Şimdi Ara

MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU- (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
54.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cutscene izlemek için o zaman ikimizin solo olarak bir oyunu bitirmesi gerekiyor galiba değil mi?
  • Hayır izle çık yeniden girmek istediğimde başlamadan beraber girebiliyorsun veya diyelimki sen izledin ama arkadaşın izlemedi sen ana base de bekliyorsun o giriyor bölüme ve cutscene bittiği anda sende girebiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halilegiç H kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkür ederim.
    Vallahi geçen hafta Kulve görevi gelmeden random katıldığım,dandik Tempered Anjanath görevinden düşürdüm bende Handicraft jeweli ilk olarak. Oynanış sürem 1bini geçti tek o taş kalmıştı,umududa kesmiştim yalan yok. Fakat diğer taşlardan istemediğim kadar mevcut. Hele Attak jewels abartısız 10-15 arası rahat var elimde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu yorumla da benim ümidimi kestin

O değilde ben gathering hub da eşya verilebildiğini duydum ama deneme fırsatım olmadan vizelerim başladı. Bittiğinde ve eğer öyle bir şey varsa bana 2-3 attack jews atabilir misin

Bu mekaniği bir yayıncının canlı yayını sırasında görmüştüm fakat adamlar sadece tüketilebilir itemlerden veriyorlardı birbirlerine. Deneriz hatta oluyorsa save alarak az miktarda olan jewel'ları aramızda çoğaltırızda.

• Hahaha çok iyi bir düşünce dönsün oyun ds3 e

Ben zırh silah falanda bırakırım save yapıp, inş verdır ya en çok istediğim şu handicraft ve attack jews

• quote:

Orijinalden alıntı: yaratıc1KLAVYE

Bu mekaniği bir yayıncının canlı yayını sırasında görmüştüm fakat adamlar sadece tüketilebilir itemlerden veriyorlardı birbirlerine. Deneriz hatta oluyorsa save alarak az miktarda olan jewel'ları aramızda çoğaltırızda.
    Başkan bizede ver gariban kaldık yanınızda.
  • Ayıpsın Horoz Nuri abim. Sen görünmüyorsun yada çevrimdışısın. Bitirdin mi oyunu? Bitirdiysen sana idare etmelik Nergigante zırhı kasalım. Ufaktan da update edersin Tempered canavarlarda iş görür.

• Merhabalar,

170 Saat solo oynadım, bu takım ve party işlerini halen çözemedim, grup halinde toplandığınız bir yer var mı?

PSN, Mert8Bsrn
  • Merdomable kullanıcısına yanıt
    "170 saat solo" bu oyun için çok uzun bir solo deneyimi. Bu oyunun gerçek eğlencesi Co-op.
    Oyun ne kadar keyifli olsada tek başınıza tebrik ederim.

• Bende yeni başladım glavie kullanıyoruk combolara alışmaya çalışıyorum şuan tek başıma ilerliyorum fakat zorlandığım yerlerde SOS Flare atıyorum genelde.

Edit:İnsect glavie tam olarak nasıl kullanılıyor bu üst tarafta 3 tane perk gibi işaret var onları anlayamadım tam olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsCawfeee -- 19 Kasım 2018; 14:8:29 >
  • Bin saati aşan oynanış süremde 1 kere bile kullanmadım o silahı. Ama bahsettiğiniz sol üstteki sayılar canavara daha efektif ve daha fazla vurmanız için toplamanız gereken sıvılar. Bu sıvı ve öz denilen şeyleri silahın böcek ekipmanı ile canavarın başına,kıçına ve gövdesine hedef alınıp fırlatılarak toplanıyor. Üç sıvıyı birden toplarsanız verdiğiniz hasar fazlalaşıp yaptığınız kombo hızlanıyor.
    Ayrıca demirci de fırlattığınız böceğide geliştirebiliyorsunuz.

• Neden kullanmadiniz ki hocam?Tesekkur ederim bu arada bilgiler icin.

• Behemoth görevi ilk yayınlandığında MHW topluluğunun büyük bir kısmı bu silah ile göreve girip 2 veya 3 dakika geçmeden bu silahı kullanan embesil herifler yüzünden görev başarısızlıkla sonuçlanırdı. Leveli kaç olursa olsun bu silahı kullanan ilk ölen olurdu.
    O görevden kalma negatif bir bakışım var o silaha. O yüzden 1 tane bile buildim yok listemde.

• Anladım hocam.
  • Oynamak isterseniz ekleyeyim.
    Denk gelirsek, zorlandığınız canavarda yardıma gelirim.

• Evrim başladı oyunun ilk günü ve monster + ilk büyük monster sonrası Karakter gelişimi. Bakalım daha yeni başladık nerelere gidecek.

Öncesi-Sonrası
    MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 19 Kasım 2018; 17:47:28 >
  • BERGX kullanıcısına yanıt
    Çok uçuk yerlere gidecek emin olabilirsiniz.

Hele Elder Dragon'ların Gamma setleri verdikleri özellik ve slot yerleri açısından oyuncuyu çok rahatlatıyor.

• Ekleyebilirim tabi ki hocam.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.