Şimdi Ara

MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU- (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
54.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FANGLORD

Hocam öncelikle cevabınız için teşekkkürler.Peki su elementli bir silah üretmem için aqua sac grindlamam gerekiyor ve bu Jyuratodus bosundan düşüyor.Tekrar tekrar eski bossu nasıl kesebilirm ? görev kısmına baktım fakat tekrar edilemez diyor.

Alıntıları Göster
    Bounty aldığımız yeri biliyor musunuz, investigation manager diye geçiyor (bu arada bilmiyorsanız bu bounty leri de düzenli olarak almak çok önemli zırh geliştirmek için gerekli olan armor sphere denen materyalleri buradan alıyorsunuz).

İnvestigation manager a geldiğinizde, manage investigations, r3 e basın, target deyin, jyuratodus u seçin. Seçtiğiniz monster ın olduğu av görevleri karşınıza çıkacak. Verdiği ödüller, ölme hakkınız, süre vs olarak özellikleri değişiyor görevlerin. Yapmak istediğiniz görevi oradan işaretleyin. Oradan tamamen çıkın görev aldığımız panoya gelin oradan investigations görevlerini seçin az önce işaretlediğiniz görevi burada görebilirsiniz.

Haritada gezip istediğiniz monster ı bulup kesmek yerine bu şekilde yapın böylece ekstra ödüller de alırsınız görev tamamlanınca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok teşekkürler hocam tekrardan.Daha oyuna dün başladım bu yüzde hr şuan için 5.Bahsetmiş olduğunuz skill kısmıyla çok fazla ilgilenmeyeyim o halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FANGLORD -- 19 Mayıs 2018; 20:41:42 >
  • TheCustomizer kullanıcısına yanıt
    Bounty görevlerini sürekli olarak yapıyorum.Zaten genelde büyük bossları keserken gerek koşarken toplanan çiçek böcek gerek küçük yaratıklar o görevler kendi kendine oluyor.İnvestigation kısında henüz jyuratodus boss görevim mevcut değil.Bunun açılması için mevcut olan görevleri mi bitirmem gerekiyor ?
  • FANGLORD F kullanıcısına yanıt
    jyuratodus un bi kaç izini bulmanız gerekiyor, haritada gezerken ayak izleri, salgı izleri vs toplarken dikkat ederseniz sağda investigation added yazar. Bu izini topladığınız monster ı investigation olarak artık seçebilirsiniz anlamına geliyor. Yani 3 5 ayak izi toplasanız jyuratodus için artık yukarda anlattığım şekilde seçebilirsiniz. İnvestigation ın da bir kapasitesi var, 250 görev alıyor en fazla ona da dikkat edin dolunca yeni şeyler eklenmeyebilir. Gereksizleri üçgen basarak silebilirsiniz.

Şu an yapacağınız şu özetle; ikinci haritaya gidin orada sulu bi bölge var, büyük balıklar da var hatta size saldırıyor. jyuratodus her zaman orada dolaşıyor o haritada su yaratığı olduğu için. Orada bi kaç izini toplayın sağda investigations added yazana kadar, isterseniz kesin orada. Daha sonra base e döndüğünüzde istediğiniz kadar görev olarak seçip girebilirsiniz.

Görevleri birirmekle ilgili değil.

• TheCustomizer kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam çok teşekkürler bilgilendirme için
  • Hocam bir konu hakkında sormak istediğim bir şey var.Low rank de oynadığım için setlerin çok bir önemi mevcut mu ? şuan da diablos bossuna kadar geldim fakat biraz zorlanmaya başladım.Yeni bir set yapıp mı devam etmeliyim sizce ?
  • FANGLORD F kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam diablos low rank teki son görev. Ve diablos ayrıca da zor bi monster. Yerin altına giriyor sürekli, arkasından yaklaşsanız kuyruğuyla vuruyor, yandan yaklaşınca dönme hareketi var, vurduğu alan da geniş. Low rank haliyle bile birçok high rank monster dan zorlu. Yani diablos a bakarak zırh seti yapmaya karar vermeyin, yalnız şöyle de birşey var high rank e geçince low rank materyaller pek işinize yaramayacak elinizde materyal varsa kullanabilirsiniz (yeni bir silah yapmaya karar verirseniz ilk bi kaç seviye için low rank materyaller lazım olacaktır).

