Şimdi Ara

MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU- (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
54.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu nasıl mükemmel bir oyundur.Ps2 de oynamıştım o zaman ps2 nin bence uzak ara en iyi oyunuydu ama bukez adamlar aşmış.RDR2 God of Wars bu oyunun yanında halt etmişş.O doğa o etkileşim o yapay zeka... şu oyunun yüksek çözünürlükte vr versiyonunu yapsınlar direk orda yaşarım :)
  • Haftalık Event'lar,ana oyunda ilerleme,build vs birlikte takılmak isteyenler ve oyunu gerçekten sevenler PSN bırakabilir. Bir Souls fanı olarak,souls oyunlarından sonra beni en çok çeken oyun bu oldu.

Artık eskisi kadar girmiyorum fakat haftalık Event'ları kaçırmam halen.

MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 1 Kasım 2018; 22:12:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaratıc1KLAVYE

Haftalık Event'lar,ana oyunda ilerleme,build vs birlikte takılmak isteyenler ve oyunu gerçekten sevenler PSN bırakabilir. Bir Souls fanı olarak,souls oyunlarından sonra beni en çok çeken oyun bu oldu.

Artık eskisi kadar girmiyorum fakat haftalık Event'ları kaçırmam halen.

Oyunu bugün aldım şuan iniyor. Yardımcı olursan beraber oynarsak sevinirim. psn- ComeToBesiktas

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLyMasteR

monster hunter için kurduğumuz discord kanalına gelip psn bilgilerinizi paylaşabilirseniz daha kolay grup bulma ve build paylaşımı yapabiliriz :https://discord.gg/ZmrjpvT
    Kanala girdim ama pc içinmi acaba ?
  • Oynarız,umarım oyunu seversiniz. Elimden geldiğince yardım ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaratıc1KLAVYE

Oynarız,umarım oyunu seversiniz. Elimden geldiğince yardım ederim.
    Dark souls 1-2-3 platinledim severim bu tür oyunları.yeni pyunlar geldi belki çok girmezsiniz ama oyunun dinamiklerini vs anlatır arada bir event vs yardım edersen sevinirim.

• İstek gönderdim ayrıca yeni oyunları Ps Tr'yi fiyat politikaları yüzünden protesto için almıyorum 3-4 aydır. MHW okadar güzel bir oyun ki yapmadık şey kalmadı. O yüzden sık girmiyorum.

• MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU- MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU-

Selamlar arkadaşlar, yanılmıyorsam dün aniden eklenen yeni bir event var kaçırmamanızı tavsiye ederim. Daha önce sunulan Aloy zırhı ve silahının daha güçlü versiyonu olan (Y) versiyonunu (silah hariç) elde ediyorsunuz. Bununla da kalmayıp Aloy karakterini Layer armor olarak giyebiliyorsunuz.
    Görevin süresi hakkında kaynak bulamadım. Ama dün geldiğini var sayarsak,haftalık event gününden 2 gün önce yayınlandı ve bu da 1 hafta süreceğini gösteriyor kanaatimce. Eğer bugün gece yarısında son bulur ise elinizi çabuk tutun derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 8 Kasım 2018; 13:34:26 >

• Herkese İyi Akşamlar.

Kulve etkinliğine katılacak varmı şuan. Sabaha kadar kasabilirim iyi bir ekip ile.

• Oyun Muazzam olmuş Apayrı bir Dünya.Bu oyunu PS2 den ve sonrasında haklarını alan Nintendodan hatta 3ds xlden beri oynuyoruz. Yeni alma fırsatı oldu. 400tllerden 25-30tllere kadar fıyat düşmüş yani bulunmaz nimet kısacası. Alacaklara oyun videolarını incelemesini okumasını tavsıye ederım vur kır hackn slash bır oyun değil amacı karakter gelişimi onlıne yapısı farklıdır. Oldukça keyiflidir.

