Şimdi Ara

### Monster MS-16GC & MS-1757 Kullanıcıları Derneği ### (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
8
Favori
42.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karakaya_o

quote:

Orijinalden alıntı: bjkliardii

arkadaşlar benim de bir sorum olacak ygsden sonra 24 ünde istanbula gideceğim (izmirdeyim) Allah'ın izniyle adsense paramı yatırırsa MONSTER® Q47MS-17572 modelini 2700tl ye mağazasına gidip almayı düşünüyorum.

Sorum şu; geçen media markt mağazasına gittiğimde bir bilgisayarın ekranı (markası asus, yeni çıkanlardan) çok ilgimi çekti ekran sanki normal laptop ekranlarından iki kat daha detaylı görünüyordu sanki ekrandaki bit değerleri iki kat daha fazlaydı diğer bir değişle şöyle söylüyeyim bir iphone 4-5 ekranına bakın bir de galaxy ace ekranı iphone iki kat daha detaylı görünüyor ya işte o laptop ta öyleydi

umarım demek istediğimi anlamışsınızdır bu ekran alacağım monster laptobunda da var mı onu merak ediyorum.

bir soru daha sorayım bilgisayarı aldıktan sonra SSD mutlaka internetten sipariş verip laptopbun kasasını açıp takmayı düşünüyorum böyle bir şey laptobu garanti dışı bırakır mı? yani kasayı açıp ssd takmam sorun olur mu? son olarak msata SSD mi alayım yoksa normal hdd boyutundaki SSD lerden mi alayım

cevabınızı bekliyorum çok teşekkürler.

Ssd takmak garantiyi bozmuyor. Slota uygun yani msata ssd alırsanız daha iyi olur. Eğer asusun ips ekranlı modelini gorduyseniz, bu onlardan değil lg philips üretimi led ekran. İps ekran daha parlaktir. Veya gördüğünüz gamut panelmidir bilemiyorum.

demek istediğim ekran rengiyle veya ışığıyla ilgili değil malesef çözünürlük daha fazla 1080p ekranı sıkıştırmışsınız gibi çok detaylı görünüyordu hatta bugün media markt e baktım 1800tlye satılan sony vaio ışıklı klavyeli i5 laptopta da aynı ekrandan vardı çok iyi hatılıyorum

• Ekranın ppi değeri yüksek olabilir. Ama monsterinda ekranı tatmin eder. Bu laptop msi ge60 ile aynıdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 22 Mart 2014; 20:29:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakaya dediği gibi ips ekran olma ihtimali yüksek

• Şu kulübe imza yapacak bir babayiğit varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcdd4242

Şu kulübe imza yapacak bir babayiğit varmıdır
    1.inci mesaja eklendi.
  • HWS kullanıcısına yanıt
    ilk imza güzel fakat resim büyük bu saatte hiç uğraşasım gelmedi yarın sabah yaparım
  • Şimdi tam anlamıyla kulüp oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: tcdd4242

Şimdi tam anlamıyla kulüp oldu

Güzel oldu güzel

• karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Aynen resimler büyük
  • Arkadaşlar imzadaki resim 100x100 pikselden büyük olduğu için forum kabul etmiyor ve resim ortalanmamış imzaların düzenlenmiş hali aşağıdadır:

MS-16GC:

### Monster MS-16GC & MS-1757 Kullanıcıları Derneği ###

4.Haswell Intel® Core™ i7-4700MQ || 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX765M 128-Bit DX11 || 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz || 750GB Western Digital Scorpio Black 7200RPM
    15.6" Full HD 1920x1080 LED Anti-Glare || Killer™ E2200 Killer Gaming Networking || SteelSeries Blue Backlite Chiclet Keyboard || Sound BLASTER Cinema

[center][image]https://store.donanimhaber.com/dc/f2/09/dcf209507fa7caf7ebcf10d8c3013e82.jpg[/image][/center]
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_86189315/tm.htm][color=#FF0000][b].:|MONSTER MS-16GC & MS-1757 KULLANICILARI KULÜBÜ|:.[/b][/color][/link][/center]
    [center][b]4.Haswell Intel® Core™ i7-4700MQ [color=#FF0000]||[/color] 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX765M 128-Bit DX11 [color=#FF0000]||[/color] 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz [color=#FF0000]||[/color] 750GB Western Digital Scorpio Black 7200RPM[/b][/center][center][b]15.6" Full HD 1920x1080 LED Anti-Glare [color=#FF0000]||[/color] Killer™ E2200 Killer Gaming Networking [color=#FF0000]||[/color] SteelSeries Blue Backlite Chiclet Keyboard [color=#FF0000]||[/color] Sound BLASTER Cinema [/b]

MS-1757:

### Monster MS-16GC & MS-1757 Kullanıcıları Derneği ###

4.Haswell Intel® Core™ i7-4700MQ || 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX765M 128-Bit DX11 || 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz || 750GB Western Digital Scorpio Black 7200RPM
    17.3" Full HD 1920x1080 LED Anti-Glare || Killer™ E2200 Killer Gaming Networking || SteelSeries Blue Backlite Chiclet Keyboard || Sound BLASTER Cinema

[center][image]https://store.donanimhaber.com/1d/8e/c5/1d8ec564940f76b258d8fc59d8d2bee1.jpg[/image][/center]
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_86189315/tm.htm][color=#FF0000][b].:|MONSTER MS-16GC & MS-1757 KULLANICILARI KULÜBÜ|:.[/b][/color][/link][/center]
    [center][b]4.Haswell Intel® Core™ i7-4700MQ [color=#FF0000]||[/color] 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX765M 128-Bit DX11 [color=#FF0000]||[/color] 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz [color=#FF0000]||[/color] 750GB Western Digital Scorpio Black 7200RPM[/b][/center][center][b]17.3" Full HD 1920x1080 LED Anti-Glare [color=#FF0000]||[/color] Killer™ E2200 Killer Gaming Networking [color=#FF0000]||[/color] SteelSeries Blue Backlite Chiclet Keyboard [color=#FF0000]||[/color] Sound BLASTER Cinema [/b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 24 Mart 2014; 10:06:08 >

• Bu makinanin ikinci elini ariyorum varmi satma düşüncesi olan arkadaslar.