Benim tavsiyem diablos dan bir görev sonra olabilir Zorah Magdaros diye bir şey(!) le uğraşacaksınız spoiler olmasın diye fazla birşey yazmayacağım, onun üzerinde madenler var bol bol gezin orayı madenleri kazın. Onun zırh seti high rank e geçiş için epey kullanışlı olacaktır. Bu görev arada bir çıkacaktır karşınıza oyun uyaracak sizi görev gelince tekrar yapmak ister misiniz diye bu görev geldikçe yapın. Ateşe karşı da direnci var anjanath, ratholos için ilerde kolaylık sağlar.

Daiblos için bir kaç bilgi verebilirim. Screamer pod adında bir malzeme var sapanınıza takıp atabildiğiniz. Diablos yerin altına girince onu atarsanız yerden çıkıp bir süre sersemliyor. Diablos la savaştığınız mekanda çevrede havada uçan yaratıklar var, onları flash pod atıp yere düşürüp öldürürseniz üzerlerinden screamer pod çıkıyor. Bir nevi flash ı screamer a çevirmiş oluyorsunuz.

İyi avlar

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCustomizer

Yanlış hatırlamıyorsam diablos low rank teki son görev. Ve diablos ayrıca da zor bi monster. Yerin altına giriyor sürekli, arkasından yaklaşsanız kuyruğuyla vuruyor, yandan yaklaşınca dönme hareketi var, vurduğu alan da geniş. Low rank haliyle bile birçok high rank monster dan zorlu. Yani diablos a bakarak zırh seti yapmaya karar vermeyin, yalnız şöyle de birşey var high rank e geçince low rank materyaller pek işinize yaramayacak elinizde materyal varsa kullanabilirsiniz (yeni bir silah yapmaya karar verirseniz ilk bi kaç seviye için low rank materyaller lazım olacaktır).

Benim tavsiyem diablos dan bir görev sonra olabilir Zorah Magdaros diye bir şey(!) le uğraşacaksınız spoiler olmasın diye fazla birşey yazmayacağım, onun üzerinde madenler var bol bol gezin orayı madenleri kazın. Onun zırh seti high rank e geçiş için epey kullanışlı olacaktır. Bu görev arada bir çıkacaktır karşınıza oyun uyaracak sizi görev gelince tekrar yapmak ister misiniz diye bu görev geldikçe yapın. Ateşe karşı da direnci var anjanath, ratholos için ilerde kolaylık sağlar.

Daiblos için bir kaç bilgi verebilirim. Screamer pod adında bir malzeme var sapanınıza takıp atabildiğiniz. Diablos yerin altına girince onu atarsanız yerden çıkıp bir süre sersemliyor. Diablos la savaştığınız mekanda çevrede havada uçan yaratıklar var, onları flash pod atıp yere düşürüp öldürürseniz üzerlerinden screamer pod çıkıyor. Bir nevi flash ı screamer a çevirmiş oluyorsunuz.

İyi avlar
    Teşekkürler :)

• Arkadaşlar diyaloglar ara ara kesiliyor sizde de oluyor mu acaba? Ses gelmiyor yardımcı olabilit misiniz?
  • oyunda şuan Hunter Rank 36 ve oyun sürem 80+ saat oldu.
    ana-set olarak: dual blade "sin", Odaragon armor, affinity ağırlıklı setim var.

youtube'dan izleyip set dizeceklere bir tavsiyem var;
    genelde youtube kanallarındaki setler baya bi yüksek seviye set oluyorlar.
    "decorations", "mantle" gibi özel nitelikli parçaları en başta bulmanız zor olabilir.
    ancak yine de silah ve armor olarak faydalı ve fikir veriyorlar.
  • Arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum oyunu yeni aldım ama bazı diyaloglarda ses gelmiyor. Ara ara oluyor yardımcı olacak kimse yok mu?

