız lazım en az. bunun için de belirli bir seviyede ana-hikaye görevlerinde ilerlemeniz lazım.
    sonra açılacaktır.
  • Ana hikayeyi bitirdim ama yine de göremedim.Tekrardan bir bakayım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FANGLORD -- 26 Mayıs 2018; 18:32:25 >
  • Kulve Taroth bitirebilen ekip bulmak ne zormuş ya.
    10 dan fazla denedim 3 kez felan başarılı bitirebildim :(
    not: bu event için 4x4=16 kişilik grup lazım. yani tüm Season'daki kişiler katılmalı.
  • Oyunu en uygun nereden alabiliriz? Tek başıma online da rahatlıkla takım bulabilir miyim?

Konudaki arkadaşlardan bir ekip oluşturup düzenli olarak oynasak güzel olur sanki.
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunu en uygun indirimdeyken alabilirsin büyük ihtimalle.Genelde her indirim vaktinde bu oyunun fiyatı 70-80 liraya kadar düşüyor.Onun dışında spotçularda piyasası ne tam olarak bilmiyorum.Onlineda da çok rahatlıkla takım bulunuyor o yönden hiç bir kuşkunuz olmasın.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.