Şimdi Ara

Monster MMORPG nin Pokemon versiyonunu açmayı planlıyorum yardımcılar aranıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
1
Favori
18.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim bir önerim yok ne yazık ki ama ne zaman gelir bu oyun onu soracaktım. İlk projenizde ilk üyelerinizdendim yine aynı heyecanla bekliyorum.

Edit : Veri girdisi ve bug bulma konusunda yardımcı olabilirim. Skype'tan ekledim hesabınızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-794C1993F -- 22 Mayıs 2014; 20:37:09 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Düzgün bir quicktrade sistemi olursa çok iyi olur. Pokemon trading card game'deki public trade sistemi buna örnek verilebilir.
  • Öncelikle başarılar dilerim sana. Morga dönen bölümü, şu an kurulu olan oyununu ilk açtığın zamanlarda yaptığın gibi konu yağmuruna tutma yeterli bence. Onun dışında gerekli fikirler belirtilmiş. Kolay gelsin.
  • Şöyle Cyrus tarzı bi oyun olursa süper olur. Piyasada suan bizi saran bi oyun yok malesef.

EDİT:Projeni sonuna kadar destekliyorum inşallah başarabilrsiniz.
  • Hocam aslında ben cok sey ıstemısım dogru demısler sadece shıny de olur sonra ıstersen eklersın dıgerlerını basarılar bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

O kadar prosu olamadım oyunun sadece uzaktan izliyordum ben Ama bildiğim kadarıyla bi oda var odanın içindeki bir noktayı tutmaya çalışıyorsun(insanlar birbirinin içinden geçemiyor crew wars bölgesinde, yani bodyblock yapabilirsiniz.) işte o noktada duran kişiye sürekli zorunlu duello teklif ediyorlar, onu yenince PC'ye gönderiyorsun kendin geçiyorsun o noktaya. O yolu tekrar gelmek zorunda gibi. 1 dakika süreyle tutan kazanıyor muydu neydi. Bu benim aklımda kalanlar yanlışlar olabilir bunun için oyunu eskiden beri oynayanlara sor istersen.

anladım mantığını şimdi olabilir böyle bişi güzel fikir aslında :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus II

http://www.youtube.com/watch?v=GgX1B9B6lbc

Bu videoda oyunun savaş sistemini görebilirsin. Ek bir pencere açılıyordu, oyun browser oyunu değildi ayrıca, Launcher ile oynanıyordu. Crew Wars için bir odada her Crew'dan elemanlar birbirleriyle savaşıyordu. Bir tane Base vardı, onu elinde tutan günün kazananıydı. Efsane Pokémonlar da -ki bir keresinde Zapdos ile karşılaşmıştım fakat dağılmıştım- bu Base'in koruyucularıydı. Sadece bu şekilde gözükebiliyorlardı.

Ancak sen Cratervari bir şeyler planlıyorsun. Öncelikle ilk 2 seriyle başlamanı öneririm. Maksimum 3 olsun. Dark falan koyma. Sadece Shiny olsun. 8900küsürde bir ihtimalle çıksın. Adama Shiny Unown bile çıksa havasını atabilsin. Efsaneler de 5000küsürde bir çıkarsa ideal olur. TM olayı için bir çözüm üret. Markette çeşitli TMleri satabilirsin ancak wild pokemonlardan da duruma göre item / TM düşmeli. Wild Pokémon levelleri bölgeden bölgeye değişsin ve ilerledikçe artsın, kasmak wild Pokémonlarla savaşmak üzerine olsun. Her haritaya 1-2 adet gym gibi trainer koyulup (duruma göre artırılabilir de) savaşılabilmeli. Ancak yendikten sonra tekrar savaşmak mümkün olmamalı, wild Pokémonlara dönülmeli. Harita sayın gayet güzel ayrıca.