• quote:

Hocam bir konu hakkında sormak istediğim bir şey var.Low rank de oynadığım için setlerin çok bir önemi mevcut mu ? şuan da diablos bossuna kadar geldim fakat biraz zorlanmaya başladım.Yeni bir set yapıp mı devam etmeliyim sizce ?
    Low rank için 1 tane set yeterli bence. ben Anjanath armor ve dual blade ile bitirmiştim.
    Diablos kesemiyorsanız eğer göreve girdiğiniz zaman "sos flare" atınız.
    büyük olasılıkla birkaç arkadaş gelir.
    3-4 kişi ile boss'lar daha rahat genelde.

asıl set, armor dizmek olayı high rank seviyesinde başlıyor.
    high rank'ta da decorations ve agumention olayları ileride geliyor.
  • BoRriZ kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi tek set yeterli gibi.Ben biraz aceleci davrandığım için sanırım bir kaç defa öldüm ama dün 3. deneyişimde kestim bossu.Trap olayını kavradıktan sonra biraz daha kolaylaştı gibi sanki bossları alt etme.
  • Genel bir durum bu galiba bende de oluyor bazen.

• aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Dostum bu rezillik ama 5 aydır çıkmış oyun piyasaya hala düzeltmediler mi?? Oyun içerisinde diyalogla etkileşime geçtiğim kişilerle konuşuyorum. Ses yok altyazı var. Ben boşuna mı 180 lira verdim şimdi bu oyuna? Para iadesi desen steamdaki gibi değil. Rezillik ya yemin ederim. Keşke witcher alsaydım.

• Yani bilemiyorum belki de ilerde düzeltilir bu sorun. Çok kafaya takmayıp oyundan keyif almaya bakın derim :)
  • Great jagras ı ne yaptıysam kesemedim. Sonra havaya bir işaret attım. Sanırım bir oyuncu çağırdım. Eleman geldi kesin çıkar dedim bu halim içler acısı yeni başlamışım oyuna. Saolsun canavarı kesti eleman başarıyla tamamladım görevi. Bir sürü duamı aldı.

• Arkadaşlar optinal görevlerin kaliteli ödülleri var mı ? bir kaçı harvest boxı geliştiriyor onun dışındakilerde de buna benzer özellikler var mı ? elder dragonlara kadar geldim biraz durup low rank setimi değiştirmeyi düşünüyorum.Bu sırada da optinalları bitirme gibi bir düşüncem var epey birikmiş.Yararlı olur mu ?
    Birde ulaşabileceği kaliteli bir kaynak var mıdır buildler için ? utubedan bakıyorum fakat çoğunun tarihi baya eski

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FANGLORD -- 23 Mayıs 2018; 4:1:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-90F8184DD

Dostum bu rezillik ama 5 aydır çıkmış oyun piyasaya hala düzeltmediler mi?? Oyun içerisinde diyalogla etkileşime geçtiğim kişilerle konuşuyorum. Ses yok altyazı var. Ben boşuna mı 180 lira verdim şimdi bu oyuna? Para iadesi desen steamdaki gibi değil. Rezillik ya yemin ederim. Keşke witcher alsaydım.
    diyaloglarda kendi karakterimiz hiç konuşmuyor.
    maalesef bu çok saçma gerçekten bencede.
    bende en başta çok takmıştım fakat oyun dinamiklerine olumsuz etkisi olmuyor.
  • quote:

Arkadaşlar optinal görevlerin kaliteli ödülleri var mı ? bir kaçı harvest boxı geliştiriyor onun dışındakilerde de buna benzer özellikler var mı ? elder dragonlara kadar geldim biraz durup low rank setimi değiştirmeyi düşünüyorum.Bu sırada da optinalları bitirme gibi bir düşüncem var epey birikmiş.Yararlı olur mu ?
    Birde ulaşabileceği kaliteli bir kaynak var mıdır buildler için ? utubedan bakıyorum fakat çoğunun tarihi baya eski
    - Optional görevlerde genelde canteen, botanic vb bunlar gelişiyor. canteen yeni yemek çeşitleri geliyor. HR 37'yim şuanda öyle süper bir eklenti görmedim. ama Harvest 3. slot vs. bunlar da güzel sonuçta.
    - evet low rank armoru değişmelisiniz. arasıra assignmet görevleri bırakıp armor yenilemekte fayda var.
    size bir tavsiyem; öncelikle bir tane ana-silahınız olsun. sevdiğiniz rahat ettiğiniz bir silah seçin.
    ve silahınıza göre armor set dizin. armora göre silah seçimi yapmayın derim.
    - Optional görevleri illaki zorlayarak bitirmeniz şart değiller.
    - türkçe build yok gibi.
    youtube kanalı:
    ancak youtube da genelde End-game yakını buildler veriyorlar.
    fakat yine de faydalı bence.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.