Şimdi Ara

Monster Markasından Uzak Durun. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sen asus, msi, toshiba servislerinden hiç şikayetçi olanları görmedin, duymadın, okumadın mı? Kaç kişinin ters ters cevaplara maruz kaldığını biliyor musun? 100 kişi servise vermişse 1 kişiye ters cevap vermiştir monster teknik servisi. Ben kendi okuduklarıma bakarak bunu söylüyorum bu nedenle %99 dedim. Msi, asus fanboyları bile monster'ın teknik servisini öve öve bitiremezken sendeki bu sinir ne? Ben %99 diye biyerimden sallamışmışım. Ben bunu kendi tahminim olarak söyledim. Bak ben açtım sorunları okudum kaçının sorununun çözüldüğünü gördüm senin de internetin var aç forumdan bu konu hakkında sorunlu kişilerin söylediklerini oku daha sonra kaçının sorununu çözdüğünü teknik servise teşekkür ettiğini oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerozturk -- 27 Mart 2015; 0:47:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle cok guzel bir konu olmus arkadas yasadiklarini anlatmis. Ben de kendi yasadiklarimi anlatayim belki birilerine yardimim dokunur. Yaklasik 3 yil once bu markadan 3 ay sonra teslim almak adina bir siparis verdik. Neyse teslimat gunu geldi ne bir haber ne bir mail ne bir telefon, ortada kargo falan da yok. Mal mal bekliyoruz. Aradik musteri hizmetlerini dedik ki bizim siparis vardi 3 ay once verdik hani, dediler ki 15 gun sonraya ertelenmis. Hosumuza gitmedi tabi ama iyi bekleyelim dedik. Soyledikleri tarih geldi yine ses yok. Yok efendim bir daha 20 gun falan daha ertelenmis. Resmen insanla dalga geciyorlar. Ben arayip sormasam haber verdikleri bile yok. Tabi ki sonra baktim bu adamlar bizi resmen "esek" yerine koyuyor iptal etmek istiyorum dedim siparisi tamam dediler isleminiz alindi bilmem kac gun icerisinde odediginiz 2 bin kusur tl kartiniza geri yansitilacak. Tamam dedik beklemeye basladik. Haftalar gecti tik yok. Ne bir bilgilendirme, ne bir mesaj, ne bir mail. Musteri hizmetlerini ariyorum yetkisiz bir elemani koymuslar zavalli o da bilmiyo bise surekli iletiyorum efendim 3 gun efendim 5 gun efendim. Aylara vardi tabi sure. En son araya avukat sokmaya karar verdim. Aradi bu adamlari yetkili birilerine ulasmayi basarmis demis ki odemezseniz dava acicaz. Tabi cok uyanik ya bunlar siparisi sirket adina verdigimiz icin bireysel musteri olmadigimizi biliyorlar o durumda dava durumlari daha karisik oluyomus adamlar zaten acamazlar diye parayi iade etmiyorlar. Ve beni en sinirlendiren kisim ise adamlar resmen ve acikca surekli "yalan soyluyorlar". Diyolar ki bir hafta icinde yaticak haftalar geciyor ses bile cikmiyor. Neyse sonuc olarak bilgisayari teslim almamiz gereken sureden "1 YIL" sonra parayi iade alabildik. Onun da yaklasik yarisini avukata verdik ve dava acmadan paramizi 1 yilda geri alabildik. Sans eseri basiniza bisey gelmeden bu adamlardan bilgisayar almis olabilirsiniz. Ama sunu unutmayin her hangi bir problemle karsilasirsaniz bu anlattigim olaylarla karsi karsiya kalabilirsiniz. Tercih sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soloist -- 5 Nisan 2015; 3:05:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: soloist

Kesinlikle cok guzel bir konu olmus arkadas yasadiklarini anlatmis. Ben de kendi yasadiklarimi anlatayim belki birilerine yardimim dokunur. Yaklasik 3 yil once bu markadan 3 ay sonra teslim almak adina bir siparis verdik. Neyse teslimat gunu geldi ne bir haber ne bir mail ne bir telefon, ortada kargo falan da yok. Mal mal bekliyoruz. Aradik musteri hizmetlerini dedik ki bizim siparis vardi 3 ay once verdik hani, dediler ki 15 gun sonraya ertelenmis. Hosumuza gitmedi tabi ama iyi bekleyelim dedik. Soyledikleri tarih geldi yine ses yok. Yok efendim bir daha 20 gun falan daha ertelenmis. Resmen insanla dalga geciyorlar. Ben arayip sormasam haber verdikleri bile yok. Tabi ki sonra baktim bu adamlar bizi resmen "esek" yerine koyuyor iptal etmek istiyorum dedim siparisi tamam dediler isleminiz alindi bilmem kac gun icerisinde odediginiz 2 bin kusur tl kartiniza geri yansitilacak. Tamam dedik beklemeye basladik. Haftalar gecti tik yok. Ne bir bilgilendirme, ne bir mesaj, ne bir mail. Musteri hizmetlerini ariyorum yetkisiz bir elemani koymuslar zavalli o da bilmiyo bise surekli iletiyorum efendim 3 gun efendim 5 gun efendim. Aylara vardi tabi sure. En son araya avukat sokmaya karar verdim. Aradi bu adamlari yetkili birilerine ulasmayi basarmis demis ki odemezseniz dava acicaz. Tabi cok uyanik ya bunlar siparisi sirket adina verdigimiz icin bireysel musteri olmadigimizi biliyorlar o durumda dava durumlari daha karisik oluyomus adamlar zaten acamazlar diye parayi iade etmiyorlar. Ve beni en sinirlendiren kisim ise adamlar resmen ve acikca surekli "yalan soyluyorlar". Diyolar ki bir hafta icinde yaticak haftalar geciyor ses bike cikmiyor. Neyse sonuc olarak bilgisayari teslim almamiz gereken sureden "1 YIL" sonra parayi iade alabildik. Onun da yaklasik yarisini avukata verdik ve dava acmadan paramizi 1 yilda geri alabildik. Sans eseri basiniza bisey gelmeden bu adamlardan bilgisayar almis olabilirsiniz. Ama sunu unutmayin her hangi bir problemle karsilasirsaniz bu anlattigim olaylarla karsi karsiya kalabilirsiniz. Tercih sizin.

