Şimdi Ara

Monster'ın 1660 TI ÇIkarmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu firmanın pazarlama müdüründe ciddi bir sıkıntı var.. abra a5ler 1650'lerle doluyken tutup 1650 ti getirdiler aralarında hiçbir fark yok hatta bazı oyunlarda 1650 daha iyi...üstüne üstlük 10.nesil işlemci getiriyorlar oyun bilgisayarlarına... yahu gaming laptopta ekran kartın kötüyse eğer işlemcin iyi olsa nolur? bir de gerile gerile anlatmıyorlar mı...incik boncukla uğraşacağına adam gibi ekran kartını yükselt bırak işlemcisi ssdsi düşük kalsın kardeşim.. tulparın 2060 modelini bile 10k altına koydular siteye ama hala 1660 ti satışı yok. millet fiyatlardan dolayı laptop almıyor, halbuki 1660 ti modeli çıkarıp piyasanın altından satsalar yok satar... eyy Monster duy sesimizi.

Haksız mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idontthinkso -- 1 Temmuz 2020; 2:43:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Haklısın kardeş ben de aynı dertten sıkıntı çekiyorum. Laptop alıcam aynı fiyata Acer Nitro 1660ti var . Millet ısınıyor diyor Monster alayım dedim 1650 var
    Ya da rtx ler var onlar da çok pahallı. Gerçekten 1660 çıkarsalar belki de alıcam

• Haklısın kardeş ben de aynı dertten sıkıntı çekiyorum. Laptop alıcam aynı fiyata Acer Nitro 1660ti var . Millet ısınıyor diyor Monster alayım dedim 1650 var
    Ya da rtx ler var onlar da çok pahallı. Gerçekten 1660 çıkarsalar belki de alıcam.

Ya da rtx ler var onlar da çok pahallı. Gerçekten 1660 çıkarsalar belki de alıcam.

• Samimî değil monster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlarına çeki düzen verene kadar değil monster hiçbir markaya para vermeyi düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hzibrahim

Fiyatlarına çeki düzen verene kadar değil monster hiçbir markaya para vermeyi düşünmüyorum
    Hocam gerçekten fiyatlar çok fazla sizce düşer mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • monster o kadar kötü bir pazarlama uyguluyor ki 2060 kartı 9.6 kya kadar indirip aralarında %35 performans farkı olan kartı 7-8k ya satıyor... koysana ortaya 1660ti yi. akıl karı değil gerçekten.

• bu arada bence 1660 tiyi bilerek çıkarmıyor çünkü çıkarırsa 1650 tilerin fiyatlarını çok aşağı çekmek zorunda kalacak ve kartlar ellerinde kalacak... tam pazarcı kafası.

• Neden çıkarmadıkları basit..!

Ellerinde satamadıkları laptoplar varken yeni işlemci vede ekran kartını hangi ederden çıkartırlarsa çıkarsınlar eskileri ellerinde kalacaktır.Öncelikleri istedikleri satış rakamlarına ulaştıktan sonra yeni nesilleri çıkartmak olacaktır.
  • Arkadaşlar bu cihazlarda RTX 2070 qmax mi yoksa 1660Ti mi daha iyidir

• PeTeR PaN kullanıcısına yanıt
    2070 max q her türlü daha iyidir. fakat max q lar ince kartlar olduğundan ısınma yapabilir. bu konuyu araştırmaşısın

• Teşekkür ederim yorumun için Cod Warzone için saglam grafik istiyorum Monster Tulpar alacaktim temmuz sonu diyorlar teslim için bu model güzel geldi bana nasıldır sizce.

Monster'ın 1660 TI ÇIkarmaması

• PeTeR PaN kullanıcısına yanıt
    dostum bu modeli bilmiyorum açıkçası. ama ben olsam o parayı Acer'e vereceğime msi veya lenovo alırdım. bir tık düşük alır ama kaliteli alırdım. msi ısınma konusunda çok başarılı, acer yanından geçemez. büyük para, tercih senin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.