Şimdi Ara

Monster MMORPG nin Pokemon versiyonunu açmayı planlıyorum yardımcılar aranıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
1
Favori
18.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

hocam sizi pek seven yoktu forumda, ama ben kotulugunuzu gormedım, kolay gelsın. Bırkac onerı yapayım forumca oynarız zaten.
    - dsma pokemonlar bıraz zor cıksın.
    - legendlar vortex gıbı zorlukta cıksın.
    - onlıne savas olsun(bu olsun kesın oynarım)
    - pokedex tamamlayana ozel odul verılsın
    - ılk 3 serının baslangıc pokemonlarıyla baslayalım
    - gymler zor olsun
    - pokemona takma ad verebılelım
    - gym sonunda pokemon ya da saldırı hedıyesı versın(gameboy oyunları gıbı)
    - senaryo gıbı bırsey olsa ıyı olur.

Kolay gelsın, umarım yıne kapanmaz

- dsma pokemonlar bıraz zor cıksın. : dsma dan kastın nedir birde mesela nasıl zorluk atıyorum 10000 adımda 1 gibi mi ? bizde şu anda en zor canavarlar 10000 adımda 1 ihtimal ile cikiyor

- legendlar vortex gıbı zorlukta cıksın. : ne kadar zor mesela kaç adımda bir ?

- onlıne savas olsun(bu olsun kesın oynarım) : online savaş var mükemmel calisiyor

- pokedex tamamlayana ozel odul verılsın : güzel fikir

- ılk 3 serının baslangıc pokemonlarıyla baslayalım : problem yok olabilir zatne ilk başta sadece ilk 3 seri ekleyip acmayi planliyorum

- gymler zor olsun : baya zor zaten

- gym sonunda pokemon ya da saldırı hedıyesı versın(gameboy oyunları gıbı) : evet bizde npc ler odul veriyorlar

- senaryo gıbı bırsey olsa ıyı olur. : su anda yok :(

bu sefer kapanacağını zannetmiyorum cunki en son bağış ve parasal öğesi olmayan oyunları kapatmadılar

Arkadaş dsma derken ;

Dark,shiny,metallic,ancient den bahsetti muhtemelen.

Sabırsızlıkla bekliyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Holmes - SP

quote:

quote:

hocam sizi pek seven yoktu forumda, ama ben kotulugunuzu gormedım, kolay gelsın. Bırkac onerı yapayım forumca oynarız zaten.
    - gymler zor olsun

- dsma pokemonlar bıraz zor cıksın. : dsma dan kastın nedir birde mesela nasıl zorluk atıyorum 10000 adımda 1 gibi mi ? bizde şu anda en zor canavarlar 10000 adımda 1 ihtimal ile cikiyor

- onlıne savas olsun(bu olsun kesın oynarım) : online savaş var mükemmel calisiyor

- ılk 3 serının baslangıc pokemonlarıyla baslayalım : problem yok olabilir zatne ilk başta sadece ilk 3 seri ekleyip acmayi planliyorum

- gym sonunda pokemon ya da saldırı hedıyesı versın(gameboy oyunları gıbı) : evet bizde npc ler odul veriyorlar

bu sefer kapanacağını zannetmiyorum cunki en son bağış ve parasal öğesi olmayan oyunları kapatmadılar

Arkadaş dsma derken ;

dark shıny mystıc-metallıc ancıent evet.
    Bence dsma 900 adımda bır, legendlar 10000 adımda bır cıksın cok da zor olmasın yanı dsma bıraz problemlı olur.
    Sabırsızlıkla beklıyorum hocam en cok oynayanlardan bırı olarak gorebılırsın benı.
    Lıve battle ıyı olmus.
    Monster mmorpg oynamıyorum bılmedıgım yaratıklara tek tek bakmak bıraz uzun vakdımı alır ve cok vaktı olan bırı degılım.
    Kolay gelsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

- gymler zor olsun

Arkadaş dsma derken ;

dark shıny mystıc-metallıc ancıent evet.
    Bence dsma 900 adımda bır, legendlar 10000 adımda bır cıksın cok da zor olmasın yanı dsma bıraz problemlı olur.
    Sabırsızlıkla beklıyorum hocam en cok oynayanlardan bırı olarak gorebılırsın benı.
    Lıve battle ıyı olmus.
    Monster mmorpg oynamıyorum bılmedıgım yaratıklara tek tek bakmak bıraz uzun vakdımı alır ve cok vaktı olan bırı degılım.
    Kolay gelsın

Alıntıları Göster
    O zaman arkadaşlar birisinin orjinal resimlerin

dark shıny mystıc-metallıc ancıent versiyonlarını yapması gerekiyor :D

bunu yapabilecek var mı

birde bu versiyonların farkı varmı stat saldırı vs açısından ?

