Şimdi Ara

MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU- (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
54.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunun single senaryosunu coop olarak oynayabiliyor muyuz yoksa coop görevleri ayrı mı?

Teşekkürler.
  • AnacoN kullanıcısına yanıt
    Bütün görevleri Co-op oynayabiliyorsunuz. Yalnız ana görevlerde sizin önce kapışacağınız canavarın cutscene videosunu izlemeniz lazım. İzledikten sonra görev içinde veya görevden çıkıp tekrar görevi açıp SOS fişeğinizi ateşleyip yardım alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 22 Kasım 2018; 13:28:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hızlı dönüşünüz için çok teşekkürler. Yani oyuna sıfırdan iki arkadaş başlayıp bitirene kadar birlikte oynayamıyoruz. Gir çık vs yapmamız gerekiyor...
    Rica ederim.

Aynen öyle, ana görevler ve bazı özel görevler hariç cutscene zorunluluğu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 22 Kasım 2018; 13:26:7 >
  • Teşekkürler, arkadaşım ile aradığımız oyun bu değil sanırım. =)
    30-40 saniyelik cutscene izlememek için Monster Hunter dünyasında mahrum kalmayın derim. Evet sıkıntı bir durum fakat almamaya itecek kadar değil.

Ama yinede siz bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 22 Kasım 2018; 13:26:26 >
  • Cutscene izlemek problem değil, coop oynarken izlenmiyormuş ve single izleyip tekrar coop bağlanmak gerekiyor değil mi? Söylediklerinizden böyle anladım. Eğer yanlış anladıysam, coop oynarken de izleyebiliyor ve sorun yoksa alıyorum oyunu. =)
    Evet doğru anlamışsınız. İkinizde single olarak girip cutscene izledikten sonra çıkıp co-op bağlanıyorsunuz. Ama demek istediğim 2 dakikanızı almayacak işlem için bu güzel oyundan mahrum kalmayın bence.

• Hocam eskiden olsa belki uğraşırdım bunun için ama old gamer olunca minimum işlem ile oyun oynama moduna giriyor insan. =) Çok gözümde büyüdü bu işlemi yapmak. =)
    Anladım şahsen isterdim oynamanızı. Ama şuna emin olun şuan piyasada bulabileceğiniz en kaliteli Co-op zevkini sunacak birkaç oyundan birisi MHW. Ben Souls harici hiçbir oyuna 1000lerce saatimi gömmedim ta ki MHW ile tanışıncaya kadar. Silahlardan dolayı herkesin okadar farklı oynanış still'leri var ki bu her Co-op deneyimini çok farklı bir yere taşıyor.

• Haftada max 4 saat ayırabiliyorum oyuna, o zaman da çok zevk alır mıyız?
    @ocuonline Bak Extralife neler anlatıyor bize. Ne diyorsun?
  • Birkaç hafta önce yine burada tanıştığım abime aldığı zevki sorabilirsiniz.

Dikkat etmesi gereken bir-iki konuda kendisine nacizane yardım ettim. O gün bugündür sürekli MHW'de takılıyor kendisi.

Ama tabi siz yine de iyice araştırın oyunu. Belki hitap etmeyen birden fazla husus vardır oyun içinde.

• Bu oyunu ilk çıktığı gün almıştım. Dark souls atası vs yorumları yapılıyordu çok merak ettim o ara bir arkadaşa verdim begenmedi yok vuruş hissi kötü vs bende oyunu sattım o zamanlar. Yakın zamanda tekrar aldım oyunu saolsun @IIExtraLifeXC arkadaş baya bir yardımcı oldu mekanikleri mantığını anlattı. Oyunda her ilerledigimde helal olsun adamlara diyorum.

Oyun efsane üsteki kararsız arkadaşlar bana göre daha şanslı zira bu oyunun zevki coopda bnm arkadaşkar yanaşnadı şuan solo oynuyorum. He birde açık oldugunda yardıma gelen bir japon arkadaş var.:) Elder dragon yaklaşıyorum. Kısaca herkese öneririm oyun müthiş. Heleki coop efsane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merdomable kullanıcısına yanıt
    Ekliyim seni eğer ali de eklediyse çok iyi takım 4 lendi

Yarından sonraki gün online olucam ben ve helal 170 saat solo takılmak

• Abi sen naptın ya benim için behemoth karşı en iyi sila ig. Yaratığın üserinden inmiyorsun hiç ve kaçmak aşırı kolay

• Halilegiç H kullanıcısına yanıt
    Şansızlık demek ki.
    Bana senin gibi iyi oynayan en fazla 1 veya 2 kişi denk gelmiştir Behemoth'da.

• Yok o kadar iyi değilim geçen en son oynadığımda tek ölen bendim grupta o da kayaya yetişemedim o son en büyük meteorda

Cumartesi gelicem bu arch xeno-jiva umarım devam ediyordur

1 hafta daha devam ediyor ama zaten sonraki hafta kış festivali ile tüm görevler aktif olur. Rahat rahat kasarsın yani.

Merhaba,

İşlerimden dolayı bu sıralar biraz yoğunum haftasonu aktif olabileceğim, 170 saatin geçiş süresini bir de bana sor, çoğu saçma sapan işler :) Hala yeterince tecrübeli değilim.
  • Bir arkadaşımla birlikte bizde yeni başladık yardımcı olacaklar eklerse sevinirim psn = alduel
    Long swordla başladım iyi kötü comboları ögreniyorum.
    Hr 5 ama görev bitince exp çıkmıyor, you tubeden izlediğim videolarda palico levelin üzerinde exp gözüküyor ama bende gözükmüyor. Nedenini bilen varsa şimdiden cevap için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidelen -- 23 Kasım 2018; 14:36:23 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.