Hissiyat: Jurassic Park'da sizi bırakıp gittiklerini düşünün filmleriniz izlemişsinizdir. Aynı o şekilde o devasa ve eski devirlere ait dünyada ormanlarda dev dinazorlar yaratıklar-Monsterlar yaşayan doğa iklim ve tabiata karşı mücadele.

https://www.pcgamer.com/monster-hunter-world-monster-guide-where-to-find-them-and-how-to-beat-them/ (oyundaki monster-canavar tam listesi)

Anjanath'dayım .Oyundaki 7. canavar. Heavy Bower'ım Heavy bone- Seviye-5. Anjanath zorladı. 2.deneme olacak. Tek kesemeyınce 2 Japon arkadaş çağırdım coopa 3. ve son hakkımda baya yorduk Anjanath'ı. Bir ara köşeye ağacın arkasına çekilip enerji basıyor o arada japonları izliyordum Anjanath' a iyi saldırıyorlardı. Tam can basmam bitti. Yanlarına gideceğim. Arkamdan ne idiğü belirsiz devasa bi yaratık tek hamlede aldı beni, sanırsın hayvanı 1 hafta aç bırakmışlar. Yanı Anjanath kaldı geçemedik.

Coop yapacak var ise PS4 de buradan iletişime geçebilir.

Düzenleme: Anjanath 2 kişi coop geçtik. Oldukça keyifli mücadele oldu. Oyunun karizmatik yaratıklarından biriydi

Anjanath
    MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 14 Kasım 2018; 1:33:16 >

• YouTube
    MHW : (Kulve)Thunder Lance vs Nergigante [Investigation]
    https://youtu.be/SrHUXOexSEg

Kulve Taroth görevinden elde ettiğim Lance ile Nergigante üzerinde ufak bir deneme gerçekleştirdim.

• Beraber oynamak isiyen , sıfırdan başlayan, squadı olan beni ekleyebilir. Bu oyunun zevki coop .

Hr205, tüm silahları aktif kullanıyorum yardımcıda olurum kombo kısmında elimden geldiğince.

Son olarak 1 hafta giremicem vizelerden dolayı ondan sonra boş zamanım çok psn:Halilegic

• Halilegiç H kullanıcısına yanıt
    İstek atıyorum,geçenlerde bende yazmıştım coop,yeni başlayanlar vs. varsa oynayalım diye. Önümüzdeki 2 hafta son boss'un Arch versiyonu var Event'larda. Beraber farmlarız.

• Evet xeno-jiva nin arch tempered versiyonu geldi.Gama armor skilleri range weapon için iyi her türlü yaparız farm benim şu vizelerim bi bitsin

Bu arada nergi güzel kesmişsin

• Halilegiç H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Elementi kapalı olması çok daha güzel bir buid ortaya çıkarmama engel oldu. En azından Critical Eye ile Affinity'yi fazlalaştırıp çok daha ölümcül hale getirebilirdim buildi. Free Element zorunluluğu sınırladı beni maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 17 Kasım 2018; 15:7:21 >
  • Free element jews bende bir tane bile yok. Oyun sürem olmuş 350-400 saat ama düşmedi bir de bunun yarı süresi tempered elderler ile geçirdim. Ayrıca düşmeyen diğer jews handicreaft olanı , bir tane de attack düştü ancak

Oyunlarda şans kısmını hiç sevmedim, elime şunlar geçse bir buildler yapıcam ama yok ve özellikle handicraft için armor seçimim attack tan kısıp handicraft yükseltiyorum ve yaptığım damage değişmiyor.

• Bu oyunda ki co-op sistemini anlamadım arkadaşımla başladık fakat birbirimize davet atıp giremiyoruz nedendir acaba?
  • oyuna dante karakteri eklenmiş sanırım nasıl açıyoruz bilen var mı? ona göre almayı düşünüyorum oyunu :D
  • Player list ten invate ediyorsun arkadaşını aynı loby ye geldiğnizfe eğer ana hikayeden ilerliyorsanız ikinizinde o bölümün cut scene izlemeniz lazım

Optional ve investigation larda bu gerekli değil

• splinterfalcon4798 kullanıcısına yanıt
    Silahı için bir event var ona katılıyorsun oyunun bir nevi optional görevi diyelim zırh setini hatırlamıyorum ben farketmeden açılmıştı bende ama üzerindeki zırhın dante gibi gözükmesini istiyorsan o da arch tempered teostra yı kesip bilet toplaman lazımdı bu da event ve umarım tekrar gelir ben o seviyeye ulaşamadan bitmişti

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.