• quote:

O zaman arkadaşlar birisinin orjinal resimlerin

dark shıny mystıc-metallıc ancıent versiyonlarını yapması gerekiyor :D

bunu yapabilecek var mı

birde bu versiyonların farkı varmı stat saldırı vs açısından ?

Yanlış hatırlamıyorsam

Shiny %25 Daha fazla cana sahip
    Dark %25 Daha fazla vuruyor
    Ancient %25 Daha az hasar alıyor
    Metallic HATIRLAMIYORUM.
  • Dark metallic ve ancient pokemon koymana gerek yok. Ama shiny olabilir pokemon oyunlarındaki gibi 1/8192 şansla. Pokemon deluge ya da vortexe benzetme bence oyunu daha zor yap onlara göre bir amaç olsun rekabet ortamı olsun oyunun piyasası falan olur sırf o yüzden saatlerce oynamıştım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

Dark metallic ve ancient pokemon koymana gerek yok. Ama shiny olabilir pokemon oyunlarındaki gibi 1/8192 şansla. Pokemon deluge ya da vortexe benzetme bence oyunu daha zor yap onlara göre bir amaç olsun rekabet ortamı olsun oyunun piyasası falan olur sırf o yüzden saatlerce oynamıştım ben.

+1

Tek shiny olması da yeter . İnternette shiny hallerin bulunabileceğini düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

Dark metallic ve ancient pokemon koymana gerek yok. Ama shiny olabilir pokemon oyunlarındaki gibi 1/8192 şansla. Pokemon deluge ya da vortexe benzetme bence oyunu daha zor yap onlara göre bir amaç olsun rekabet ortamı olsun oyunun piyasası falan olur sırf o yüzden saatlerce oynamıştım ben.

+1

Tek shiny olması da yeter . İnternette shiny hallerin bulunabileceğini düşünüyorum.

evet bu güzel fikir

o zaman shiny ler 1/10000 de bir olabilir

efsanelerde 1/1000 de bir nasil sizce ?
  • o zaman tek shiny koyup %25 fazla can mı koyalım :D
  • quote:

o zaman tek shiny koyup %25 fazla can mı koyalım :D

Evet. En ideal böyle olur. Ama Daha değerli olunması isteniyorsa

Shinyler yapılabilirse %25 Can + % 25 Daha Fazla Exp
  • quote:

quote:

evet daha fazla exp de güzel fikir

fotoları toplamaya başladım

shinyleri bulmak zor oluyor

Monster MMORPG nin Pokemon versiyonunu açmayı planlıyorum yardımcılar aranıyor

• quote:

quote:

quote:

Kaç Jenerasyon'u yapacaksınız .
    Resim Boyutları ne olacak ?
    Belki işsiz olduğum anlarda yardım edebilirim resim bulmaya

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kaç Jenerasyon'u yapacaksınız .
    Resim Boyutları ne olacak ?
    Belki işsiz olduğum anlarda yardım edebilirim resim bulmaya

ilk etapta 3 jenerasyon olabilir yada hepsi bilemiyorum

en az 800 px lazım resim boyutları ve lineart cok kaliteli olmalı :D

• Bu konuda Waidmann'a katılıyorum. Cyrus gibi yapmalısın. Herkesin istediğini yapamazsın öncelikle onu söyleyelim ama oyunun çok zor olması en mantıklısı görünüyor. Sebebi ise ne kadar zor olursa o kadar uzun sürer diye düşünüyorum.