• bende imza bir garip oldu
  • denizcaptain kullanıcısına yanıt
    İmzayı tekrar denedim bir problem yok. Tamamen bütün kodları kopyaladığınızdan emin olun.
  • profildeki imzadan değiştirmiştim hata alıyordum ayarlara girdim orada sorun kalmadı teşekkürler
    Eline sağlık
  • tcdd4242 kullanıcısına yanıt
    Sagol hocam

• Merhaba arkadaşlar;

Q47MS-16GC3 modelini 18 Mart 2014 tarihinde satın aldım, aynı günün akşamı kargoya verildi ve ertesi gün saat 15.00 de teslim aldım. Monster'ın teslimat konusunda söylenen olumsuz durumlar benim başıma gelmedi. Satın alma faslına kadar da müşteri temsilciğini 3 defa aradım ve gerçekten çok ilgili ve samimiydiler.

Makineyi teslim aldığım günden beri inceliyor ve test ediyorum. Dün akşam oluşan bazı garip problemler olmasa size ürün hakkında olumsuz şeyler yazmazdım ama yine de paylaşmam gerektiğine inanıyorum. Hem belki bir çözümü vardır;

Makineyi tam olarak kurdum arkadaşar, programları vs. Dün akşama kadar hiçbir sorun yoktu ama; akşam Chrome'da gezinirken birden dondu ve bi süre sonra düzeldi ve sağ altta Intel HD Graphics yanıt vermeyi durdurdu ve bu sorundan başarıyla kurtuldu yazan bir uyarı balonu çıktı, tcdd4242 rumuzlu arkadaşım sürücüyü yeniden indirip kurmamı tavsiye etti. Dediğini yaptım. Henüz tekrar o sorunla karşılaşmadım. Zaten ilk defa dün akşam başıma geldi

Bu sabah, makineyi açtım, daha sonra sanal Windows 7 kurduğum VM Ware Workstation programını açtım, makine dondu kaldı, Görev Yöneticisi dahi açılmadı, sonra güç düğmesinden reset attım makineye. Okulda Dreamwiever'ı açtım 30-40 yükleme ekranı gelmedi, geldiğinde makine yine dondu kaldı. Ayrıca internette yavaşlık söz konusu. Sürekli sayfa yenilemek zorunda kalıyorum. Ve bugün akşam saatlerinde YouTube'da bir video izlerken görüntü donması yaşadım.

Bunlar normal şeyler mi sizce, servise mi göndersem ya da iade hakkımı mı kullansam?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 24 Mart 2014; 21:18:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Merhaba arkadaşlar;

Q47MS-16GC3 modelini 18 Mart 2014 tarihinde satın aldım, aynı günün akşamı kargoya verildi ve ertesi gün saat 15.00 de teslim aldım. Monster'ın teslimat konusunda söylenen olumsuz durumlar benim başıma gelmedi. Satın alma faslına kadar da müşteri temsilciğini 3 defa aradım ve gerçekten çok ilgili ve samimiydiler.

Makineyi teslim aldığım günden beri inceliyor ve test ediyorum. Dün akşam oluşan bazı garip problemler olmasa size ürün hakkında olumsuz şeyler yazmazdım ama yine de paylaşmam gerektiğine inanıyorum. Hem belki bir çözümü vardır;

Makineyi tam olarak kurdum arkadaşar, programları vs. Dün akşama kadar hiçbir sorun yoktu ama; akşam Chrome'da gezinirken birden dondu ve bi süre sonra düzeldi ve sağ altta Intel HD Graphics yanıt vermeyi durdurdu ve bu sorundan başarıyla kurtuldu yazan bir uyarı balonu çıktı, tcdd4242 rumuzlu arkadaşım sürücüyü yeniden indirip kurmamı tavsiye etti. Dediğini yaptım. Henüz tekrar o sorunla karşılaşmadım. Zaten ilk defa dün akşam başıma geldi

Bu sabah, makineyi açtım, daha sonra sanal Windows 7 kurduğum VM Ware Workstation programını açtım, makine dondu kaldı, Görev Yöneticisi dahi açılmadı, sonra güç düğmesinden reset attım makineye. Okulda Dreamwiever'ı açtım 30-40 yükleme ekranı gelmedi, geldiğinde makine yine dondu kaldı. Ayrıca internette yavaşlık söz konusu. Sürekli sayfa yenilemek zorunda kalıyorum. Ve bugün akşam saatlerinde YouTube'da bir video izlerken görüntü donması yaşadım.

Bunlar normal şeyler mi sizce, servise mi göndersem ya da iade hakkımı mı kullansam?..

Zaman kaybetmeden servise gönderin

Problem ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Merhaba arkadaşlar;

Zaman kaybetmeden servise gönderin

Dur be hocam acele ney çözüldü gibi arkadaşın problemleri

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.