1/5000 efsane diyorsunuz olabilir

tm lerde markette değil canavarlardan düşssün sadece

olabilir ikiside bizde markette item satma olayıda var aslında :D

yada markette çok pahalıyada satabilirim tm leri

• quote:

Orijinalden alıntı: Egemert B.

Sonuncu Crew War sistemi:
    Crew War bölgesinde dış ve iç bölge vardı. Dış bölgede çimenlikler vardı; iç bölge ise bir binaydı ve orada yanlış hatırlamıyorsam 1k canlı güçlü bir Ho-Oh vardı. Ho-Oh'u yenen crew, bölgeyi ele geçirmiş oluyordu. Bölgeyi ele geçiren crew, diğer crewlerin Ho-Oh'u kesmesine engel olmaya çalışıyorlardı. Crew War'ın süresi bittiğinde bölgeye hakim olan crew savaşı kazanıyordu.

Bazı kurallar:
    Farklı crew'den olanlar direk sizinle savaşabilir. İstek gönderme olayı falan yok yani.
    Karakterler birbirlerinin üstünden geçemez. Ho-Oh'un önünü kapatmak amaçlı.
    Yanınızda para varsa ölünce bir kısmı rakibe gider.
    Yenilgi sayısını aştığınız zaman savaş bitene kadar tutsak kalırsınız. İlk yenilgilerde pokecenter'da başlanıyor.

Ödül:
    Crew Exp (Crew'in levelini arttırmak için)
    Crew Point (Crew Shop'tan eşya almaya yarıyor.)

aynen böyle teklif gönderilmeden savaşılan sistem planım var

ayrıca burada crew demişler yani klan sistemide planliyorum böyle baya detaylı olacak şekilde

işte leveli vs olan ve zor arttırılan

• quote:

Orijinalden alıntı: batuko

Düzgün bir quicktrade sistemi olursa çok iyi olur. Pokemon trading card game'deki public trade sistemi buna örnek verilebilir.

bizde şu anda trade sistemi var

bence quick ama seninkine uyarmı bilmiyorum

markete canavar koyuyorsun takas olarak

sonra insanlar takas teklifi yapıyorlar

bakıyorsun istediğini kabul ediyorsun

son olarak Denizliden yeni geldim o yüzden aktif değildim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 26 Mayıs 2014; 12:51:22 >
  • Nintendo bulaşmasın yine?
  • O trade sistemi çok aksıyor. Herkesin ne karşılığında ne istediğini belirtiği sistem daha eğlenceli ve faydalı olabilir bence
  • merakla bekliyorum gelsin artık şöyle bir oyun pokemon crater'ı göremedik bunu görelim bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

merakla bekliyorum gelsin artık şöyle bir oyun pokemon crater'ı göremedik bunu görelim bari

Bu bölümde crater'i göremeyen bi ikimiz varız herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

quote:

merakla bekliyorum gelsin artık şöyle bir oyun pokemon crater'ı göremedik bunu görelim bari

evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaneLimoni -- 26 Mayıs 2014; 17:58:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Nintendo bulaşmasın yine?

nintendo gene bir bulasti millete ama sadece bağış olanlara dokundular

o yüzden bağışa dair bişi koymicam :D
  • quote:

quote:

quote:

evet

aynen crater bende hiç oynamadım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: batuko

O trade sistemi çok aksıyor. Herkesin ne karşılığında ne istediğini belirtiği sistem daha eğlenceli ve faydalı olabilir bence

buda alternatif sistem olarak eklenebilir

mesela

ben istiyorum a1 b2 c3 ve d4 veriyorum karsiliginda

a1 b2 c3 e sahip olan direk olarak benim d4 ile takas yapabiliyor kastınız böyle bişi değil mi ? benim onay gerekmeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

quote:

quote:

quote:

evet

aynen crater bende hiç oynamadım :D

• aynen hocam
  • Legendler 8 gym yenmeden çıkmasın? Böylelikle legend almak da zor olur eğer gym'ler zor olursa.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.