-DSM özelliğine gelicek olursak, sadece shiny yeterlidir bana göre. Fakat shiny de çok zor çıkmalı. Oran vericek olursak 1/1000 veya 1/10000 gibi bir rakamdan bahsediyorum. Umarım açık olabilmişimdir. (Shinyleri de genelde %25 daha güçlü yapıyorlar anlatırım onu ayrıntılı istersen.)
    -Efsanevi özelliğine gelicek olursak, Cyrus'ta efsanevi pokemon bulundurmak neredeyse imkansızdı. Zaten doğada görmek mümkün olmuyordu sadece Crew Wars sırasında (Takım savaşları gibi düşünebiliriz) bildiğim kadarıyla savaşı kazanan takımın karşısına bir efsanevi pokemon çıkıyordu.(Aklımda Articuno kalmış). Fakat bu pokemon çok güçlü ve sizi tekleyebiliyor o yüzden sizin de gayet donanımlı olmanız lazım ki bunun canını hem çok az tutup saldırılarına dayanacaksınız hem sürekli pokeball harcıcaksınız v.s. Efsanevi pokemona gerek yok çok ilerleyen safhalarda karşılaşabilecek zor bir şey olmalı kısacası. Şimdilik koymasan da ilerde koysan sıkıntı yapmaz.
    -Haritaları çok güzel ve orjinal yapman lazım. Cyrus'un haritalar öyleydi mesela. Büyük olsun keşfedilcek yerler kasılma yerleri çok olsun.
    -Crew Wars dediğimiz oyunda Crew denilen bir olay var. Clan gibi düşünebilirsiniz yani. Takım kurabiliyor insanlar. Takıma özel ayrıcalıklar v.s yaparsan güzel olur.
    -TM'ler pokemonlardan düşüyordu Cyrus'ta tabi yine 1/1000 gibi bir olayı vardı ve zordu. Markette satma kesinlikle ama %1'lik bir şey yapabilirsin yine zor bulunsun derim.(Örneğin toprak pokemonundan Earthquake çıkıyor, Growlithe kesince flamethower çıkıyor böyle bir mantık düşünebilirsin.)
    -Ve duello olması lazım. Boş bir alana geçip 2 kişi savaşabilmeli ve herkesin Win/Lose oranı olmalı.
    -Aklına takılan bir eşy olursa Cyrus konusunda bilgili insanlara danış derim herkesin dediğini yapamazsın sonuçta.

Edit: Waidmann derken Papa Emeritus II kastetmiştim eski nickiyle karıştırdım.

-Gymler için söylemeyi unutmuşum, gymler çok zor olmalı bana kalırsa. Hani 8 gymide bitiren sayılı kişi olur oda uzun bir süre sonra olur. Çünkü asıl amaç gymi geçmek idi cyrusta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 22 Mayıs 2014; 0:30:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Bu konuda Waidmann'a katılıyorum. Cyrus gibi yapmalısın. Herkesin istediğini yapamazsın öncelikle onu söyleyelim ama oyunun çok zor olması en mantıklısı görünüyor. Sebebi ise ne kadar zor olursa o kadar uzun sürer diye düşünüyorum.

-DSM özelliğine gelicek olursak, sadece shiny yeterlidir bana göre. Fakat shiny de çok zor çıkmalı. Oran vericek olursak 1/1000 veya 1/10000 gibi bir rakamdan bahsediyorum. Umarım açık olabilmişimdir. (Shinyleri de genelde %25 daha güçlü yapıyorlar anlatırım onu ayrıntılı istersen.)
    -Efsanevi özelliğine gelicek olursak, Cyrus'ta efsanevi pokemon bulundurmak neredeyse imkansızdı. Zaten doğada görmek mümkün olmuyordu sadece Crew Wars sırasında (Takım savaşları gibi düşünebiliriz) bildiğim kadarıyla savaşı kazanan takımın karşısına bir efsanevi pokemon çıkıyordu.(Aklımda Articuno kalmış). Fakat bu pokemon çok güçlü ve sizi tekleyebiliyor o yüzden sizin de gayet donanımlı olmanız lazım ki bunun canını hem çok az tutup saldırılarına dayanacaksınız hem sürekli pokeball harcıcaksınız v.s. Efsanevi pokemona gerek yok çok ilerleyen safhalarda karşılaşabilecek zor bir şey olmalı kısacası. Şimdilik koymasan da ilerde koysan sıkıntı yapmaz.
    -Haritaları çok güzel ve orjinal yapman lazım. Cyrus'un haritalar öyleydi mesela. Büyük olsun keşfedilcek yerler kasılma yerleri çok olsun.
    -Crew Wars dediğimiz oyunda Crew denilen bir olay var. Clan gibi düşünebilirsiniz yani. Takım kurabiliyor insanlar. Takıma özel ayrıcalıklar v.s yaparsan güzel olur.
    -TM'ler pokemonlardan düşüyordu Cyrus'ta tabi yine 1/1000 gibi bir olayı vardı ve zordu. Markette satma kesinlikle ama %1'lik bir şey yapabilirsin yine zor bulunsun derim.(Örneğin toprak pokemonundan Earthquake çıkıyor, Growlithe kesince flamethower çıkıyor böyle bir mantık düşünebilirsin.)
    -Ve duello olması lazım. Boş bir alana geçip 2 kişi savaşabilmeli ve herkesin Win/Lose oranı olmalı.
    -Aklına takılan bir eşy olursa Cyrus konusunda bilgili insanlara danış derim herkesin dediğini yapamazsın sonuçta.

Edit: Waidmann derken Papa Emeritus II kastetmiştim eski nickiyle karıştırdım.