O biraz eski de kaldı hocam. Geçen yaz takip ediyordum modelleri falan monsterın bir ürünü takıldı gözüme. Harika idi MXM slotu desen var ekranı, ekran kartı, işlemcisi muazzam, yorumlar da iyi. Sadece RAM takıldı kafama yorum attım dedim ki "16GB oluyor mu" diye hemen aradılar konuştuk Kemal Bey ile(adı Kemal idi büyük ihtimal) yardımcı oldu bana.

Fakat dediğiniz gibi 3 yıl evvele kadar bu böyle değildi herkes muzdaripti bu firmadan.

• Yaklaşık 10 yılı aşkın tecrübelerimizle

• Bende önermiyorum. Bilgisayarlarının donanımına birşey diyemem ama müşteri memnuniyetini pek taktıklarını sanmıyorum. Monster Abra v5.1.1 sipariş etmiştim n11'den ve 2 gün sonra geldi (kargo hızlıydı bu konuda bir şikayetim yok) ama bizden kapıda ödeme istendi. Halbuki ödemeyi zaten yapmıştık. Arandı monster ve hata olmuştu "Düzeltiriz." dendi. O kargoyu geri yolladık ve yeni kargo geldi. Bu sefer ödeme istemiyorlardı ama açık fatura (yani sanki parayı ödememişiz gibi fatura düzenlemişler) yollamışlardı. Tekrar arandığında "n11 bize parayı 15 gün sonra veriyor. Bizden fatura isteyeceğinize n11'den makbuz isteyin." dendi. Siparişime iptal istedim ve şuan paramın iadesini bekliyorum. Şirketler arasındaki anlaşmayı müşteriye yansıtan bir firmadan ürün almadığıma seviniyorum. Bi daha herhangi birisine Monster'i önereceğimi sanmıyorum. Küçük esnaf gibi bir müşteriden birşey olmaz kafasıyla giderlerse pek gelişeceklerinide sanmıyorum.

• Arkadaşlar bu markalar buralara elini kolunu sallayarak gelmemiş. Zamanında iyi şeyler yapıp müşterinin güvenin kazanıp gelen firmalar. Dünya markası olmuş bir firma msi. Msi kendi parçalarını üretiyor. Anakart ekran kartı vb.. Belki de monster msi parçasını kullanıyor. Ben monster ile msi araştırıyordum. Sadece msi araştırmaya karar verdim. Adamlar Dünya markası kalite tartışılmaz birkere.

Monster ı kötülemiyorum. İnş. türk markası olarak fabrika kurarlar türkiyede üretim yaparlar. parçalar yapıp dün markası olurlar. Benim marka takıntım yok. Fakat buralara kolay gelinmiyor. O kadar para veriyoruz. Bundan 1-2 sene sonra pc ye ne olacağını bilmen gerekiyor.

• Açıkcası bazı açılardan yanlışsınız bazı açılardan bakıncada doğru söylüyorsunuz.

İlk olarak günümüzde Apple bile kasasını bir yere anakartını bir yere işlemciyi bir yere ekran panelini bir yere ürettiriyor. Ve gayet güzel ürünleri var tutuluyor kullanılıyor. Senebi ise olay marka değil kalite.

İkinci konuya gelirsek esas olay bu bence. MSI da bios güncellemeleri yazılım güncellemeri geliyor kesilmiyor. Lakin monsterda bunlardan bi haber bile yok.

Monster satış ve satış sonrasını bundan 2-3 sene önceyle kıyaslamak saçma geliyor. Çünkü adamlar o zaman siparişle ürün getiriyormuş. Onarım içinde satış içinde ,haliyle sorun oluyor. Şimdi ellerindeki ürünü satıyorlar ve ellerinde hazır parcalarla onarıyorlar. Bir senedir monster kullanan 2 arkadaşımda memnun.
    Lakin bi metal kasa telefonu alıyorsunuz elinize birde plastik kasa haliyle metal kasa daha çekici geliyor ve kalite kokuyor

• 960m ve 860m ile 850m'in arasında önemli bir performans farkı yok mu? bildiğim kadarıyla var. aynı donanımdaki bilgisayarlar arasında 500 1000 tl fark var. yanlışım varsa da düzeltin lütfen.

parası çok olan tabiki msi tercih etsin ama en iyi fiyata monster alınıyor.

ben sahip değilim monster a. rahatsız edici derecede ısınıyor ve kapanıyorsa tabi bu çok önemli bir handikap.
  • MadEagle06 M kullanıcısına yanıt
    Ama teknoloji kendinin uretimini yaptırıyor sadece apple

• ata1717 A kullanıcısına yanıt
    E bitek anakart msı teknolojisidir işlemciyi intel ürettiriyor ekran kartını nvidia :D

• MadEagle06 M kullanıcısına yanıt
    Gpu nvidia uretiyor ekran kartı msi bilesenler msi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.