-Gymler için söylemeyi unutmuşum, gymler çok zor olmalı bana kalırsa. Hani 8 gymide bitiren sayılı kişi olur oda uzun bir süre sonra olur. Çünkü asıl amaç gymi geçmek idi cyrusta.

su anda benim oyun dediklerinin coguna uyuyor diye dusunuyorum :D

• Bir ara Dark, Metallic filan denildiği için söyledim.
    Crew olayını çok iyi düşünmelisin, çekici olaylardan biri de oydu zaten, hani haftalık crew savaşları koyarsın 1.ye ödül verirsin v.b.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Bir ara Dark, Metallic filan denildiği için söyledim.
    Crew olayını çok iyi düşünmelisin, çekici olaylardan biri de oydu zaten, hani haftalık crew savaşları koyarsın 1.ye ödül verirsin v.b.

bu crew savaslari tam olarak nasil gerceklesiyordu
  • bu arada yarin İnşallah denizliye gidiyorum benim biraderin düğün var

pazara kadar felan yokum calisamalara 2 hazirandan sonra hız vermeyi planliyorum
  • O kadar prosu olamadım oyunun sadece uzaktan izliyordum ben Ama bildiğim kadarıyla bi oda var odanın içindeki bir noktayı tutmaya çalışıyorsun(insanlar birbirinin içinden geçemiyor crew wars bölgesinde, yani bodyblock yapabilirsiniz.) işte o noktada duran kişiye sürekli zorunlu duello teklif ediyorlar, onu yenince PC'ye gönderiyorsun kendin geçiyorsun o noktaya. O yolu tekrar gelmek zorunda gibi. 1 dakika süreyle tutan kazanıyor muydu neydi. Bu benim aklımda kalanlar yanlışlar olabilir bunun için oyunu eskiden beri oynayanlara sor istersen.
  • http://www.youtube.com/watch?v=GgX1B9B6lbc

Bu videoda oyunun savaş sistemini görebilirsin. Ek bir pencere açılıyordu, oyun browser oyunu değildi ayrıca, Launcher ile oynanıyordu. Crew Wars için bir odada her Crew'dan elemanlar birbirleriyle savaşıyordu. Bir tane Base vardı, onu elinde tutan günün kazananıydı. Efsane Pokémonlar da -ki bir keresinde Zapdos ile karşılaşmıştım fakat dağılmıştım- bu Base'in koruyucularıydı. Sadece bu şekilde gözükebiliyorlardı.

Ancak sen Cratervari bir şeyler planlıyorsun. Öncelikle ilk 2 seriyle başlamanı öneririm. Maksimum 3 olsun. Dark falan koyma. Sadece Shiny olsun. 8900küsürde bir ihtimalle çıksın. Adama Shiny Unown bile çıksa havasını atabilsin. Efsaneler de 5000küsürde bir çıkarsa ideal olur. TM olayı için bir çözüm üret. Markette çeşitli TMleri satabilirsin ancak wild pokemonlardan da duruma göre item / TM düşmeli. Wild Pokémon levelleri bölgeden bölgeye değişsin ve ilerledikçe artsın, kasmak wild Pokémonlarla savaşmak üzerine olsun. Her haritaya 1-2 adet gym gibi trainer koyulup (duruma göre artırılabilir de) savaşılabilmeli. Ancak yendikten sonra tekrar savaşmak mümkün olmamalı, wild Pokémonlara dönülmeli. Harita sayın gayet güzel ayrıca.

• Sonuncu Crew War sistemi:
    Crew War bölgesinde dış ve iç bölge vardı. Dış bölgede çimenlikler vardı; iç bölge ise bir binaydı ve orada yanlış hatırlamıyorsam 1k canlı güçlü bir Ho-Oh vardı. Ho-Oh'u yenen crew, bölgeyi ele geçirmiş oluyordu. Bölgeyi ele geçiren crew, diğer crewlerin Ho-Oh'u kesmesine engel olmaya çalışıyorlardı. Crew War'ın süresi bittiğinde bölgeye hakim olan crew savaşı kazanıyordu.

Bazı kurallar:
    Farklı crew'den olanlar direk sizinle savaşabilir. İstek gönderme olayı falan yok yani.
    Karakterler birbirlerinin üstünden geçemez. Ho-Oh'un önünü kapatmak amaçlı.
    Yanınızda para varsa ölünce bir kısmı rakibe gider.
    Yenilgi sayısını aştığınız zaman savaş bitene kadar tutsak kalırsınız. İlk yenilgilerde pokecenter'da başlanıyor.

Ödül:
    Crew Exp (Crew'in levelini arttırmak için)
    Crew Point (Crew Shop'tan eşya almaya yarıyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 22 Mayıs 2014; 3:43:43 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.